Strugurasi de Sept-Oct 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

zubi nu cred ca te incalzeste prea mult ce-ti spun, dar nici noi nu avem iepuras anul asta. Copilului meu i s-a furat bicicleta si motoreta din curte, si inca nu ne putem permite alta bici...nici macar de Paste, noroc ca Dani-i mic, uita repede, nu facem nazuri daca tre' sa manancam paste sau cartofi prajiti doar.
Cu facturile e mai rau, ca daca nu le platesti ti se taie...nu poti sa te bagi la avon sau oriflame...vinzi acasa, intre prietene...ceva banuti poate ies si de-acolo...

stefy felicitari pt rezultatul la amnio...eu am curiozitatea de-a sti cum a fost procedura..ce-ai simtit? nu ti-a fost frica de acul ala mareee??

elly_b eu pot pune de dinjosul pozelor mele cu papa bun link-ul de unde am luat reteta, e ok?

jade cine-i babaciune fah? pan' la 50 de ani tot tipe faine o sa fim, ca alea din Sex and the city

Si eu vreau cu voi la pensiunea septembrie

Si v-am luat si la kile ieri dimineata, nemancata, aveam 68!(dar eu sunt constitutie mare, se pune?) azi precis am 69 dupa cata salata de beouf am bagat aseara...

pup toate burtocile
13+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Dbunny

lore, Seidana si ancaroro stiu

Eu azi am sunat sa ma programez pentru morfologia fetala si mi s-a spus ca doctorul la care voiam sa ma programez este plecat din tara pentru 2-3 luni

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

seidana ti am vazut covrigeii
aia de pe dedesupt , ce ziceai tu ca sunt bronzati , sunt taman pe gustul meu

gogoselele tot tu le ai pus ?

yep.. is minciunele.. nu sunt dospite sunt cu praf de copr.. gata in 30 min.. dar ca orice e bun ingrasa rau..

20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata fetelor.
Azi am schimbat prefixul la nr. de sarcini.Am asa o satisfactie cand intru si modific ca a mai trecut 0 saptamana.
Fetelor sunteti niste gospodine desavarsite. Dbunny o adevarata maestra.Tu trebuie sa-ti deschizi o cofetarie, la ce talent ai.

Fetelor ce ati zice daca azi am vb de carucioare.Eu una vreau sa-mi cumpar si habar n-am ce sa aleg.La razvan erau cam toate la fel si sincer m-am cam chinuit cu rotile la urcatul pe trotuare, sotul nu putea sa-l impinga ca se impiedica de rotisi tot asa.
Daca stiti vreun model bun, usor ..............eu cred ca o sa comand pe ebay.Preturile acolo sunt cel putin la jum cat sunt la noi.

20+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

mmmmmmmmmm........ eu stiam ca e 100%.................. nu e asa?!

Lori 21+ fericita cu Mara

prenatalul e 100 % numai 6 sapt, si asta dupa vechiu contract al muncii , nou nu exista inca.. deci deocamdata ramanem la 85n % si speram sa fie semnat contractul colectiv pana intram noi in prenatal..

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

fetelor ajutati-ma va rog sa imi calculez cati bani as lua pe luna in prenatal daca am net 1300 lei si brut vreo 1740 lei parca... am cautat pe net dar nu am priceput deloc...

Lore partea buna e ca prenatalul se calculeaza la salariul brut..

Vezi ca pe mail am pus mai demult aplicatia de calcul a cati banuti ai lua.. .. oricum dupa calculele simple ai lua intre 1365 si 1520, in functie de cate zile lucratoare sunt in luna respectiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

camady asta este un carucior usor si din cate am obs la alte persoane si rezistent http://www.chicco.ro/product--promotie-carucior-sport-lite-way--1123.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

am inteles ca de o luna e schimbata legislatia... sunt in ceata total !

o contabila mi-a zis acum ca trebuie sa imi calculez astfel prenatalul:

salariul brut (media pe ultimele 6 luni) x 85% - (minus) 67 lei (10% din salariul minim 670 lei).

si a zis ca dupa noua legislatie trebuie sa imi iau 63 zile inainte si 105 dupa nastere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Jade, ce carucioare frumoase

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput