Strugurasi de Sept-Oct 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
camady spune:
45 mil un carucior? N-ai gusturi proaste jade
20+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
GORGY spune:
pupici fetele , felicitari pentru pasa si puta
Zubi, cred ca multi dintre noi intampina problemele acestea, oricati am aveam , atatia cheltuim...e greu dar tre' sa mergem mai departe. Gandeste-te ca tu ai familie, ai un sot care te iubeste, alea care au bani nu simt si nu traiesc ce traiesti tu
Jade f frumoase modelele, mie imi place acela clasic, cu roti mariii, dar sunt foarte scumpe!
athosik spune:
Buna si de la mine fetele ...
Va tzuc pe toate!!!
Despre carucioare ... nu stiu ce sa va spun ... pt k ink nu ne-am uitat ... o sa incepem de prin iunie-iulie!!!!
Iar despre barbati ... nu stiu ce sa va spun ... doar k sunt multumita de ceea ce am langa mine (brunet cu ochii verzi) si imi place mult de GERARD BUTLER
Pusilici
20+ cu -ROBERT MIHAI
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar am inteles ca de o luna e schimbata legislatia... sunt in ceata total ! o contabila mi-a zis acum ca trebuie sa imi calculez astfel prenatalul: salariul brut (media pe ultimele 6 luni) x 85% - (minus) 67 lei (10% din salariul minim 670 lei). si a zis ca dupa noua legislatie trebuie sa imi iau 63 zile inainte si 105 dupa nastere! Lori 21+ fericita cu Mara |
whattt??? ar fi fain sa ne mareasca perioada de prenatal/postnatal la 168 zile, in leg cu calculul e oarecum asa... pt ca se calc media pe zi nu pe luna, si indemniz va fi in functie de nr zilellor lucratoare, apou cei 67 lei sunt discutaili pt ca potrivit noilor legi din 2011 salarul mediu depinde de incadrarea in functoe:
daca nu e nevoie de studii sup sau liceale sal mediu e de 670 lei, daca e nevoie de studii liceale e de 770 , de studii superioarr 1204.. deci din media salariului brut X 0.85 % scazi 67 sau 77 sau 120 lei, in functie de ce necesita incadrarea in functiee.. daca in fisa postului iti zice ca ai nevoie de studii superioare se scade 120 lei nu 67
20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
loredanar spune:
multumesc seidana pt raspuns. postul e pt studii liceale. ma speriasem rau ca e 85% din net .... ca era super nasol asa...
Lori 21+ fericita cu Mara
seidana spune:
citat din mesajul lui loredanar multumesc seidana pt raspuns. postul e pt studii liceale. ma speriasem rau ca e 85% din net .... ca era super nasol asa... Lori 21+ fericita cu Mara |
ideea e ca luam mai mult in prenatal decat salariul...
si iti dai seama daca 6 sapt ne da100 %
zubi spune:
auziti, dar banii astia pe prenatal de unde ii luam, tot de la firma?sau de unde naiba?cine mi-i da efectiv?
Zubi, mami20+
minunea mea
seidana spune:
citat din mesajul lui zubi auziti, dar banii astia pe prenatal de unde ii luam, tot de la firma?sau de unde naiba?cine mi-i da efectiv? Zubi, mami20+ minunea mea |
eu cred ca firma, insa statul plateste
zubi spune:
da fetele, stiu c anu sunt singura in situatia asta,dar ma apuca si pe mine,cand vad ca nimik nu e la locul lui parca,sa curga lucrurile lin asa, de ce nu se poate????
Dbunny, si eu ma tot gandesc ce naibii sa fac acasa, ce sa vand, cu ce sa ma ocup sa mai scot niste banutzi......
Zubi, mami20+
minunea mea
athosik spune:
citat din mesajul lui zubi auziti, dar banii astia pe prenatal de unde ii luam, tot de la firma?sau de unde naiba?cine mi-i da efectiv? Zubi, mami20+ minunea mea |
Da chiar stie cineva????
Zubi cum ai facut chestia aia de la semnatura .... "minunea mea" si eu vreau!!!
20+ cu -ROBERT MIHAI
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!