Intalnire 10 ani- idei, sugestii

Intalnire 10 ani- idei, sugestii | Autor: Laura25

Link direct la acest mesaj

Buna!

Anul asta se implinesc 10 ani de cand am terminat facultatea. De prin ianuarie au inceput sa zbarnaie mailurile intre fostii colegi, incercam sa ne organizam, sa ne adunam in iunie. Multi vor sa vina, putini se implica la partea de organizare. Am gasit deja un restaurant pt petrecere, dar inca nu stim ce /cum ar trebui sa facem la facultate. Am vrea sa facem o brosurica ceva, cu numele tuturor, cu poze de acu 10 ani si de acum. Dar e doar o idee vaga.

Voi ati avut intalniri de 10 ani de la terminarea liceului / facultatii? Cum a decurs? Ce ati facut? Aveti ceva idei care m-ar putea ajuta?

Multumesc anticipat!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Laura, noi am facut intalnirea cu cei din Liceu(la facultate nu s-a organizat ), am facut-o vara, prin iulie, la un restaurant cu terasa, cu specific taranesc, cu taraf, etc.
am rezervat cateva mese, nu tot restaurantul, ptr ca am facut doar clasa noastra, ceva mai intim si doar cu 3 profesori( cei mai dragi noua, aproape de sufletul nostru).
A tinut petrecerea de pe la ora 18 pana dimnineatza spre ora 03.00.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Vai de mine, Laura, uite acu realizez ca anul asta si eu fac 10 ani de la terminarea facultatii. Doamne, ce mai zboara timpul!!!!! La mine nu cred ca se va organiza nimic. In grupa eram doar fete si un baiat... Ma indoiesc ca va avea cineva initiativa. La 10 ani de la terminarea liceului, ne-am intalnit. A fost frumos, dar cam ciudat... Nu au fost toti colegii. A fost mai intai o parte "oficiala" la scoala, cu profi (care mai erau pe acolo), apoi seara la un restaurant.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Pe 18 iunie vom avea si noi intalnirea de 10 ani. Una dintre colege se ocupa cu organizarea dar vom merge pe mana unei agentii specializata pe organizarea de evenimente. Se vor face invitatii pt profesori, se cauta amfiteatrul, va fi un fotograf profesionist, se face un banner la intrarea in amfiteatru. Ar fi frumos sa se proiecteze un colaj cu fotografii scanate din facultate...

Restaurantul a fost ales deja, mai asteptam sa se confirme aprobarea pt amfiteatru.

Eventual poate gasiti o agentie care s-a mai ocupat cu astfel de evenimente si va poate ghida.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

la intalnirea de 20 de ani de la terminarea liceului, cel mai reusit moment a fost cel in care, la restaurant, pe un ecran, s-a derulat un colaj din fotografii "de atunci" si "de acum".
pentru asta, in prealabil, toti cei care aveau pe acasa fotografii din perioada liceului le-au transmis scanate pe mail sau pe suport electronic, catre un coleg care lucra la o agentie de publicitate, el s-a ocupat de montajul imaginilor. ba chiar a asociat si melodia "Ani de liceu", ca fond sonor pentru derularea imaginilor.
acest colaj, impreuna cu fotografiile si filmarile, s-a regasit pe cele doua CD-uri pe care le-am primit ulterior, coperta carcasei fiind realizata cu imaginea liceului, clasa, promotia, etc.
la liceu, ne-am strans cu totii in sala-amfiteatru, au fost prezenti cativa dintre profesorii de atunci + dirigintele, au fost aduse din arhiva cataloagele din clasa a XII-a si s-a strigat catalogul, fiecare dintre colegii prezenti s-a ridicat in picioare si a "dat raportul" cu ce a facut in ultimii 20 de ani - familie, cariera.
ah, si am purtat insigne cu numele si clasa, pe care le-am primit la sosire, pentru ca unii colegi au ajuns "de nerecunoscut" sau nu ne mai aminteam numele si prenumele lor, ci doar porecla din liceu.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput