Aradence DC - (162)
Raspunsuri - Pagina 7
monica70 spune:
ALINA multumesc Sigur o sa iasa ok rezultatul lui Calin.Tot asa aglomerat era la Stoica?
IOANA ma bucur ca ai scris,da' acum sa mai si intri si sa ne "tragi clopotelul" cand adaugi noutati in blog - apropo,ALINA mai bine ai pune linkul cu blogul Ioanei pe prima pagina sa il gasim rapid.
MIHA da' poze cu Ilinca ???
CRISTINA apropo tu cum mai stai,ai pus kilele pierdute la loc?
ILDI cum mai stai cu planurili de plecat tai tai ?
Cat despre hibele mele, nu-s nici optimista,nici pesimista,is asa mai realista ,sau cel putin incerc.Deocamdata ma enerveaza vremea asta,o gramada de probleme de rezolvat si fix interventie chirurgicala fie si minora imi mai lipsea acum.Aseara m-a enervat si Diana in ultimul hal Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea,e tot mai neascultatoare si obraznica,in plus il instiga/manipuleaza si pe Tudor Aseara in bucatarie zbiera sa ii dau budinca,iar daca i-am zis ca nu-i dau dulce decat daca/dupa ce mananca mancare,de ciuda i-a zis lui Tudor care avea o chiftea in mana,sa o arunce pe jos si el s-a executat urgent.Dupa aia cum ii dadusem o perie de spalat sticle lui Tudor sa aiba ocupatie ,am auzit-o cum i-a soptit la ureche sa ma loveasca la - si evident ca dumnealui abia a asteptat Daca ii zic lui Tudor ceva de genul ca nu avem ciocolata/suc/etc. , ea sare imediat cu gura si striga "ba avem Tudor,uite acolo in frigider !!!" si asta mic incepe si el mai insistent cu strigate + Nu mai zic de ciondaneli,maraieli,paruieli
Na va las, ca m-am dat destul cu capul de pereti pe-aici pe ziua de azi ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
alinamoro spune:
Io n-am somn daca dorm mult dimineata.
Moni, m-am uitat la filmuletele cu Tudor de azi, ce m-am distrat de una singura. Ce mortal ii cu "cafaua"!
Oh, si ai mei fac multe prostii cand sunt impreuna si mai ales cand se plictisesc!!
Da, e aglomerat la Stoica. Calin a mers pe la 19,30, i-a zis el la ce ora sa mearga, altadata a fost la 21,30. De obicei nu l-a tinut la rand, cand l-a cauterizat era programat si n-a asteptat deloc.
No, merg si eu la nani.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Salutare. Haideti la .
Moni, sper din suflet sa-ti fie bine!
Iulia se uita zilele trecute lung la un tramvai...dupa care ma intreaba: "anul asta unde ne duceti de 1 iunie?" Deci: mergem iar in obisnuita excursie la gradina zoo la Tm? Mie mi-ar placea. Sau la Oradea am putea, ca si acolo este parca.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Somleac spune:
Salut,
Alina hai pe la mine la cafea daca tot esti in concediu. Am tot vrut sa-ti zic dar am uitat ca salopetelele alea mici nu incap nici pe jumate de Ilinca.Asta numa asa ca sa vezi ca nui-i chiar asa mica.
Moni si eu m-am delectat cu pruncii pe pozele tale. Tudor ii mortal. De ce nu ne scrii si noua aici de analizele tale? Hai mai da un copy paste cand scrii dincolo. Cine de aici nu-i interesat poate linistit sa sara peste.
Ada o sa ne inghete sfantul sambata. Pune si tu o pila la comenduire sa incalzeasca vremea.
Ar fi faina o excursie oriunde, daca-i vreme buna venim si noi.
Azi dimineata am fost un ceas la lucur. Mia voi ati mai vorbit cu Gabi? N-a scris de mult, de raspuns la telefon nu raspunde, ii mai dau jumate de ora si-l sun pe Cipri.
Acuma ma chinui cu pozele, pfui ca ma trec transpiratiile. Pe mine mai bine ma trimiti in calatorie, sa rezolv cate ceva decat la trebi din astea.
GAAAAABIIIIIII???????
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
adablackcat spune:
Miha, o scris Gabi luni aici. Si eu cand am sunat-o sapt. trecuta abia am dat de ea. Adica am sunat-o si n-a raspuns, dupa care m-o sunat ea si n-am raspuns si tot asa.
Acum ma uit iar pe vreme, daca nu arata bine amanam pe sambata viitoare. Azi imi ajunge toboganul albastru de 3.7m.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Pe unele site-uri arata 18 grade, soare cu nori, pe altele 22 grade si soare, pe altele ploaie si vant. No...io ce sa fac?
Bazar umanitar DC
Somleac spune:
poze cu Ilinca, in sfarsit
http://family.webshots.com/album/580144012luZyNl?start=0
Am dat de Gabi, e la ceva curs la Timisoara.
Ada, nu stiu, yahoo arata 17 grade si ploaie. Eu in astia ma incred.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
adablackcat spune:
Am intrat acum iar pe vreo cinci site-uri internationale si toate arata soare, nici macar nori. Io nu pricep cum unii prevad soare si 22 grade si altii ploaie... deocamdata ramane pe sambata asta. Daca se schimba ceva sun.
Aaaa...am uitat ca mi-a zis Gabi ca e la curs pana sambata.
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Na, daca tot imi fac de cap azi m-am uitat si la poze. Foarte dulce si frumoasa Ilincutza si seamana cu fratii ei. In unele poze mi se pare foarte mare, in altele foarte mica, depinde cu ce compar. Victor mi se pare ca a crescut mult de cand l-am vazut ultima oara, nu stiu de ce...
Bazar umanitar DC
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac poze cu Ilinca, in sfarsit http://family.webshots.com/album/580144012luZyNl?start=0 |
Ce frumoasa eeeee !!!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"