Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(29)
Raspunsuri - Pagina 6
monika_bt spune:
Neata si de la mine!
Am ras cu lacrimi de perlele Flaviei...destepti copiii astia, dom'le!
Cu calciu gluconic, si eu tre sa-i dau de luni...Ma gandeam sa-i dau dimineata 2,5 ml, apoi sa trag 2,5 ml ptr seara in seringa iar restul sa-l beau eu, ca asa a spus dr.
Mancarea de Paste mi-o face soacra-mea si-mi trimite...probabil friptura de miel, salata boeuf, sarmale, drob...Cred ca ajunge ca musafiri nu cred sa avem...
Mirela, o sa-l rog pe sot sa-ti trimita azi banii...Cam pe cand estimezi ca iei comanda sau e in functie de cum primesti banii??
Si migdaluta mea e agitata, dar agitata rau. In brate se face lemn si nu vrea nicicum, jos nu sta...doar sa dansam vrea...asa ca dansam!!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!
AMR:7 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
monika_bt spune:
Carmen, super tare filmuletul!!
AMR:7 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
Andutza_B spune:
Bonjour! Azi stau si eu acasa, am terminat cu ce a fost mai important pentru botez, sala si biserica... Dupa Paste a ocup si de tort si alte minunatii. Am rani mici , dar sangerande, la picioare, vreau sa zic. De atata umblat.
Si eu o inscriu pe Miruna in categoria bebelusilor cu crize, mai nou... Asa tare plange, urla, nici nu stiu cum sa zic, absolut fara motiv. Si cand se linisteste, se uita asa la mine si la tac'su cu o tristete in privire... La noi functioneaza feonul, zgaltaitul ritmic in brate si suzeta (care nu sta decat daca o pun intre pieptul meu si capul ei si o tin strans strans, cu fata spre mine, ca o ia si o molfaie pana la urma si se calmeaza), leganatul ritmic pe picioare, tot cu suzeta (dar cand o accepta cat de cat, altfel nu ii sta nici daca o tin eu). Acum a reusit sa adoarma dupa o maraiala (deci cand nu urla, oricum e maraita), ma duc si eu sa fac un dus, sa pun la spalat, sa ma epilez, sa ii fac ei bagajul (maine plecam la Valcea ), sper sa revin .
Monika, referitor la pasarica fetei: asa am avut si noi , parca era asa, ca praful, nu cremos... si nu se ducea. Dar a trecut cand am renuntat sa o mai dau cu crema asa des. Acum o dau de maxim doua ori pe saptamana, in rest o sterg/spal foarte bine. La noi asa a disparut, ca inainte nu se ducea nici la baita.
La multe lunite sarbatoritilor de azi!
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
missmj spune:
monica eu stiu ca se da dinineata calciu.eu am inntrebat dr cand sa i-l dau, dim , seara, inainte sau dupa masa, etc. si mi-a zis sa i-l dau dim, preferabil intre mese.
i-am dat acum calciu kids ala, moamaaaa ce se facea ca vomita ...adevarul ca am gustat si eu si e cam acrisor asa, si doar am intrebat-o pe aia la farmacie daca e dulce si acceptat de bebelusi. i-am dat doar 3 ml, restul din seringa l-am baut eu.
Ce ma fac eu cu mucisorii lui ? sforaie cand doarme, si cand ii pun ser se aud mucisorii in gatul lui, bag batista bebelusului si nu iese decat un mucisor atat ! mi-e mila de el, se aud rau de tot aia in gat. ce sa mai fac ? am incercat si metoda aia cu ser pus intr-o parte, dar nu prea a stat si parca se ineca asa si mi-a fost frica sa continui Nu e racit, doarme bine noaptea, nu sforaie mereu, dar cand aud cum fac aia in gatul lui, parca imi vine mie sa tusesc. se aude asa ca atunci cand vrei sa tusesti ca sa iti reglezi glasul, stiti ?
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
Mimo spune:
Si al meu mai are inca reprize de plans (din cauza colicilor presupun), dar au scazut ca durata destul de mult.
