Aspirante optimiste >20 ani (675)
Raspunsuri - Pagina 7
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Buna dimi sunt deja la a doua cafea Miru, hai ca poate luna asta e cea buna . Ti-au venit testele? Cixi, Moni curajos din partea voastra ca v-ati hotarat la inseminare. Poate o sa reusiti inainte ca sa nu mai dati banii. Lili, exact cum zicea si Lore, e greu cu asteptarea, dar macar tu ai deja o bebelusa, asa ca mai asteapta, ca o sa vina. Matzaila, asta cu asteptarea cunosc si eu... rabdare ciuciu. Draguta stiu ca mai arunci si un ochi pe aici. Paula, pe unde esti??? Lore si tie sper ca nu am uitat pe nimeni www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
pai la spital de stat, costa cat dai la doctori nu?
Monique77 spune:
citat din mesajul lui cixinica gabyv din pacate timpul nu trece in favoarea noastra iar la mine varsta isi spune cuvantul, nu am timp de asteptat |
tu cati ani ai Cixi?
Monique77 spune:
referitor la doctori, eu am schimbat vreo 5 deja
pana la urma, cum e mai bine sa prestez? zilnic sau o data la doua zile
mentionez ca sotul are astenoteratospermie deci gigei beti si defecti care nu fug drept ci merg din perete in perete
alina_loca spune:
citat din mesajul lui Monique77 referitor la doctori, eu am schimbat vreo 5 deja pana la urma, cum e mai bine sa prestez? zilnic sau o data la doua zile mentionez ca sotul are astenoteratospermie deci gigei beti si defecti care nu fug drept ci merg din perete in perete |
Pentru barbati am inteles ca laptisorul de matca si branca ursului sunt bune....si cu prestatul cam la doua zile sa aiba timp sa se refaca, asa recomanda majoritatea dr....
neliaCris spune:
citat din mesajul lui gabyv DA, la mine aproape in fiecare luna e asa... numai ca e prima dupa duphaston, sa vedem ce iese acum!!! Iti vin musafiri de Pasti? La noi toti din Ro ne-au refuzat invitatiile. www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Raspunsul e pentru mine?
Nu am musafiri de Paste,probabil ca ar fi venit cativa daca ii invitam cu toata ospitalitatea(avion platit,cadouri,cazare,etc,plimbari....)Dar cum stam cam rau perioada asta cu euroii,sincer,Pastele asta e cel mai sarac....asa ca,il petrecem singuri,cumnatul pleaca in tara cateva zile deci....
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
madabout2003 spune:
Buna dimineata!!
Am venit sa va pup pe toate si sa va spun ca va tin pumni pt cine urmeaza la testat sau la jap-jap!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 5+
cixinica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
tu cati ani ai Cixi? |
38
gabyv spune:
citat din mesajul lui neliaCris Raspunsul e pentru mine? Nu am musafiri de Paste,probabil ca ar fi venit cativa daca ii invitam cu toata ospitalitatea(avion platit,cadouri,cazare,etc,plimbari....)Dar cum stam cam rau perioada asta cu euroii,sincer,Pastele asta e cel mai sarac....asa ca,il petrecem singuri,cumnatul pleaca in tara cateva zile deci.... Mami Cornelia,Tati Daniel Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08 |
Aaa, pai da, daca era cu asa ospitalitate probabil gaseam noi pe cineva care sa ne viziteze (macar biletele de avion), dar ... stii exact cum ziceai, perioada e cam de criza
Asa ca o sa petrecem si noi mai restrans, noi doi si eventual finii.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cixinica
38 |
ehee
da, nici tu n-ai timp de asteptat
so hit it!!!