Mar-Apr (208) Bravo ioanna16, Xeo, Lalely07!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

stefyapost eu pe a mea o tin si doua ore la san pana se satura. Asta cu ce scrie in carti sa o 20 de minute e vrajeala. Ca fiecare copil e diferit. Eu o tin la san pana se satura fata 40 de minute o ora. Si daca tot nu s-a saturat o trec la celelat san. Sa vad cat o mai pot tine asa ca alaptatul imi ocupa foarte mult timp. Dar pana acum am alaptat exclusiv si ia in greutate.

Roxy Eu i-am facut deja vaccinul. Doua injecti in acelas picior. A curs ceva sange dar am avut noroc ca nu a facut temperatura dupa aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Am si eu o intrebare acum: cand si unde si cu ce dosar se depun actele pentru alocatie? Eu ma gandeam ca odata cu dosarul de CIC, dar in acela intru cel devreme la 1 iunie asa ca n-are rost sa astept, nu?
Multumesc mult!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

M-am cantarit si eu acum, ca uitasem de mine. Si la 2 sapt dupa nastere am +2kg in plus . Nu am mai vazut 56 kg pe cantarul meu din luna a 4-a!
Eu NU imi simt sanii plini si tari intre 2 alaptari (la 2-4 ore). Credeti ca nu am lapte destul?
Voi mai beti ceaiuri de lactatie? Eu am baut Galactogil, Humana si Fares in primele 4-5 zile dupa nastere, apoi am intrerupt. Ar trebui sa mai beau?
Eu am cantarit printesa pe un cantar de bucatarie. Am iesit din maternitate (acum 2 sapt) cu 2600gr si azi avea 3000gr (dar mancase si era imbracata si cu pampers uscat, deci ar trebui sa scad vreo 100gr, nu?).
Asta ar insemna 300gr in 2 sapt. E putin?

mami fericita de Daria (8.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

dragelor vin si eu la voi, am o bebelina nascuta pe 3.04 cu 3,750 kg si 51 cm apgar 9 (la elias).

am ajuns acasa si dupa chinurile primelor 8-9 zile cu alaptatul acum cat de cat ne-am reglat insa o tin 10-15 min la un san, adoarme si apoi dupa 1-2 ore se trezeste. dr pediatru a zis ca pt digestia corecta si pt a nu face colici sa-i dau la minim 2.30-3 ore sa suga.dar nu e chip ca plange f f strident. voi cum ati rezolvat problema asta.in plus cateodata adoarme la san si dupa 20 -25 min ula ca vrea iar.

eu m-am pricopsit si cu niste bube pt care am ajuns al colentina de nici ei nu stiu ce am cica prurit de sarcina la mine aparut in lauzie la 10 zile dupa nastere. ma mananca pielea de mor mi s-a da o mixtura pt care azi nu am voie sa o alaptez si nici sa ma ating de ea. dar sper sa treaca in cateva zile ca nu mai rezist cu mancarimea asta care nu ma lasa sa dorm...

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara DPN 13.04. 2011 la Elias cu Dr Rotaru

Mergi la inceput

Viss, o nebunie copiii tai! Vai si cu body-urile alea mov la fel sunt asa de dulci; si asa se vede fatuca baietel si cea de fetita! Eu nu am stiut sa raspund la intrebarea ta cu CIC!
Ina, bine ai revenit, imi pare tare rau sa aud de otita; de-asta ne gandim si noi sa amanam botezul pe 3 iulie, sa fie cald macar!
Scrish, grea problema cu prietena ta insarcinata! Dar cu siguranta eu nu as putea niciodata sa sfatuiesc o femeie sa avorteze; atat din motive religioase, cat si pentru ca nu stii niciodata ce iti ofera viata: daca nu va mai putea avea copii mai tarziu si va regreta pe veci acest avort?
Stefy, ce inseamna ca nu a luat in greutate? sa pui si tu data nasterii la semnatura! Si sa stii ca laptele matern nu e niciodata prost!!! Sa mai citesti si pe site-ul asta genial al Ligii La Leche: http://www.llli.org/
Roxy, ce de fatzuci dulci face Anastasia!!!
Strumpfi, ce ma bucur ca esti asa bine cu moralul acuma!!! vei vedea ca va fi totul minunat de acuma; esti oricum o mamica minunata!
Lavi, bravo pentru greutate si infrumusetare!
Miki, te admir pentru tot ce faci cu 2 copii, si inteleg ca nu e usor mereu! Esti o mama extraordinara!
La fel va admir Simona, Madutza, MadutzaBra - sunteti toate modelul meu, fara ajutor si mereu vesele si puternice! Ma gandesc la voi de cate ori ma simt un pic obosita, si imi zic ca daca voi puteti, si eu voi putea!

Va imbratisez pe toate (nu vreau sa uit pe cineva)!!!

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Pisuc, eu stiam de alti 3S cu care se nasc copii: Sughit, Stranut si Suras (zambet)
Stefy ai incercat sa strangi de san dupa ce s-a oprit din supt, sa vezi daca mai ai lapte in el?
Mie mi-a spus pediatra ca daca cere san la interval de 1h inseamna ca nu am destul lapte. Si eu nu ma iau dupa ea. Eu am starns din san si am vazut ca mai curge laptic, deci am lapte destul, doar ca e printesa mea mai lenesa si adoarme la san si nu se satura. De aceea cere papa la 1h. Noaptea cere la 2-3 ore.
Eu am rabdare. Isi va face ea un program.
Dar cat a luat in greutate? In cartea Anei Culcer scrie ca e normal sa ia intre 113-230gr/sapt, pt un bebe alimentat exclusiv la san, in primele 3 luni. Eu zic sa faci si cum iti dicteaza intuitia. Eu asa fac.

mami fericita de Daria (8.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Irinuca cel mai bine pentru lactatie e sa dormi. Nici eu nu produc prea mult lapte dar am rabdare si mai am si pompa electrica si mai extrag cu pompa si ii dau seara cand sunt obosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

pisucmic. in legatura cu alocatia- in ce sector stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

puiutul a luat 270 g in 19 zile...dr mi-a zis ca trebuia sa ia CEL PUTIN 400....si din moment ce a tras la piept si apoi a baut 120 ml inseamna ca nu s-a saturat..nu??!! saptamana asta am sa fac cum mi-a spus dr sa vedem daca ia in greutate...si apoi vedem ce si cum...sper sa fie sanul meu de vina si nu altceva...asa sunt de ingrijorata

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

Mergi la inceput

Antguess, sectorul 1!

Pisuc Mic

Mergi la inceput