Aspirante optimiste >20 ani (675)
Raspunsuri - Pagina 5
cixinica spune:
monique si eu ma gandesc foarte serios la inseminare, astept doar sa isi faca sotul spermograma
gabyv spune:
Buna dimi sunt deja la a doua cafea
Miru, hai ca poate luna asta e cea buna . Ti-au venit testele?
Cixi, Moni curajos din partea voastra ca v-ati hotarat la inseminare. Poate o sa reusiti inainte ca sa nu mai dati banii.
Lili, exact cum zicea si Lore, e greu cu asteptarea, dar macar tu ai deja o bebelusa, asa ca mai asteapta, ca o sa vina.
Matzaila, asta cu asteptarea cunosc si eu... rabdare ciuciu.
Draguta stiu ca mai arunci si un ochi pe aici.
Paula, pe unde esti???
Lore si tie
sper ca nu am uitat pe nimeni
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
cixinica spune:
gabyv din pacate timpul nu trece in favoarea noastra iar la mine varsta isi spune cuvantul, nu am timp de asteptat
alina_loca spune:
Buna dimineata fetelor...da' mult v-ati mai conversat intre timp va pe toate si va doresc o zi superba de primavara. Nu mai fiti suparate, insistati, faceti analize , incercati tot ce e cu putinta, schimbati dr daca e nevoie (eu sunt la al-3-lea).Eu sunt in ziua 44, ziua 6 de duphaston, cm nu a venit, astept....totul e ok. Va trimit ceva incurajator.....http://karina.trei.ro/lupta.html....
Vreau sa fiu mami de pui mic
gabyv spune:
Cixi, subscriu, timpul nu prea ne este prieten, iar eu desi am 27 trebuie sa ma grabesc... varsta menopauzei este aprarent ereditara...si pronosticul nu e prea bun
gabyv spune:
Alina, ziua a 6-a de duphaston, sau ziua a 6 dupa ce ai lasat duphastonul?
gabyv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunita1983 Gabi nu mi-au venit ,tu ce faci Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit |
eh, eu astept uratii Z54
lorena_86 spune:
eu sper sa seman cu mama ca ea inca nu a intrat la menopauza
e drept ca e tanara inca
are doar 46 ani
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen