Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (12bis)
Raspunsuri - Pagina 14
ralu_t spune:
luny timp sa-ti revii ai, loc nu prea![]()
cand vine al mare de afara murdar ca porcu si-i lipeste niste dej'te cu creta pe fata celui mic...ori te calesti, ori iei xanax![]()
deci nu cred ca mai sunt sanse de manii, din lipsa de timp, lipsa de cooperare din partea primului copil...nush, sa ma contrazica fetele care au deja 2 copii. oricum, asa cum zicea si many, fi-miu de la 7 luni lingea parchetul din casa...iar eu sterilizam inca biberoanele
nepotelul meu avea o pasiune pe la 1 an sa linga scrumierele din restaurante, goale slava domnului, cu parintii amandoi nefumatori,
degustibus. nu cred ca vom deveni niste nesimtite, dar oricum mai relaxate sigur.
in alta ordine de idei sunt plina de nervi, am pus intr-un cocktail de fructe de padure care trebuia sa devina topping pe o prajitura,in loc de amidon, bicarbonat

am aruncat tot, imi vine sa tip. sunt varza

ralu-
de Tudorica fara frica (15.05.2008) si
11+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra 
walkiria spune:
Buna dimineata burtici! Ma mai primiti? Am lipsit motivat, m-au luat greata, vomatul foarte rau. Seara cand ajung acasa nu mai sunt in stare de nimic. Sunt prietena cu toaleta si pana nu dau la boboci nu ma linistesc.
Pentrunca noi o sa plecam azi la socrii, vreau sa va urez tuturor un Paste Fericit! Fie ca lumina sfanta sa va aduca in suflet multa liniste, pace si iubire!
Va pup si ne citim dupa Paste, sper sa recuperez si eu din urma.

Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt
7+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!
abramburika spune:
Neata!!
rux - imi pare tare rau! Si sper totusi sa fie vesti bune, daca ai decis sa mergi la alt dr. Multa putere iti doresc
.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
Si acum sa va fac urarile de Paste, ca nu mai intru in zilele ce urmeaza.
Va doresc pace, liniste si numai bine alaturi de familie si pers. dragi. Sa va relaxati, sa mancati si sa ne auzim cu bine dupa Paste. VA imbratisez cu drag!! Paste fericit!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
arleza spune:
Neata fetele,hai la o cafea sau la un ceai(in cazul meu) sa ne revenim ca tre' sa ne apucam de treaba(cine are de facut pregatiri pt Paste) ca eu nu imi mai vad capul de treaba.
Rux imi pare sincer rau, stiu ca acum nu te consoleaza nimic dar e bine macar ca tu ai un copilas totusi, pe care sa-l iubesti,dar sunt alte femei care nu au posibilitatea sa aiba deloc copii,asa ca gandestete ca macar din punctul asta de vedere esti o norocoasa.Nu te supara ca ti-am zis asta, stiu ca fiecare copil e special in felul lui mai ales pt o mama dar te indemn sa te gandesti ca sunt altii mai rau decat tine si mai nefericiti(eu asa ma gandesc cand sunt trista si ma supar),alti oameni sunt de "n" ori mai rau ca noi toate din toate punctele de vedere.
Sa te ajute Dumnezeu sa iti revii si sa ai alt bebe repede,fii optimista.
Vreau si eu sa va urez PASTE FERICIT, insanatosire grabnica tuturor celor care sunt racite(inclusiv eu), sa va bucurati de aceste sarbatori alaturi de cei dragi, si mancati cu moderatie
drob oua etc.Eu astazi o sa am muuuulta treaba si nu mai intru, maine de dimi plec la ai mei si mai vin luni deci cred ca marti o sa mai intru.Pana atunci va pup pe toate si sa aveti distractie placuta,aveti grija de voi si de bebeii din burtica.

gravi 9 +
carola spune:
Avand in vedere ca multe fete nu vor mai intra, va urez si eu Paste fericit si linistit.
eu voi fi pe net pentru ca alta treaba nu am de facut. La mine vin ai mei duminica dimineata cu mancare de Paste :).
12+
www.flickr.com/photos/carola456
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralu_t luny timp sa-ti revii ai, loc nu prea cand vine al mare de afara murdar ca porcu si-i lipeste niste dej'te cu creta pe fata celui mic...ori te calesti, ori iei xanax nu cred ca vom deveni niste nesimtite, dar oricum mai relaxate sigur. ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 11+ cu o margica mititica i believe in miracles...povestea noastra ![]() |

o, da! chiar ma gandeam cate d-astea o fi!..iar despre partea a doua, cu siguranta, relaxarea e una, nepasare/nesimtire, e cu totul alta, nu e cazul nostru, deja suntem supermami!
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!
madyi spune:
Neata si de la mine!
Va urez si eu un Paste fericit alaturi de cei dragi si liniste sufleteasca, sa ne auzim cu bine! (in special pentru fetele care nu vor mai intra). Va pup!
6 +
corina_s spune:
neata si de la mine
am intrat sa va urez un Paste Fericit!!
alaturi de cei dragi, sa aveti grija de voi si de bebei
noi plecam acasa la parinti, probabil ne intoarcem luni, deci ne auzim sapt viitoare
va 
pe toate
6+
dianalaura spune:
Buna dimineata la amiaza fetelor!
Rux- imi pare tare rau, dar cum zicea si bella, cel mai bine e sa vezi inca un medic, poate poate se intampla o minune de Paste
Eu azi mi-am vopsit 9 oua (ca al 10-lea) s-a spart
, dar nu ma chinui prea mult, oricum face mama, chiar zicea ca imi face si pentru mine, dar na, macar asa simbolic trebuia sa vopsesc si eu.
In rest, eu sunt la munca, maine iar la munca...asa ca mai usor cu pregatirile.
Am vazut ca foarte multe nu o sa ma intrati, asa ca va urez si eu toate cele bune, sarbatori linistite, fara greturi...si sa va reintarceti in forta la odisee.
diana
5+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate