Strugurasi de Sept-Oct 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Darisa, tu esti foarte organizata.

Jade, imi pare rau ca nu te simti ok. Ai facut efort mai mult decat trebuia ieri? Ai sunat medicul?

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

ola

eu azi sunt depresiva
ma doare burta , am contractii , bb ieri aproape ca nu a miscat iar azi noapte am visat groaznic in legatura cu sarcina
sunt cu moralul praf si n am chef de nimik

Visele anapoda sunt des intalnite in sarcina.
Eu la Dani am visat sange, bebe avortat in wc, sau bebe ca se nastea in ambulanta pana am ajuns la 6 luni de sarcina. Dupa 6 luni m-am mai linistit

Bea ceva dulcesi intinde-te pe spate...cica asa ii stimulam si va misca, dar oricum sunt micuti ca sa-i simtim zilnic...nu?

Daca in 24 de ore nu simti nimic du-te la urgente, pt linistea ta.

13+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Jade nu-ti mai face ganduri negre.Bebelinul tau este un luptator si totul va fi bine.Asa ca repaus total la patut.si au am vicat urat fffffffff urat aseara.dar incerc na nu le mai dau importanta

darisa, m-ai distrat de minune cu bagajelul tau Si inca ceva.Nu stiu in ce perioada l-ai nascut pe Alex dar acum daca von naste in sept.sau oct, va fi frig ci bebelinii ii scoatem putin afara si se poatye fara carut.Apoi la iarna la fel si pana vine primavara deja sunt maricei si poate nu mai stau in landou Zic si io sa nu te superi pe mine

mikka, nu e musai sa o simti pe bebelin ape fiecare zi zcum la 17s si dupa 22s daca nu o simti o zi, sa-ti faci griji.Spor la treaba

Seidana, pai daca ai avut cumparaturile facute inainte de asta ....

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Eu in loc sa vad meciul vomam violent Cand am reusit sa adorm, au inceput pe strada cu petarzile si strigaturile...

Pana la urma cred ca nu gatesc chiar nimic, nici macar oua rosii, mi-e pofta de hrean cu smantana...
Azi si maine as vrea sa tinem post, am luat peste si conopida.

Va pup
13+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Cu cine ati tinut?Eu cu Real ca au mai jucat ei o data acum cateva luni si au luat bataita cu 5-0 de la Bacelona.Si mi-a parut asa rau de ei....

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

JADE>..., hai nu fi speriata otul e bine, fiecare avem zile proaste, cosmaruri... bebe e bine mersi stresat de mami..,pt linistea ta mergi la medic , daca ai ocazia..

Mikka. la 17 s nu e neaparat sa miste zilnic, cum zicea rachel dupa 22 s, sau na su dupa 20 , ca daca a mea nu as simti-o acum intr-o zi m-as panica, dar pitik de la 19 s misca zilnic...

Rach am crezut ca le-am avut .. da acu am facut o listra pt creme si ajung peste 10 pozitii de cumparat...ORicum am nervi.. ca iar am folosit o tava prea mica, o sa iasa ditamai tortu si nu o prajitura.. da asa scia in reteta ...

20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Lorenu e mai bine sa mergi la urgenta sa fii sigura ca e totul foarte bine?

Cat despre rng sling si wrap ,cred ca la inceput este mai sigur wrapul,te legi mai mult,la sling trebuie sa stii ecact cum sa asezi copilutul foarte mic in el sa nu il scapi. Am vazut un copilas tare chinuit atarnat in sling,dar mamica lui sustinea ca asa trebuie sa stea. Asta desi si ea statea stramba,intr-o parte asa inclinata,iar copilul era cu juma de fund pe sub sling.Practic il sustinea se subsori in loc sa stea cu fundicul la jumatatea materialului.

Racheel mie personal marsupiul sora-mii imi dadea dureri de spate si umeri ,si cand am descoperit slingul si am si invatat sa il pun corect,am scapat de durerea de spate. Mie personal mi s-a parut mai bun. Acum ce sa zic,mai este si mai-tai-ul ,care iar mi se pare super, are forma mai mult catre marsupiu ,dar nu are atatea materiale care incing copilul in ele.
Seidana sa mai scot si eu ?
tare sotul tau ...
La reteta de cioco,ce sa zic. Eu fac prajituri din blat de tort ( vechea reteta : oua,linguri de zahar,linguri de faina, toate in numar egal. Bat albusurile spuma,pun galbenusurile pe rand apoi si le incorporez,si dupa aia pun faina si o amestec incet cu o lingura de lemn. Pun la copt intr-o tava pe hartie de copt,si gata) cu crema din amidon ( nu prea e sanatoasa,dar mie imi place : pun lapte la fiert cu zahar ,cand fierbe pun amidon desfacut in apa,las sa fiarba amestecand mereu. Iese ca o mamaliga .O iau de pe foc si pun unt sau margarina unirea,amestec intai cu telul sau lingura,apoi cand se mai incorporeaza untul/margarina bag mixerul. Si pun si esente . Am uitat sa spun ca la fiert pun si cacao multa,daca vreau sa aiba gust de ciocolata,sau pun vanilie la sfarsit daca vreau gust de vanilie.Mie imi mai place si cu lamaie .)

Zubi baga-l in sedinta pe "Talpa iute" cu sotii nostri,sa vezi ce isi schimba parerea despre ...

CAmady spor la invatat si la pregateli.
Athosik de doua ori pe saptamana nerusinatilor[:i]...

Darisa , asa-i, trebuie mai multe pareri ,si cu cat sunt mai multe cu atat mai bine.

Mikka da ,azi se vopsesc. Ce harnicuta esti !
Jade . Hai mami ca ai visat urat pentru ca ai stat in stres cu miscarile si contractiile,nu ai nimic rau . Linisteste-te,hai, ca vin si iti dau na-na.

Va pupic,erg pe la piata si ma apuc de lucru .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Athosik de doua ori pe saptamana nerusinatilor[:i]...

[/quote]

21+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Esti cea mai taaaaaaaaaaare athosik

seidana, praji o faci pentru prima data?Data viitoare stii sa folosesti o tava mai mare Si eu cand fac ceva pentru prima data de-abea imi iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Esti cea mai taaaaaaaaaaare athosik

seidana, praji o faci pentru prima data?Data viitoare stii sa folosesti o tava mai mare Si eu cand fac ceva pentru prima data de-abea imi iese.

Multumesc ...

21+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Athosik lasa mami nu te rusina.. iubiti-va si pt noi...

LALI.. u is omu complicat.. imi tre prajituri cu n-spe mii de blatui creme, foi... dar crema de amidon e super buna.. de fapt prajitura mea preferata e cu foi de albus, crema de amidon, jeleu de visine si visine...

20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput