Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12bis)
Raspunsuri - Pagina 16
bebeta spune:
Luny multumesc mult pentru incurajari. Asa voiam si eu sa merg la sf sapt viitoare, ca sa fie 6 spre 7 sapt, sa stim o treaba, dar te pui cu barbatul!!!
Domnul a facut programare pt ieri ca sa-mi dea mie tema de gandire, ca poate nu aveam...
La prima sarcina, am vazut-o la 7 sapt, pana atunci nici n-am avut habar de ea. Ma gandeam ca e doar o dereglare din cauza stress=ului, era o probabilitate extrem de mica sa fi fost insarcinata dintr-o singura incercare..., dar a fost sa fie!
Acum incerc sa ma iau cu tot felul de alte lucruri ca sa nu ma gandesc. Noi avem si aniversarea fetei tot duminica, s-a potrivit sa fie exact cu Pastele anul asta. Asa ca fac pregatiri, surprize pt Demi... si astept sa treaca timpul!
Inca o data multumesc pentru suport.
Sarbatori fericite tuturor, bucurati-va cu cei dragi, mancati, dar cu masura si sa ne auzim cu vesti bune saptamana viitoare!
5+ si mami de Demetra (24.04.2007)
baby_r7 spune:
buna seara............vin si eu acum tarziu sa va scriu un mesaj....nu am intrat azi, dar am un motiv serios.....
azi m-am simtit super bine, am facut piata
........am facut 

........si am terminat cu tot ce trebuie pentru Paste.........
am avut si ajutoare........sora mea nu a fost la munca azi, a avut liber si sotul a venit mai devreme acasa..........
fetitele au fost cuminti in camera lor..s-au jucat, s-au uitat la desene..diverse de varsta lor........![]()
.
deci azi cu toate durerile de mijloc aferente ma declar multumita!!!!!

atat despre ziua mea..........
vreau sa iti scriu si eu ruxulic si sa iti spun ca sunt alaturi cu tot sufletul de tine si de familia ta.......
ma rog sa ai putere sa treci peste ziua de marti.........si sa revii cu forte noi sa ne prinzi din urma..........si eu am trecut de doau ori pin asta si stiu ca te simti groaznic........

, dar stiu cat conteaza sa fii sustinuta moral, asa ca pentru orice intra sa vorbim oricand 

revin cu restul mesajului.........
Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
9+
baby_r7 spune:
sper sa aveti parte de niste sarbatori pline de liniste sufleteasca, petrecute alaturi de familie si de cei dragi!!!!!!!
ma voi gandi la toate si voi aprinde pentru toate simbolic o lumanare sa ne ajute sa ducem sarcinile la bun sfarsit!!!!!!
ma voi ruga si pentru mamicile care ne-au parasit din pacate mult prea devreme, sper sa ramana gravidute cat mai curand si sa auzim vesti bune din partea lor 

!!!!!!
chiar daca ati parasit odiseea, faceti parte din ea si ma voi gandi mereu la voi.

, sper sa va rezolvati toate problemele descoperite, care au cauzat pierderile de sarcina.

si nu in ultimul rand va urez si eu UN PASTE FERICIT!!!!!!!!

Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
9+
baby_r7 spune:
bebeta eu am fost la dr. la 5 sapt. si 2 zile si la echo vaginal s-a vazut pe ecran doar saculetul cu echou embrionar......nu intra in panica si ai rabdare pana la urmatoarea echo.
te astept cu vesti bune 

Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
9+
bebeta spune:
Multumesc baby_r, poate dc avea ecogr intravaginal vedeam si noi macar un saculet, dar cu cer normal... pauza! Ma rog sa fie bine data viitoare, cand va fi de 7 sapt si 1 zi (chiar, la ecografie normala, la cat se poate vedea sarcina?
noi nu avem asigurare aici, asa ca pentru o ecografie intravaginala m-ar trimite la altcineva si e destul de scump...)
In alta ordine de idei, ai fost de o eficienta azi!!!! Eu inca mai am destule, dar la noi e abia pranzul
. Asa ca pe cand voi o sa
, dupa ce ati fost atat de harnicute, subsemnata o sa fie inca in focuri... Dar vine ea si duminica! Paste si Demi's birthday, o incantare! (Ea spune deja la oricine vrea s-o asculte ca e deja o domnisoara, ca la eggs hunting face 4
)
Numai bine si petrecere frumoasa!
luny spune:
la 7 saptamani s-a vazut la mine sarcina, la eco abdominala! Bebeta, data viitoare sigur vezi bebel![]()
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum 
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bebeta spune:
Multumesc Luny, super info. Ma gandeam ca poate nici la 7 sapt nu se va vedea nimic abdominal... m-ai mai linistit. Merci!
baby_r7 spune:

spor la treaba bebeta si sa stiii ca la 7 sapt. se vede si la echo abdominala bebe ![]()
![]()
Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
10+
dianalaura spune:
Buna dimineata la amiaza aproape fetelor!
Eu sunt inca la munca, pana pe la 1..voi cred ca sunteti in focul pregatirilor!
Ruxulic - imi pare rau....
Bebeta, nu te stresa. Tu ai acelasi UM casi mine, nu? 15 martie, deci teoretic bebeii sunt conceputi in aceeasi data, desi la mine cred ca a fost ovulatia mai tarziu..in fine, la 4 saptamani si o zi nu s-a vazut nimic la eco transvaginala, am stat si eu o saptamana cu inima cat un purice..si la 5 s si o zi m-a chemat iar, si acum s-a vazut, dar tot cu transvaginala, si doar sacul. Asa ca nu te stresa, cu siguranta cu eco abdominala nu se vedea nimic nici la mine. Eu ma duc peste o luna la dr din nou, dar pana atunci pe la 7 s vreau sa merg la altul, asa ca de verificare.
diana
5+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate
dianalaura spune:
Era cat pe ce sa uit:
LA MULTI ANI 

tuturor celor ce poarta numele SF. Gheorghe!
diana
5+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate