Aradence DC - (162)
Raspunsuri - Pagina 20
adablackcat spune:
Neata. pentru toata lumea.
Cristina, de ce a vomitat Alexandra? Ai aflat?
Moni, am citit dincolo ieri, sper sa primesti repede rezultatele de la privat.
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
alinamoro spune:
Ada, mersi de cafea. Am luat si eu una.
Moni, ai reusit sa scoti tubuletul? Daca nu, hai pe la mine ca sunt la cabinet si te rezolv cumva.
Cristinacsa, cum e Alexandra, a mai vomitat?
Dragos a plecat azi dimineata in excursie la Deva-Hunedoara (cu scoala), duminica seara se intorc. Sper sa fie timp frumos.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA mersi,l-a scos ieri prietena lui fratelo.Trebuia doar taiate firicelele alea de tifon ce-l inconjurau,dar nu prea puteam cu mana stanga,ca altfel ma rezolvam io singura.
Si Diana e in excursie azi la Lipova-Radna-Paulis.
Maine plecam la tara in Bihor si stam pana marti.Sper sa nu trebuiasca sa ne intoarcem ca socru-meu e tot mai rau,oricum sotul ramane cu el,merg doar eu cu copii , plus maica-mea si taica-meu.
CODRINA bine ai venit!
LA MULTI ANI SI ULTIMILOR SARBATORITI!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
alinamoro spune:
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze