Aradence DC - (162)
Raspunsuri - Pagina 19
flavia ramona spune:
Neata,
Teo
Mi-a scapat ieri, nu m-am uitat bine.
Timeea
Sa ai o viata frumoasa!
Codrina, bun venit printre noi! Primim primim .
CodrinaA spune:
Multumesc de primire!
Vreau sa urez si eu Multi Ani fericiti si plini de zambete sarbatoritilor de ieri si azi!
Mamica de floricica, Iris 03.05.2010
adablackcat spune:
Bun venit Codrina! Eu stau in Mandruloc.
Multumesc inca o data de urari.
Ada
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
alinamoro spune:
La multi ani Timeea!
DianaR, sa va traiasca printesa, sa va aduca numai bucurii!
Codrina, bine ai venit!
Spune-ne mai multe despre tine/voi.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
diana11 spune:
La Multi ani sarbatoritilor! Sanatate maxima!
Acum am ajuns acasa de la lucru si sunt obosita... Vin si eu in excursie,numai ca trebuie sa ma luati si pe mine intr-o masinadaca o sa aveti loc
Bine ai venit Codrina!. Nasii mei stau in Ghioroc, poate la vara cand mergem la ei ne intalnim.
CodrinaA spune:
BUna seara!
Alina.. mai multe despre noi...
Asa..Sunt Codrina, am 30 de ani, si cum am mai spus locuiesc in Ghioroc(sunt casatorita cu un ghiorocan, eu de loc sunt din Oravita - Caras Severin). Asa..am pierdut 2 sarcini, si apoi la a 3-a , stand acasa am reusit sa dau nastere micutei mele flori, Iris. E o minune de fetita, plina de energie, e foarte vesela, si ne umple inimile de bucurie in fiecare moment. Asa..la capitolul sanatate, in afara displaziei multichistice renale la rinichiutul stang, suntem ok. Acum ne luptam cu o bronsita, dar trece. Eu inca o alaptez, iar de cand cu dintisorii, masa predominanta este laptele meu. Nu mancam prea bine, dar avem 10,5 kg. Avem 7 dintisori, al 8-lea e pe drum. Aaa...eu mai putin ajung sa fiu ca o umbra, dar nu-i bai, am ore de fitness la program prelungit, zi de zi. Ce sa mai scriu, ca nu mai stiu!
Va pup
[url=http://lilypie.com][/url]
alinamoro spune:
Codrina, sa va traiasca floricica si sa fie sanatoasa!
Va poftesc la o cafea, am putin timp liber ca pacientul de la 10 nu s-a prezentat.
Nu stiu daca v-am zis ca sunt singura la cabinet pana in 6 iunie, d-na dr. e in concediu. Mai sunt doua d-ne dr. aici care ma ajuta daca e nevoie de consultatii.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Flavia, mi-am adus aminte: ti-ai uitat iaurturile la mine in frigi...le gasesti acolo la ziua Iuliei.
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
cristinacsa spune:
La multi ani sarbatoritilor Vlad, Ildi Teo, Timi!
Bine ai venit Codrina!
Apropo de Deva, noi am fost anul trecut in august si era in renovare, am urcat cu telecabina si ne-am plimbat putin prin exteriorul cetatii...
Alexandra a vomitat ieri de vreo 6-7 ori( in viata ei n-a vomitat atat) asa ca azi n-a fost la scoala. Acu pare ok...
Cristina si gemenele