Aspirante optimiste >20 ani (675)
Raspunsuri - Pagina 6
alina_loca spune:
Sunt in z6 de duphaston 2/zi asociat cu medrol tot 2/zi, nu am efecte adverse. Apropo au bagat 'Rio' si la noi, se merita sau nu?
gabyv spune:
Alina, cat timp esti pe duph nu iti vine.
Rio se merita daca iti plac animatiile, eu am vazut tot ce a venit la cinema din 2000 in coace, in materie de animatii. Actiunea e asa si asa, dar peisajele sunt frumoase si 3D e f bun.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
gabyv spune:
hahaha ce talente au grecii...pai pot salva economia cu asa talent
f bun Alina
alina_loca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv hahaha ce talente au grecii...pai pot salva economia cu asa talent f bun Alina www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Da, sunt cateva...super...mai e unu' de la noi care o imita pe Lady Gaga..e mortal..l-ai vazut?...http://www.protv.ro/video/romanii-au-talent_i-m-not-your-babe_13584.html
neliaCris spune:
citat din mesajul lui lorena_86 neatza fetelor eu sunt tare suparata stiti ca va ziceam de somnolenta de ieri cand am ajuns acasa am mai stat ceva timp si la 8 in pat cu mine asa ca aseara nu am mai prestat azi dimineata am vazut ca mucusul e din abundenta, mult mai mult decat zilele trecute si imi e tare frica ca am ratat ovulatia ultimul contact a fost luni seara sper sa fi rezistat gigeii sotului acum am niste intepaturi in ovarul stang imi e sa nu ovulez acum oricum cum ies de la serviciu pe el nu-l mai iert ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Neata!!!1
Lore eu daca stiu bine spermatozoizii raman in corp maxim cinci zile,acum tu probabil corbesti de activitatea lor?!daca sunt mai lenesi sau nu?
Eu cu ovulatia nu ma pricep....la altele sunt buna la asta nu...Mie de prin ziua 11 incep sa am un fel de mucus ,apoi el se transformaprin zilele 16-17 in ceva fr lipicios,apoi tot prin zilele alea sau su dupa am dureri de spate eventual sau ovare,luna asta simtomele ce tin de durere m-au sarit....dar oricum dupa o partida buna de sex,dragoste,am abdomenul incordat si a doua zi,parca am ceva o solutie in mine care trece si ma furnica....hm...scuzati detaliile....
sariti de dupa butoi,mai asteptati sarbatoriile de Paste,ca au si ele minunile lor
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
neliaCris spune:
citat din mesajul lui cixinica monique si eu ma gandesc foarte serios la inseminare, astept doar sa isi faca sotul spermograma |
Noi vom fi aici sa iti tinem pumnii,oricum ar fii
neliaCris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabyv
eh, eu astept uratii Z54 www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Of Doamne,cata intarziere.....
Monique77 spune:
citat din mesajul lui cixinica monique si eu ma gandesc foarte serios la inseminare, astept doar sa isi faca sotul spermograma |
sotul meu si-a facut-o acum cateva luni si are astenoteratospermie deci.....
gabyv spune:
DA, la mine aproape in fiecare luna e asa... numai ca e prima dupa duphaston, sa vedem ce iese acum!!!
Iti vin musafiri de Pasti? La noi toti din Ro ne-au refuzat invitatiile.