Floricele de liliac de Mai - Iun 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Onana spune:
Buna ziulica!
Laura, multumim de urari! Si la multi ani nepotelului tau! Apropo de bebei, am visat azi noapte ca eram gravi
, si la eco am aflat ca aveam....7 bebelusi
Ma simteam asa de speciala
, eram de pe alta planeta, insa in acelasi timp ingrozita de ce se va intampla dupa nastere, cum o sa ma descurc cu saltul de la 2 copii la 9?
Ce bine ca a fost doar un vis..
Diana, Nico, multumim de urari, sunt bine primite oricand!
Eu am o groaza de treburi de facut, multe pregatiri de gradi (Matei incepe de luni), plus ca sambata avem un botez, duminica il serbam pe Tudor cu nasii, taiatul motului si tava, etc..
Am incercat mei-taiul, nu prea am reusit sa-l pun bine pe Tudor, am vrut sa-l pun in fata, cred ca nu am strans bine bretelele ca el se lasa pe spate si trebuia sa-l sustin eu cu o mana, am renuntat, mai incercam..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
taty_ana spune:
HROSTOS A INVIAT!!!
Am intrat pe ultima suta de metri pt ca suntem prinsi intre vizite si iesitul in parc toata ziua...sper ca maine sa am timp sa citesc din urma si sa felicit copilasii care au implinit un anisor
pupici!
Dienutza spune:
Laura felicitari surorii tale pentru baietel!!! Wow!!! Al treilea!!! Ce curaj are! Si sotul tau ce spune? Este omeneste posibil? (Sa nu auda si sotul meu ca iara il apuca entuziasmul cu facutul de copii...)
Eu ii pun Evei biberonul in incalzitor cand ma culc, iar cand se trezeste doar adaug formula si o amestec. Ca si ea este cam nerabdatoare. Seara cand ii fac biberonul vine dupa mine la bucatarie, tipa si da din manute pana e gata.
Sorana sa aveti petreceri frumoase!
oanarus spune:
Salutare!
Laurita, daca n-ai incalzitor de biberoane, poti folosi un termos,eu asa fac, fierb apa de cu seara, o pun in termos si dimineata intr-un minut ii prepar lapticul.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Madamar/Madamar.jpg)
Madamar spune:
Va salut si eu in viteza;)!
Laura - traiesc si eu nostalgia alaptatului si ... de-acum nu stiu cum voi face eu fata intarcatului, cind se va intimpla el:)... cit despre Mateo nu mai spun.
Eu incerc acum sa il alaptez mai putin, doar-doar s-o vindeca niste rani ce-mi termina zile si nopti... in sensul ca somnul de prinz il face pe afara, in marsupi, cu tati, etc - pentru a nu mai roade la sin... iar cind redescopera decolteul meu vine ca un dependent in viteza, baga nasul intre sini si face "brrrrrum" - nu stiu ce inseamna asta - dar cred ca e de bine:))/
Sorana, 9??? M-au luat fiori pe sira spinarii! Ce bine ca a fost doar un vis:))! Asa zic si eu:))!
va pup! plimbari frumoase sa aveti! ne mai prindem pe-aici cind va ploua;))
Mary, lui
Mateo,
aleesicoo spune:
pt cine vrea sa ne mai vada ne puteti vedea www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.1827555662228.101975.1640422204&saved#!/media/set/fbx/?set=a.1827555662228.101975.1640422204&saved#!/photo.php?fbid=1827560582351&set=a.1827555662228.101975.1640422204&type=1&theater" target="_blank">aici
Reallaura spune:
Mai fetele, cand va aud cu autointarcatul, mor de ciuda...nu stiu cum e posibil. Adevarul e ca Mirci nu a fost asa insistent dupa san cum e Ilinca.
Alessico merci, merci de urari, scuze de omisiune! V-am vazut pozicile...e o scumpa bucalata de Karina, iar tu o slaba mami, nu stiu cum reusesti!
R-ocsy Iar am calcat stramb si am lasat-o pe Ilinca sa roada nitel la san, vorba lui Mary. Roade, vede ca nu are ce si apoi trage nitel din biberon.sper s anu dureze mai mult de o saptamana povestea asta si sa renunte si ea si la mancatul noaptea ar fi un vis. Merci de felicitari pentru soramea...daaa s-a tinut de treaba!
sorana spor la pregatiri si distractie frumoasa la botez! Succes cu gradi de data asta! unde e gradi? tot la Muncii? Ce vis...brrrr! Si banuiesc, toti 7 baieti :) ca tu si soramea faceti baieti.
Dienutza ah, barbate-miu e intr-o continua consternare ca ce a fost cu soramea, cum e posibil ca unii oameni sa faca 3 copii si asa mai departe. el nu intelege. Il copleseste, desi nu e treaba lui
Oanarus merci de sfat, asa m-a sfatuit si soramea...Am incalzitor de biberoane, dar nu am noptiera, avem un pat imens care ocupa toata casa aproape si nu au mai avut loc noptierele. nu-mi vine sa-l pun pe jos sa nu se produca accidente cu astia micii. Cand ne mutam, la toamna asa o sa fac, daca o sa mai fie cazul.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corinasmile/corinasmile.jpg)
corinasmile spune:
Buna dimineata si Hristos a inviat!
Cafea?
Noi am fost de Pasti la ai mei, in Moldova. A fost de vis, Mariei i-a placut tare. Eu am condus peste 1000 de km in total, m-am lecuit pentru urmatoarele saptamani
Fetelor, cine imi trimite si mie parola de la mail? Ca nu mai merge ce stiam eu
Sorana, vrei sa ne vedem zilele astea, sa te ajut cu mei-taiul? Sunt si eu curioasa sa-l probez
Onana spune:
Buna dimineata!
Diana, multumim de urari!
Laura, pai il duc la o gradinita Montessori, e in zona Popa Nan, 5 minute cu masina de noi. Mi s-a parut ca i s-ar potrivi mai bine decat o alta, traditionala. Sa vedem, ca deja am emotii
Imi pare rau ca n-ai mai ajuns la intalnirea din parc, dar ma bucur de calatorie, sper ca te-ai plimbat si te-ai relaxat
Corina, ma bucur ca ati petrecut frumos de Paste, ceva poze?
Ne intalnim, desigur, vin cu copil si cu mei-tai, cand vrei tu, eu joi si vineri nu pot dupa-amiezele, am diverse, dar dimineata, pe la 11 sa zicem e ok, ce zici?
aleesicoo spune:
Buna dimineata la aproape amiaza
Reallaura, eu as vrea sa ma ingras, mananc , dar nu se pune, n-am fost niciodata grasa, in sarcina am luat doar 7 kg.
ACUM vreau sa ajung la kg de dinainte adica 48kg
Multumim de compliment