Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12bis)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

drum bun si distractie frumoasa in "luna de miere", Diana.

sa va zic o chestie care mi s-a parut interesanta. ieri la eco, abdominala, bebe statea cuminte la masurat. la un moment dat l-am vazut ca se "strange" intr-un colt si isi duce manutele la fata ca si cum se apara. se pare ca il deranjau impulsurile emise de ecograf. pana acum nu am stiut ca bebele simte ecograful.

11+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Simion spune:

gata, am mancat
many, ti-a venit focaccia de la cuptorul cu lemne ? Sa ai pofta ! Din cate tin minte era buna, dar imi place mai mult cea de la tratoria

mada, carola, va multumesc ! Vacanta placuta si voua ! O sa fac multe poze in vacanta, sunt sigura ca o sa am parte de peisaje frumoase, sper sa ne ajute si vremea :) si poate reusesc sa pun cateva si pe forum (deocamdata nu am incercat, mi se pare cam complicat, am reusit sa pun doar cateva de la nunta la profil).

Eu nu vreau sa cred ca pe bebei ii deranjeaza eco... Poate exista totusi alta explicatie pt gestul bebelusului. Si nu cred ca sunt mame care ar prefera sa rareasca ecografiile din cauza asta... Nelinistea noastra ca ar putea ca ceva sa nu fie in regula acolo inauntru le dauneaza mai mult decat ecografiile, nu ?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

luny eu te-aqs saftui sa eviti giulestiul...e cam infect. daca vrei un spital super ok de stat iti recomand clar spitalul filantroia....si bineinteles daca vrei ti-l recomand si pe dr. meu

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Buna. mai dar ce vorbarete sunteti!!!
Carola mersic pt articolul ala despre raceala, si sa stii ca da bebele simte si vede la eco,nepotelul meu la eco statea numai cu manuta la ochi ca il deranja lumina produsa de eco.

Sorina, Ioana bine ati venit, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.

Lia si pe mine ma doare burta cand tusesc sau stranut(mai ales ca acum cu raceala o fac des) dar trece repede.

Bella si eu mi-am luat pantaloni de burtoasa si sunt tare mandra de ei, imi sunt asa de dragi.

Geogia si pe mine ma dor sanii in lateral mai mult,deci e ok.

Diana sa ai o luna de miere frumoasa si sa te intorci sa ne povestesti cum a fost.

Many bafta la eco, ai sa vezi ca o sa fie totul bine.

Acum despre mine: io sunt tot racita, trag de nas de nu mai pot.Astazi am fost la spovedit si m-am si impartasit si preotul imi zice: "ia uite-te la mine", eu ma uit,el:"sa stii ca e baiat", eu:"da?"(ce-o fi sanatos sa fie), dar parca am avut o usoara urma de regret nici nu stiu cum sa-i zic sa eu vroiam mai mult fata,dar apoi imediat mi-a parut rau.Asa mi-a zi si la prima sarcina(pe care am pierdut-o chiar la 9 sapt si 4 zile, cat fac astazi,deci ziua de azi nu e una prea buna pt mine)ca o sa fie tot baiat, dar nu a fost sa fie.Sa dea Domnul sa fie bine acum.
In final va pup pe toate si sa ne auzim cu bine,ca nu stiu cat timp o sa mai am de intrat ca de maine ma apuc de pregatiri.

gravi 9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Diana, ecograful emite niste impulsuri pe care le simti si tu la eco abdominala. la fel le simte si bebe.

adica, eu chiar le-am simtit cand mi-a spus doctorita ca din cauza asta s-a manifestat asa bebe. daca nu imi spunea, evident ca nu le simteam.

edit: la mine se pare ca este baietel. mie mi-e indiferent ce va fi, sanatos sa fie si la termen. la mine perioada grea va fi la 20 si de saptamani pentru ca atunci mi s-a intamplat nefericirea.

11+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Diana, sa ai parte de o vacanta foarte frumoasa!!!!
Georgia, si pe mine ma dor sanii tot in lateral, cred ca se dezvolta glandele mamare.(cred ca asa se numesc, sper sa nu vb prostii...eu tin minte cand alaptam, de fapt cand ma mulgeam, ca trageam cu degetul mare dinspre laterale (unde ne doare acum) inspre centru ca sa vina laptele.
Si acum fetele sa va spun si de mine! Sunt tare happy. Am fost si eu la ginecolog si mi-am vazut puiul. De fapt, sacul doar, ca e inca mic, dar ideea e ca l-am vazut asezat frumos in uter. Am si poza. Sunt gravida acum cu acte in regula. Mi-a dat sa iau si Duphaston 1/zi 30 de zile pe langa acid folic, i-am spus ca ma cam durea burta si am intepaturi in lateral cateodata. Si scrisoare catre med. de familie, si o lista lunga de analize...si ne vedem peste o luna. Sunt fericita pentru ca am fost la dr. acum o saptamana, dupa ce imi iesise testul pozitiv, si cu sonda mi-a facut eco, dar nu s-a vazut nimic. Mi-a fost frica sa nu fie extrauterina.
Dar e totul ok!

diana 5+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate

Mergi la inceput

Arleza, iti multumesc ! Vacanta placuta asemenea ! O sa povestesc cand ma intorc, dar cred ca o sa intru si de acolo, ori imi iau laptopul, ori de pe tel., seara, cat sotul isi citeste mail-urile legate de birou... O sa dureze minim o ora pe seara, in care eu nu o sa am altceva de facut...
Cat despre ce spune preotul... Mi se pare ca esti cam pesimista si motive chiar nu ai, nu trebuie sa faci legatura intre cele doua situatii si in primul rand nu trebuie sa asculti presupunerile astea. Nu inteleg este cum se pronunta un preot in acest sens ?????? eu nu cred in absolut nicio superstitie legata de sexul copilului de genul daca ai pofte nu stiu de care...e nu stiu ce, s.a.m.d. Bine, despre preoti nici nu am parere prea buna, dar e eronat sa crezi ca sunt 'vocea lui Dumnezeu', asa ca nu mai fii pesimista, nici nu stii daca era baiat la sarcina pierduta si cu atat mai putin nu inseamna ca o sa se creeze vreo legatura intre cele doua evenimente ! Asta nu e motiv de grija !!!

8+

Mergi la inceput

vacanta placuta si tie, Diana ! Si FELICITARI PT SARCINA ! Asteptam rezultate bune la analize ! :)
si pe mine ma dor sanii, cam de o luna nu mai pot sa dorm pe burta, ma dor la cea mai mica atingere sau daca merg prin casa fara sutien. Si au crescut mult (eu aveam pieptul foarte mic) si sincer nu cred ca este grasime (sau doar grasime) ca am pus maxim 2 kg si doar nu s-au dus doar acolo !! :)))

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am vazut mai demult un documentar despre evolutia bebelusului "In pantec" parca se numea. Acolo spuneau cercetatorii ca bebelusul nenascut percepe undele emise de ecograf ca atunci cand simtim/auzim noi un tren care intra in gara:)) si ca pentru cei mai multi este tare deranjant.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Multumesc Diana S pt sfaturi si incurajari,asa mi-o zis si sotul meu sa nu dau prea mare atentie, si asa o sa fac.Cat despre sarcina pierduta,nu am facut o asemanare dar mi-am amintit pt ca stiam cand am pierdut-o si nu puteam sa nu ma gandesc,sa speram ca o sa fie bine, cu ajutorul Lui Dumnezeu.

gravi 9 +

Mergi la inceput