Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12bis)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Carla, odihneste-te cat poti de mult si vezi ce iti zice si celalalt doctor
bine ca bebe e bine si creste in burtica..o sa treaca si perioada asta

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Hristos a Inviat!!
Ne-am intors si noi astazi acasa de pe la parinti si ma bucur ca totul a fost bine: fara greturi, fara mari probleme la condus.

Felicity, imi pare tare rau pentru pierderea ta... Sper sa iti revii repede si a treia oara sa fie cu noroc

Pup gravidutele!

Cu ajutorul lui DD sunt 7+

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Carla pe cat am fost de happy pe atat sunt de trista acum:(((
Mi-a prescris Zofran pt greata, cica e extrem de eficient si safe. Bun, ...m-am dus la farmacie si am avut un soc, asigurarea mea medicala nu il acopera pt ca este extrem de scump, un supply de 30 de pilule pt o luna costa 700 de dolari, sapte sute de dolari, sunt in soc!!!! Exista si un generic care costa in jur de 200/luna, trebuie sa vad daca pe ala il acopera, daca nu, o sa rabd pt ca nu imi permit sa dau atatia bani pe un medicament.

La Aidan am avut greturi in limita suportabilului, am vomat f rar si au incetat pe la 13-14 saptamani.

In rest totul bine, sunt extrem de multumita de medicul acesta, imi face eco la fiecare vizita, asta e asa...ceva nemaintalnit aici in tara tuturor posibilitatilor, am stat azi la taclale o ora. Mi-au venit analizele, foarte bune, acum mi-a facut un Pap plus secretie si test de urina. Am discutat si despre nastere, mi-a expus riscurile VABC, eu i-am multimit si i-am zis ca le cunosc, el a zis ca ala ii este jobul si tb sa mi le spuna dar ma sustine si pe cat posibil o sa incerce sa ma asiste la nastere, dar mai discutam in functie de cum decurge sarcina. O sa fac testul pt diabet gestational la 16 saptamani dat fiind istoricul meu de diabet la cealalta sarcina.

Cam atat. Totul e bine si sper sa scap naibii de greturi.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Uite ca m-au sunat acum de la asigurare si mi-au zis ca au facut o greseala, imi acopera costul si nu trebuie sa platesc decat 7 dolari.Yeyyy!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Adevarat a inviat! Sper ca ati avut cu toate sarbatori fericite si linistite alaturi de familiile voastre.

Ruxulic si Felicityhope imi pare f rau de pierderile voastre! Va doresc multa incredere in viitor, putere si rabdare! Si sa dea Dumnezeu sa va vedem cat de curand la o noua odisee!

Carla eu am patit-o ca si tine saptamana trecuta! Marti dimineata mi-a fost extrem de rau, vomat intr-una, spasme, am lesinat, am ajuns cu ambulanta la urgente, aveam tensiune f mica, etc. M-au pus pe perfuzii trei zile si post negru 48 de ore. Eram extrem de slabita, mai ales de la nemancat cred... Dar dupa asta mi-am revenit incet-incet si culmea! ... mi-au mai disparut din greturi. Ma laut cu doar doua in ultimele 5 zile! Altminteri bebe e bine si creste frumos - ma tot mir cat de rezistenti sunt puiutii nostri la cat de rau poate sa ne fie noua uneori.

Irina, da-ne de stire cum iti e cu medicamentul asta nou.

11 +
www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

Ruxulic si Felicityhope,suntem in mod sigur cu toate foarte intristate de asemenea vesti... ma voi ruga sa gasititi puterea de a trece peste toate acestea...si sa gasiti izbanda in cele din urma in lupta voastra spre fericire...

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Adevarat a Inviat!

Imi pare tare rau de vestile proaste din ultima vreme, atatea mamici suparate de Paste. Sper sa ne oprim aici cu pierderile de la odisee. Va imbratisez cu drag si va doresc multa putere .

Eu parca am fost mai optimista zilele astea. Am mancat una alta si apoi la baie si iar am mai mancat si iar la baie. Ce sa fac, sper sa treaca si cu greturile astea si vomitatul cat mai repede. Cateodata am senzatia ca am in gura un izvor de saliva ce nu se mai opreste.

In rest, mi-au venit rezultatele la analize. Par mai toate bune cu vreo 2 exceptii. Trebuie sa ma programez si la medicul de familie sa ma inregistreze cu sarcina.

O saptamana frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

sunt alaturi de fetele ce trec prin momente dificile acum.
eu zic sa deschidem capitolul 14. Au fost prea multe vesti triste in capitolul asta.

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!

Felicity imi pare tare rau ...Nu am cuvinte sa te consolez...sper sa reusesti sa aflii cauza si sa o tratezi si sa revii la odisee cat de curand!

Carla ce emotii ai avut si tu ! Cred ca iti e f greu cu fetele si numai cu sotul ca ajutor.. Incearca sa te odihnesti, chiar daca imi dau seama ca nu e asa simplu!

Sper sa avem numai vesti bune de acum incolo!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Buna dimineatza fetelor....si Sarbatori fericite su intarziere d ela mine.....imi pare rau pt atatea vesti proaste pe care le-au primit mamicile in ultima vreme, sper s atreaca repede peste aceste greutati....
Noi suntem bine, astazi avem 12 saptamani, vineri am facut analizele pt dublu test, le primesc saptamana asta, in rest doctorul zice k totul merge bine cu bebelusul, sper sa fie asa in continuare...va pup si va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput