Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12bis)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Hristos a inviat!
sa aveti parte de liniste in suflet, Paste fericit!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Adevarat a inviat!
Paste fericit si linistit tuturor

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 11+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

paste fericit tuturor!
alinare sufleteasca mamicilor aflate in suferinta ...

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Hristos a inviat!
felicity, imi pare rau pentru pierderea ta....stiu ca sunt de prisos cuvintele...

diana 5+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cristos a inviat!

Ruxulic, Felicity, nu am cuvinte pentru cat de rau imi pare pentru pierderea voastra, intotdeauna este tragic, dar parca de Sarbatori doare si mai tare, daca era posibil .

Nu am mai scris pentru ca am avut o perioada foarte proasta, pe langa vesnicele greturi pe care nu le mai indur, de joi am avut o hemoragie urata, am ajuns cu salvarea la urgente sambata seara, cu tensiunea 8 cu 5, singura (sotul a ramas cu fetele, n-am pe nimeni)... Pe langa hemoragia care s-a oprit cu tratament, am o stare generala de slabiciune, nu ma pot tine pe picioare, am stat in pat cat niciodata in viata, am zacut, am adormit, nu mi-a fost niciodata atat de rau. Vestea buna este ca bebe nu a fost afectat, i-am vazut inimioara la eco, a crescut bine, maine merg la doctor sa-si dea si altul cu parerea, sper sa pot ajunge.

Va pup si va urez o zi linistita alaturi de cei dragi.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Offf Carla....prin cate ti-a fost dat sa treci de Pastele asta...bine ca e bine bebe. Refacere rapida iti doresc....incearca sa te odihnesti...stiu ca, cu inca 2 copii mici in casa e greu...dar odihneste-te cat poti de mult.

diana 5+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Multumesc, sotul a facut de toate zilele astea, mai putin sa o alapteze pe cea mica, am putut sa stau in pat cat am avut nevoie, dar nu m-a ajutat la nimic, parca imi este din ce in ce mai rau. Bebe este mai mare cu 5 zile decat calendaristic, se pare ca ma lasa fara resurse, desi de data asta iau vitamine, pentru prima data in viata.
Aveam tensiunea 8 cu 5 si parca ma tot duceam... Si acum mi-e frica sa vomit, ca nu cumva sa lesin, nu stiu cum o sa ies maine sa duc fetita la gradinita si sa o aduc .

Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Carla imi pare tare rau sa aud ca te simti rau! Hang in there, o sa vina si vremuri mai bune. Bine ca e bebe bine!

Te incurajez eu si ma incurajez si pe mine, weekendul asta am stat numai in baie, m-am saturat, azi merg la doctor si iti spun daca imi da ceva medicamente pt greturi. Pana una alta am rezolvat problema constipatiei care la mine e grava rau de tot in sarcina, la Aidan era sa mor din cauza asta, nu glumesc, din cauza constipatiei extreme si a efortului de la nastere mi s-a dilatat colonul foarte mult, mai avea putin si exploda, dupa ce mi-au inchis cezariana au observat ca mi se umfla burta necontrolabil si atunci m-au deschis inca o data si au vazut "minunea"

Acum iau un medicament se numeste Colace, este un stool softner, safe in sarcina, daca aveti probleme cu constipatia intrabati medicul de asa ceva, are efect garantat si nici nu da dependenta ca laxativele clasice.

Fetelor, tare rau imi pare pentru pierderile voastre, sper sa va reveniti si sa pasiti cu dreptul intr-o alta odisee.

Va pup!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 9+

Mergi la inceput

Irina, da, ma intereseaza foarte tare daca-ti da ceva pentru greturi, la mine au inceput inainte de 5 saptamani si au depasit cu mult limita rabdarii si a suportabilitatii mele. Tu ai o saptamana si ceva mai mult, cred ca o sa scapi de ele inaintea mea. Cum a fost la prima sarcina?

Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Hristos a Inviat!

fetele, m-am intors si eu acasa

felicity imi pare tare rau pentru veste, insa iti doresc sa ai multa putere sa treci cu bine peste

cu greturile nici nu stiu cum stam, am momente cand nu pot manca..insa in timpul zilei, nu dimineata la prima ora - atunci ma trezesc cu o foameee, si nu am avut varsaturi
in schimb starea mea de spirit se schimba..am fost cam indispusa zilele astea..hormonii astia

sper ca ati avut niste sarbatori linistite
va

7+

Mergi la inceput