Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12bis)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Simion spune:

pai ii facem cu pauze :D
dormim la viena vineri seara, sambata dimineata plecam la venetia, stam acolo pana duminica dupamasa, plecam spre milano, acolo stam 3 zile, apoi inca 3 pe coasta de azur si ne intoarcem pe 1, dormim la budapesta si apoi acasa... Traseul asta, cu ocolirile pe langa milano la lacuri si cu ce ne plimbam pe coasta de azur... Cred ca depasim 6000 km :)

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

diana - ai zis tu ca n-am inteles din prima si ai vrut sa te repeti?? Am si inteles si am si raspuns.

Glumesc, eu is mai glumeata de fel .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Si mie mi se pare suuuper traseul pe care l'ati ales Diana sa ai o vacanta frumoasa!

Brambu nu pot deschie linkul ca ma blocheaza de la servici...dar parca stiu ca e cu rom si coca cola nu? Suna bine...
pentru prin vara 2012...

Va pup pe toate si plec acasa ....ca am muncit destul!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 5+

Mergi la inceput

mada - ala e, rum, cola si lime. Si gheata.

Mergi la inceput

daca ai stii cat ne-am dorit vacanta asta... Noi ne-am casatorit in septembrie anul trecut si nu am avut luna de miere, nu am avut timp, anul asta am reusit sa plecam doar 4 zile la ski in germania. Si de cand am primit vestea ca vine bebe, am hotarat sa ne facem timp de o 'luna de miere'... Altfel nu cred ca ar fi putut sotul meu sa isi rupa 10 din mega-programul lui. :)

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_e spune:

Dragele mele LUNY,DIANALAURA si celorlalte burtici prompte in a ma linisti, va multumesc pentru primire si pentru sfaturi!
Azi dimineata am facut al doilea test BHcg, am primit si rezultatele: cel de luni are 9950 miu/ml, cel de azi 20832 miu/ml, deci suntem in super crestere! La echo s-a vazut, in sfarsit un punctulet miscator, avem si ritm deci, dar si o alta posibila problema (eu sper doar in bine, totusi): pentru nivelul de hormoni bhcg destul de ridicat,ce ar indica 7 saptamani (in loc de 5, cum credeam initial) sarcina la echo e cam micuta, cocnluzia doctorului fiind ca la 12 saptamani sa fac neaparat bitestul pentru a exclude eventuale aspecte negative ale evolutiei sarcinii...s-ar vedea si un mic hematon langa sacul gestational care ar fi provocat acea mica sangerare, hematom care are 2 variante: 1) sa se absoarba (yupiii, doamne ajuta) sau 2)se intinda in jurul sacului, si sa-mi provoace un avort :(
Ok, am reteta pt utrogestan, care m-ar ajuta in privinta hematomului, ce ma framanta acum e varsta reala a sarcinii. Lucru pe care sper sa-l elucidez in seara asta, caci mi-am "strecurat" in program o vizita la cabinetul dr. Peltecu:)
Ufff, nu-mi vine sa cred ca am reusit sa-l "prind",o sa ma cheleasca probabil de bani la consult, dar nasa mea a nascut 3 copii super sanatosi cu el,prin cezariana, la toti trei avand rh negativ, deci sa-i fie de bine...
In alta ordine de idei, are cineva detalii despre dr.Costin Adrian de la Filantropia? e tanar, rezident, amabil si volubil, mi-a raspuns la toate intrebarile, mi-a dat sfaturi, retete, trimteri la toate cele, am stabilit vizitele urmatoare, dar cred ca are prea putina experienta (la echo de azi a mai chemat pe cineva pentru o a doua parere); eu nu as vrea sa schimb doctorii ca pe sosete, macar sa prind incredere in cineva de la bun inceput. Pe Dr.Peltecu nu cred ca mi-l permit :$
Va pupicesc!

5+

Mergi la inceput

Atunci sa o "gustati" cu si mai mare placere, daca e asa dorita si asteptata!!

Mergi la inceput

ufff... Nu stiu ce se intampla, nu am trimis de 2 ori ! Dar scriu de pe tel. si asta imi creaza dificultati... Ca nu am iphone si eu mai greu cu nokia e72 :) maine imi aduc laptopul acasa de la birou si o sa ma descurc mai bine

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

m-ati omorat cu focaccia , am facut comanda la un cuptor cu lemne de unde luam si piza, cu livrare la domiciliu, nu stiu cat de buna este, insa mor de pofta asa ca astept livrarea in 50 min.

mami de Vlad (29.10.2009) si 10+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

fetelor, mi s-a facut pofta de couscous + somon afummat =
ma duc sa pregatesc couscous, va pup pe toate

seara buna !

8+

Mergi la inceput