Aradence DC - (162)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, no imi pare rau ca noi nu vom fi sambata viitoare aici, avem botezul la fetita lui frate-meu (ti-am zis la telefon ).

Mariaa, treci mai des pe la noi la cafea ca aradencele nu prea se inghesuie.

Niko, vai ce scump e si piticul tau! Mai pune ceva poze cu ei.

Despre excursia la Deva nu stiu ce sa zic, nu pot da un raspuns acum.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si io ma inscriu la excursii Tare m-as duce la Deva, dar cu ce se merge? Cu trenul sau masinile? Cu masina eu nu ma incumet sa conduc asa departe,doar daca ne "incaruta" cineva - pe mine si pe Diana,ca nici cu Tudor dupa mine nu ma vad pe-acolo.Eventual la Oradea/Timisoara poate l-as duce si pe el ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani Dragos de Alina 33 !
La multi ani, David!
La noi nimic nou, fetele au sambata concurs la inot si apoi merg la o zi de nastere...Si duminica la fel...
Miha, e tare frumoasa Ilincuta...
Moni, multa sanatate.
Eu la excursii cu masina nu ma inscriu pt ca nu conduc in afara orasului ...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Vad ca organizati de zor excursii ,ma gandeam si eu sa deschid subiectul sa mergem si anul asta undeva ,doar ca eu momentan sunt cu gandul la excursia noastra , apoi mai vedem.
Acum destinatia fie care o fi ,nu conteaza ,cum vrea majoritatea.
Miha stii si tu ca-i superba Ilinca ,o papusa .Eu asa vad ca semana cu Daria.
Moni deci si la voi e balamuc .Si la noi cateodata e casa de nebuni ,se bat astia si se cearta pentru orice fleac ,alta data se inteleg de minune de-ti vine sa-i mananci.
Legat de minivacanta "porumbeilor" e tot mai aproape pe 14 mai decolam. Sper sa avem vreme frumoasa sa ne plimbam cat e ziua de lunga ,dar din prognoza meteo nu pare asa ,sper sa greseasca aia care arata ploaie

o noapte linistita

Mergi la inceput

Ildi, unde mergeti in minivacanta? (sau ai scris? )

Cristinacsa, ma bucur ca mai apari si tu!
Succes la concursul de inot!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Vlad
La multi ani! Sa cresti mare, sanatos si fericit!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Aradencele alaturi de maria_rubi

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Neata! Dau si fresh de porto azi!
Clau, multumesc de urare! A fost atat de fericit de dimineata ca e ziua lui! Si-a dorit o pusca si i-am luat ceva pistoale cu ceva maruntisuri pe langa. Tare incantat a fost.
Alina, imi pare asa rau ca nu puteti veni!
La Deva mergem cu masinile zic eu. Sa car rucsaci cu haine si alte cele si sa ma plimb atata cu ele in spate...nope!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI VLAD!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI VLAD
Norocul sa te urmareasca pretutindeni.
Alina am scris candva de minivacanta de ziua mea . Sigur sti ,probabil n-ai retinut perioada( Barcelona).
Cristinacsa bafta la concurs.
Ies putin la plimbare cu zana,ca are chef de deplasari ,de fapt ea tot in deplasare ar fi numai sa faci fata.

Mergi la inceput

Ildi, stiam ca ai scris de minivacanta, dar nu mai stiam destinatia.

La multi ani Vlad!
Ada, sa va traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa v-aduca numai bucurii!

Mergi la inceput