Aspirante optimiste >20 ani (675)
Raspunsuri - Pagina 14
lorena_86 spune:
gaby
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
te inteleg cum e ca si eu anul trecut de Paste eram cu uratii pe cap, si nici la biserica nu a fost ok
am stat ori afara ori imediat la intrare ca nu aveam voie
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
gabyv spune:
Lore eu oricum o sa stau afara, ca la noi e biserica ff mica, maxim 20 de pers incap inauntru, dar o sa stau in curte, ca am si un tv si sonorizare. Plus ca din cand in cand mai ies preotii la un balcon.
E ff frumos, biserica este de lemn.
Abia astept
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
draguta spune:
cixinica ma sa nu-ti vina, m-as bucuta asa mult...
gaby ce bunatati pregatesti?
fetele voi vopsiti careva de astazi oualele?
eu astazi vreau sa le vopsesc
Paula ma bucur ca esti bine
asteptam gravidutele sa ne lase pupici de molipsire
madabout2003 spune:
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 5+
madabout2003 spune:
Sper sa veniti toate cu vesti bune cat mai repede!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 5+
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Lore eu oricum o sa stau afara, ca la noi e biserica ff mica, maxim 20 de pers incap inauntru, dar o sa stau in curte, ca am si un tv si sonorizare. Plus ca din cand in cand mai ies preotii la un balcon. E ff frumos, biserica este de lemn. Abia astept www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
si biserica in care ne-am casatorit noi e de lemn
Taaaare draguta
o bisericuta mica in Pajura...
eu am vrut acolo ca e de lemn
corina_s spune:
astepta cineva pupici de molipsire?..
fetele, va trimit cu miile..ca sa vina bebeii cat mai repede
DD sigur o sa va auda si o sa anuntati liniutele toate
eu am niste emotiiii..ca mergem azi dupa masa sa il vedem pe bebe prima data la eco..si de abia astept si ma rog sa fie totul bine
imi e dor de voi..dar nu am mai avut timp sa intru, seara adorm foarte devreme ca mi se inchid ochii
de azi suntem in concediu pana marti, o sa mergem la parinti maine sa petrecem Pastele
va pe toate
6+
gabyv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta cixinica ma sa nu-ti vina, m-as bucuta asa mult... gaby ce bunatati pregatesti? fetele voi vopsiti careva de astazi oualele? eu astazi vreau sa le vopsesc Paula ma bucur ca esti bine asteptam gravidutele sa ne lase pupici de molipsire |
draguta, cozonaci, pasca, oua si sarmale. Deja e prea mult
Eu vopsesc maine ouale si fac sarmalele si ori cozonacul ori pasca.
Restul las pe sambata dimineata.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC