Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12bis)
Raspunsuri - Pagina 15
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Cum nici eu nu stiu daca o sa mai intru in weekend va urez un Paste Fericit! Sa va bucurati de cei dragi si auzim numai vesti bune!

Ruxulic imi pare tare rau pentru pierderea suferita. Nu am cuvinte sa te consolez 
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
5+
Ela82 spune:
Salutare, hop si eu p-aci.

Am lipsit, dar motivat, am avut o perioada f incarcata si din punct de vedere profesional si cu mama mea care s-a operat saptamana trecuta si care acum e bine.
Rux - imi pare rau pentru ce s-a intamplat, dar te asteptam cat mai repede, daca nu la odiseea aceasta, la odiseea de primavara 2012.
Cori- felicitari pentru vestile de la eco.
Celor care plecati in vacanta va urez drum bun si distractie placuta!
Noi vom pleca maine dimineata la ai mei, asa ca nu voi mai intra probabil pana marti pe forum, motiv pentru care va urez inca de pe acum PASTE FERICIT SI SA VA ADUCA IEPURASUL TOT CE VA DORITI!!!

Cu ajutorul lui DD sunt
6+
ela's baby
ruxulic spune:
Fetelor, m-ati emotionat pana la lacrimi cu urarile de bine si incurajarile voastre. Din pacate vestea nu s-a schimbat dupa controlul de astazi...intr-un fel eram sigura ca s-a terminat totul dar am vrut sa fiu sigura. Sanii mi s-au dezumflat de aseara...a fost cea mai trista confirmare, Asta este, sincer m-am obisnuit cu ideea dupa bocetele de ieri.
Ieri ma intrebati daca nu aveam medicatie mai ales ca mai aveam o sarcina pierduta la activ...luam Utrogestan...se pare ca nu a fost de ajuns. Dupa chiuretajul de marti o sa ma lamuresc mai mult despre analizele de care mi-a vorbit doctorul cand mi-a dat vestea proasta. Teste de trombofilie...despre asta este vorba.
Faptul ca mai am un copil, sanatos frumos si dragastos m-a facut sa nu clachez cu totul si sa ma gandesc ca nu trebuie sa ma duc la fund cu psihicul.
Va doresc un Paste fericit
, alaturi de cei dragi si de bebeii din burtica. Eu plec acum la bucatarie sa pun de un drob...macar nu imi voi varsa matzele cand voi lucra cu carnitza...ca sa fac...incerc sa vad partile bune. Va pup dulce pe toate, multumesc inca odata pt sustinere si mai trec pe la voi...va prind eu din urma...in 2012 voi fi si eu cu un bebe mic in brate, cand e vb de ambitie nu ma intrece nimeni.
Rux
luny spune:
ruxulic, imi pare tare rau.. te admir pentru tarie
.. si nu dezarma, nu te da batuta! fa investigatiile medicale de rigoare, asteapta sa treaca o perioada, dupa cum spune medicul, si mai incercati... stii, viata nu e dupa cum vrem noi... Dumnezeu le aranjeaza pe toate... si eu cred cu tarie ca lucrurile astea se intampla atunci cand trebuie, iar bebelusii isi aleg parintii si momentul potrivit cand sa vina la ei, nu invers... ( de ex, la mine cu siguranta asa s-a intamplat pana cum, cu ambele sarcini... am ramas insarcinata exact cand nu mai credeam, sau ma resemnasem..)
capul sus si tot inainte, bucura-te de minunile din viata ta!

Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum 
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Mihaela.1975 spune:
Ruxulic imi pare rau pentru pierderea ta......sa iti dea Dumnezeu tarie sa treci peste toate.....sanatate multa.......
Avand in vedere ca eu o sa plec la mama de Paste pt ca stand la pat nu pot face pregatiri, am intrat sa va urez Paste linistit alaturi de cei dragi, sanatate multa si vesti bune cat cuprinde.
Va pup pe toate sa ne auzim saptamana viitoare.
6+
anita_a spune:
Salutari la toata lumea! 
Am intrat sa va urez Sarbatori Fericite! Paste fericit, luminos, bucurii si sperante implinite!
Ruxulic, imi pare sincer rau pentru ce ti se intampla, iti doresc multa tarie in continuare
La fel si pentru normanel si miki_ispas, multa putere va doresc..
Stiu ca nu intru sa scriu foarte des
, dar va citesc zi de zi si imi sunteti tare dragi toate
.As vrea sa primesc si eu parola si userul de la contul comun va rog.
Vacanta/minivacanta minunata va doresc si odihna placuta !![]()
10+
miereamara spune:
Pentru ca nu stiu cat de mult o sa mai intru si eu zilele astea pe forum, va urez la toate ca Pastele sa va aduca sanatate, liniste in suflete si incredere.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and
9+
Lia73 spune:
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii !!!
PASTE FERICIT!!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+10
bebeta spune:
Buna!
Va urez si eu Paste fericit, cu sanatate si bucurii alaturi de cei dragi, in pace si liniste sufleteasca!
Imi pare tare rau pentru pierdere rux si e foarte bine ca incerti sa-ti aduni resursele si sa treci peste asta. Mult curaj, sanatate si, dupa ce rezolvi partea medicala, s-o iei de la capat!
Ieri am ajuns si noi la dr, dar nu s-a vazut nimik, nimik! 

(e drept ca nu avea dr eco intravaginal, ci normal) Va dati seama ce linistita stau de Paste...

Au socotit ca ar fi 5 sapt si 1 zi ieri si ca e prea mica, dar pt mine e o mare ingrijorare javascript:insertsmilie('
');. Mi-au luat sange sa vada daca nivelul Bhcg ar fi corespunzator si mi-au zis sa vin peste 2 sapt, cu speranta ca pana atunci totul va fi in regula.
Astea sunt vestile, nu-mi ramane decat sa ma rog si sa astept.
5+ si mami de Demetra (24.04.2007)
luny spune:
Bebeta, asculta la cunoscatori![]()
stressul asta major si poate, inutil, este cel mai mare inamic in sarcina!... normal ca nu s-a vazut nimic, si probabil nici la intravaginala nu s-ar fi vazut, e mult prea mica sarcina, nici nu s-a fixat in peretele uterului.. nici eu nu am fost inca la doctor, abia pe 3 mai am prima consultatie, si pe 4 mai prima eco.. le-am programat asa special, sa am cca 7 saptamani, sa nu ma duc degeaba
asa ca relaxeaza-te, sarbatoreste frumos Inviereaq, papa, dormi, si o sa fie bine, vei vedea!
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum 
Life is to precious to worry about stupid Shit!