Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

mihaa, felicitari si tie pentru cele 29 de saptamani!! de ce nu mai pui o poza noua, cu burtica?:)

anaemi, am auzit ceva de curatenie si pregatiri???sau nu citesc bine????

rammy, ma bucur nespus. ai vazut ca este bine! doamne ajuta!

roxy, uff, esti o curajoasa sa stii. deja te gandesti la nastere.....off ce a trecut timpul.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

ma sunat doctorita la care am fost dimineata , analizele au iesit bine sa nu imi fac nici o problema ca nici nu este vorba de hipercoagulare sa merg in continuare pe 0,4 inca o luna dupa care sa merg sa repetam analizele si in functie de anlize si de cate kg o sa am la 29sap vedem daca marim doza sau nu.

Vezi ce inseamna sa faci ce analize trebuie wi nu d+DIMERI! Sa faci si homocisteina si antifactor XA, cu toate ca daca ti+a dat femibion e ok pt homocisteina.

27+

homocisteina o am facut e ok, factorx a zis sa o facem la 30sapt ca e mai relevanta si acum chiar nu e nevoie.
eu am insitat sa imi dea sa fac de toate dar a zis ca astea le lasam la 30 sapt.

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

mihaa, felicitari si tie pentru cele 29 de saptamani!! de ce nu mai pui o poza noua, cu burtica?:)

anaemi, am auzit ceva de curatenie si pregatiri???sau nu citesc bine????

rammy, ma bucur nespus. ai vazut ca este bine! doamne ajuta!

roxy, uff, esti o curajoasa sa stii. deja te gandesti la nastere.....off ce a trecut timpul.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

tu urmezi sa ne dai vesti bune...
roberta si ariana .. laura....trebuie sa mai vina soarele si la odiseea noastra

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Ramyy fetele luau medin forte de la unguri, austrieci sau faceau comanda de pe un site german. Vezi daca e trecut pe prima pg la trombofilie, ca fetele care erau cu informatiile au cam nascut deja.

Dar tie cu mutatiiile alea care dau probleme cu asimilarea B-urilor nu ti+a dat pana acum femibion sau medin? Bine ca e ok homocisteina. Doamne ajuta! De acum ai cam scapat de greu, o sa meraga bine.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Rammy felicitari

De acum te potolesti, da?

Crisspy, fericita de Razvi si 21 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Ramyy fetele luau medin forte de la unguri, austrieci sau faceau comanda de pe un site german. Vezi daca e trecut pe prima pg la trombofilie, ca fetele care erau cu informatiile au cam nascut deja.

Dar tie cu mutatiiile alea care dau probleme cu asimilarea B-urilor nu ti+a dat pana acum femibion sau medin? Bine ca e ok homocisteina. Doamne ajuta! De acum ai cam scapat de greu, o sa meraga bine.

27+

sa sti ca si doctorita sa mirat ca nu iau B-uri..
si eu sper sa fi scapt de greu.
acum iau acid folic , magneb6, si femebion 2 de azi, dar o sa caut medynforte, nu stiu daca are aceasi denumire in toare tarile, o sa o pun pe sora mea din olanda sa caute poate gaseste si acolo.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Stankatherina bine ai venit !

Ramyy FELICITARI ! Ce ma bucur cand totul se termina cu bine

anaemi, mi-a spus doctorul ca colul incepe si se deschide cu cateva zile inainte de nastere uneori chiar cu 7-8 zile, deci se poate vedea dinainte ca te apropii de nastere. Cand va vedea ca colul a inceput sa se deschida decidem o zi in care ma duc, ma internez si banuiesc ca imi face injectia cu oxitocina si imi provoaca nasterea.

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

oxidoni si bebelusa mea la morfo de 22 sapt. avea 452gr

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Rammy felicitari

De acum te potolesti, da?

Crisspy, fericita de Razvi si 21 sapt

promit

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Vesti si de la mine.
Am fost, am asteptat, dar a meritat zic eu. adica putea sa fie si mai rau!
Deci proteina S tot mai scazuta. Mi-a confirmat si dl. doctor ca ea scade in sarcina.
Faza e ca mi-a iesit anticoagulantul lupic fix peste limita. Adica la Fundeni era negativ, aici era inclus in categoria "foarte slab pozitiv", valoarea maxima pt negativ fiind de 120, eu avand 121... hmmm... a zis ca nu se poate pronunta ca e pozitiv, mai ales ca analizele au fost facute la 3 zile diferenta. Deci mergem pe ideea ca e negativ, dar cu monitorizare, evident.
In rest... mutatii n-am, alti balauri n-am, o anemie de care stiam, ca mama asa m-a nascut, si pe care se pare ca am mostenit-o. Istoric de trombofilie in familie n-am, avorturi n-am, si in aceste conditii mi-a dat sa iau Aspenter, DUPA CE INTREB MEDICUL GINECOLOG. Asta mi-a placut, ca a zis ca medicul ginecolog are ultimul cuvant in astfel de situatii. Si eu sunt de acord
Ma intorc la munca, mai happy decat am plecat ma gandeam ca in da Clexane, dar din fericire inca nu e cazul

Ramyy, felicitari!! ti-am zis ca o sa iasa bine
Bun venit noii fete - Katerina? sper ca zic bine
Si va pup pe toate

24+

Mergi la inceput