Strugurasi de Sept-Oct 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 10

seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Esti cea mai taaaaaaaaaaare ![]() ![]() ![]() ![]() seidana, praji o faci pentru prima data?Data viitoare stii sa folosesti o tava mai mare ![]() ![]() Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt ![]() ![]() ![]() |
praji asta e pt prima data.. si tava am masurat-o cu ruleta sa vad daca e sufiecienta, am ales-o pe aia care trebuia cf indicatilor.. da blatu meu o crescut prea mult se pare ca...

loredanar spune:
Darisa simpatica povestea ta. mie inca imi este un pic ... teama sa zic asa sa cumpar hainute. :)
Jade sper sa te simti mai bine . nici eu nu am o zi minunata azi.
Lali m-a lasat durerea acum ... sper ca nu gresesc nemergand la un control. am sunat dimineata la spitalul unde merg la consultatii sa intreb daca este un doctor de garda (doctorita mea e fix acum in concediu) si mi-au zis ca ma poate vedea cineva abia la ora 18:30... daca o sa ma mai apuce durerea ma duc la urgente. ma rog sa nu fie nevoie.
Lori 21+ fericita cu
Mara

athosik spune:
citat din mesajul lui seidana Athosik lasa mami nu te rusina.. iubiti-va si pt noi... ![]() ![]() ![]() LALI.. u is omu complicat.. imi tre prajituri cu n-spe mii de blatui creme, foi... dar crema de amidon e super buna.. de fapt prajitura mea preferata e cu foi de albus, crema de amidon, jeleu de visine si visine... ![]() ![]() ![]() |
Pai zice al meu sotz k trebuie sa tragem acuma tare ... k peste vreo 2-3 luni nu cred k se mai poate!!!!

Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui athosik
Pai zice al meu sotz k trebuie sa tragem acuma tare ... k peste vreo 2-3 luni nu cred k se mai poate!!!! ![]() ![]() ![]() Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!! |
Corect....

zubi spune:
Seidana dar ce tort faci?
Maine aniversam 4 ani de la casatorie, si eu sunt tot timpul cu surprizele,dar de data asta, habar nu am ce sa fac,ce sa pregatersc..mai ales ca e si un var de-al meu la noi,deci nu prea avem locccc..........
Zubi, mami20+
minunea mea

loredanar spune:
Athosik in urmatoarele 2-3 luni se mai poate ... mai degraba o sa fie mai grelut dupa ce vine bebe zic eu. :))) mai ales pt cele care suntem la primul bb. pana ne revenit de la nastere, pana ne acomodam cu bebe...
Lori 21+ fericita cu
Mara

seidana spune:
citat din mesajul lui zubi Seidana dar ce tort faci? Maine aniversam 4 ani de la casatorie, si eu sunt tot timpul cu surprizele,dar de data asta, habar nu am ce sa fac,ce sa pregatersc..mai ales ca e si un var de-al meu la noi,deci nu prea avem locccc.......... Zubi, mami ![]() minunea mea |
Nu fac tort.. voiam sa fie praji dar la cat de inalta va fi.. tort se numeste...

LA MULTI ANI PT MAINE!!!!!!! si noi anu asta facem 4 ani e la casatorie ( prima

bujo spune:
Fetelor, apropo de Mie dr mi-a spus ca putem presta pana la 26-28 sapt maxim. Dupa varsta asta este contraindicat. Noi oricum ne-am oprit pt ca am avut contractii la un numar artistic.
bujo mami de Filip si 20+ cu

athosik spune:
citat din mesajul lui zubi Seidana dar ce tort faci? Maine aniversam 4 ani de la casatorie, si eu sunt tot timpul cu surprizele,dar de data asta, habar nu am ce sa fac,ce sa pregatersc..mai ales ca e si un var de-al meu la noi,deci nu prea avem locccc.......... Zubi, mami ![]() minunea mea |
La multi ani fericiti si sanatosi!!!

Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

loredanar spune:
cum recunoasteti voi contractiile?
de exemplu cum m-a durut pe mine dimineata puteau fi contractii? ma durea tare cand ma ridicam si mergeam ca un junghi in toata burta cu tot cu spate ma durea, dar cand ma asezam intr-o pozitie pe scaun imi trecea............
Lori 21+ fericita cu
Mara