Floricele de liliac de Mai - Iun 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
cris_09 spune:
Neata!
Nu stiu ce sa fac de mancare!![]()
I-a ziceti,ce le dai bebeilor azi,de papa?
Cris
,mami de Sebi
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali
aleesicoo spune:
Cris, si eu sunt in pana de idei cand ma uit in okii ei
asa ca ii voi face un piure cu branzica![]()
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo Cris, si eu sunt in pana de idei cand ma uit in okii ei ALE in mandra de KARINA(01.06.2010) |
Cris
,mami de Sebi
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali
Ioanact spune:
Hristos a Inviat!
corinasmile mm, ce cafea. Multumim! 
Noi am petrecut frumos de Pasti. Prima zi in familie, a doua zi am serbat-o pe Justina.
Aici pozele, iar a treia zi am fost la mama si-apoi in parc. Ioanei i-a placut tare mult in masinute.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
corinasmile spune:
Buna dimineata!
Ce ziceti de o cafea si o gustare?
Cred ca v-ati plimbat mult zilele astea cu soare, de s-a scris asa putin pe aici.
Dispozitia mea astazi reflecta vremea de afara 
Vivela spune:
neata
Miruna Ilinca, sa cresti mare, frumoasa si inteleapta
.
Corina,
ce-i cu tine? s-a intamplat ceva? hai, capul sus, sunt convinsa ca poti gasi o multime de motive sa fii fericita!
eu in perioadele cand mai cad in butoi, dau o raita pe la ajutor umanitar - vad acolo probleme reale si sfarsesc prin a lui DD si naturii ca suntem bine, suntem sanatosi, suntem binecuvantati cu 2 copii minunati, avem un acoperis deasupra capului, suntem inca tineri si in putere, etc....sunt atat de multe motive de bucurie!!! restul - sunt detalii...
am casa vraiste, ieri m-a cuprins o lene imensa si n-am facut mai nimic. azi trag ponoasele si trebuie sa recuperez.
Traiesc in Orasul Alandala
Ioanact spune:
Buna!
LA MULTI ANI, Miruna Ilinca !
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
marylenac spune:
La multi ani , Miruna Ilinca