Aspirante optimiste >20 ani (675)
Raspunsuri - Pagina 15
draguta spune:
corina
gaby eu astazi voi vopsi oualele, maine fac cozonac si prajitura si sambata gatesc
mai intru ca poate apare vreo graviduta sa ne inveseleasva si noua ziua
gabyv spune:
Eu maine in fac hormonalele. Si aparent tot maine o sa am raspunsul, abia astept.
Gata ies, revin in cateva ore, ma duc sa caut carne tocata pt sarmale. Sper sa nu mor de cald ca deja sunt 25 gr.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
draguta spune:
gaby te asteptam sa ne spui rezultatul
ai grija , nu sta prea mult in soare, mie mi-a fost ieri f. rau din cauza soarelui
ankcta spune:
Buna dragutele mele gospodine
Si eu tot cu treaba pe aksa dar fara niciun spor
Ma simt tot rau . Imi tremura tot corpul... Amigdalele au inceput sa cedeze astazi un pic, sper sa ma pot mobiliza si sa termin toata treaba
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Si eu vopsesc ouale de astazi.
Astazi fac si sarmalele dar nu le fierb, le bag la frigider. Cred ca tot astazi voi mai face si un blat sau niste foi pt prajituri. Nu m-am decis inca ce. Eu voiam sa sterg iar geamurile astazi, k vad ca nu mai sta sa ploua ca pana acum, dar sotul mi-a promis ca rezolva el maine
Ancuta , in curand
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta cixinica ma sa nu-ti vina, m-as bucuta asa mult... gaby ce bunatati pregatesti? fetele voi vopsiti careva de astazi oualele? eu astazi vreau sa le vopsesc Paula ma bucur ca esti bine asteptam gravidutele sa ne lase pupici de molipsire |
eu le-am vopsit azi...din cate stiu eu ouale se vopsesc in joia mare pt ca in joia mare a fost rastignit iisus si atunci s-au inrosit ouale cu sangele lui.
eu nu sunt prea incantata de cum mi-au iesit ouale anul asta
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8
samburelul meu
draguta spune:
anckta sanatate multa, lasa geamurile daca nu te simti bine, eu am facut excese cu treburile zilele astea si aseara mi-a fost asa rau ca nu puteam sta in picioare
bella asa stiu si eu, eu vreau sa le vopsesc cu '' carmin'', am facut si anul trecut tot cu ea si au iesit asa frumoase..acum sper sa-mi iasa la fel
cixinica spune:
citat din mesajul lui draguta cixinica ma sa nu-ti vina, m-as bucuta asa mult... gaby ce bunatati pregatesti? fetele voi vopsiti careva de astazi oualele? eu astazi vreau sa le vopsesc Paula ma bucur ca esti bine asteptam gravidutele sa ne lase pupici de molipsire |
draguta sa te auda DD si sa ne de-a la toate pe care ni-i dorim
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui draguta anckta sanatate multa, lasa geamurile daca nu te simti bine, eu am facut excese cu treburile zilele astea si aseara mi-a fost asa rau ca nu puteam sta in picioare bella asa stiu si eu, eu vreau sa le vopsesc cu '' carmin'', am facut si anul trecut tot cu ea si au iesit asa frumoase..acum sper sa-mi iasa la fel |
cu aia am vopsit si eu...ce sa zic nu sunt chiar pe gustul meu. mi-e imi plac alea sidefate,marmorate da al meu sot zice ca sunt vopsite cu vopsea auto ca ouale traditionale sunt rosii...intr-un fel are dreptate da na.
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8
samburelul meu
ankcta spune:
citat din mesajul lui bebelu86 ce fac fetiliii ??? Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010) AM HAINUTE LA BAZAR!!! SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
Bebelu
Naty
Ce mai faci? Cum te descurci cu pitica?
Reusesti cu pregatirile acum ?
Ancuta , in curand