In schimb, tot continuam cu kk mult si des, mai lichid, cu ceva mucozitati. Coprocultura a iesit ok, n-are infectie cu rotavirus si nici adenovirus... Habar n-am de la ce e, dar ma innebuneste. Noroc ca el e vesel si mananca. Ii dau Smecta si probiotice si sper sa se regleze curand, ca deja avem o saptamana.
Luca Alexandru, mica mea comoara
Andutza_B spune:
A, am ras cu lacrimi de perlutele strumfilor! Abia astept sa vad ce stie si Miruna sa zica
Referitor la meniul de Paste...eu am scapat, mancam la socri. Va fi mult miel, aia e sigur! Ceea ce nu e neaparat ceva dupa care ma dau in vant, dar ma adaptez :)
Andutza- cu pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
mirela2 spune:
neata
eu s plina de nervi
am un barbat de ............dar in fine, face si face si reuseste sa ma scoata din sarite
comanda o s o primesc sapt viitoare cand ajung inapoi acasa la bucu, va veni cu ramburs
apoi impart hainutele pe caprarii si vi le trimit
fetele din bucu poate ne vedem si vi le dau live.
pupici
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
roxx26 spune:
Neata fetele!
Eu nu am terminat cu curatenia..mai am un pic. O am pe mama la mine, ca eu nu prea am voie sa ma aplec pana scot firele..asta e!
LUCIA, nu se spala nici azi nici maine, abia sambata mai poti spala, profita si baga tot ca nici saptamamna viitoare nu se spala deloc!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
Foxy-le spune:
servus fetele.
Eu am ajuns sa raman pe dinafara de la grupul nostru! Nu mai am timp de forumit. al meu nu sta deloc singur cand e treaz. Asa ca...de abia ajung la buda.
Mi-a plans si mie ieri vreo juma de ora-cu racnete, incontinuu. cred ca e refularea de dupa plecarea musafirilor. dar de ieri suntem in normal - doar noi.
Mi-a venit si CM-ul. deja imi trece de acum. fff abundent dar nedureros.
Noi nu o sa avem cine stie ce paste - sotul pleaca in tara cu ceva treburi. si ramanem doar cu buni. poate vacsim si noi vreun ou doua si -om lua o ciosvarta de miel.
Pup dragele mamici.
poate reusesc sa spal un geam. paaa
andri31 spune:
buna fetele
nu se spala nu se spala... dar nu spalam nici piticii ?
noi raportam 6600 gr... doarme f bine noaptea de 3sapt se culca la 22-23:00 si doarme pana la 7-7:30 dimi
calciu eu i-am dat fetei numai in prima luna
intr-adevar daca lasi fila sparta nu-l poti folosi nici macar seara insa eu trageam totul in seringa si statea f bine ziua cand a fost sparta fiola si a II-ua zi pana seara cand o terminam.
raportez ca nu prea am chef de gatit ... mai nimik ..de 3 zile mancam ori prin vecini ori comandam mancare
am avut o per f grea cu sotul de am spus ca ne despartim de asta nu am mai intrat in ultimile 13 zile. .. acum se pare ca a trecut ... vedem pana cand sau daca a trecut de tot.
nu am fost pe faza s-a facut comanda pt minune pt dintisori ?
a si inca ceva: fata cumnati-mii de 7 luni a facut rubeola(rujeola) de care este acum epidemie. a debutat cu febra 39 si eruptie in 24h.. destuld e violenta treaba. paziti-va bbii .... eu sunt cu stres astept sa teraca cateva zile sa ma conving ca mandra mea e ok
a si shines raportez ca sunt din mamicile care scot bbelu imbracat cu ursul si caciulita subtire+groasa in cap.
ma gandesc ca chiar daca e cald afara... ei stau nemiscati.. nu am gasit-o niciodata transpirata sau nu s-a plans ca ar fi prea infofolita.
si vin si eu si spun HARTA PUSEELOR este ok. la noi se brodesc exact dupa varsta copilului (nu varsta corectata).
pup. sunt pe aici.
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011