Aspirante optimiste >20 ani (675)
Raspunsuri - Pagina 12
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Hop si eu Bebelu, bine ai venit pe la noi Magda, s-ar putea sa fi ovulat, dar parca prea violent , nu este regula sa ai mucus specific la ovulatie. (adica il ai, dar s-ar putea sa trebuiasca ca il cauti daca intelegi ce vreau sa-ti zic) Eu va anunt Ziua 1 yeeeyee pot sa fac si eu hormonalele www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Gaby bine ca ti-a venit ca atatea zile m-ai intrecut chiar si pe mine, cu toate ca e naspa de pasti sa fii cu uratii pe cap.
alina_loca spune:
Mai fetelor care aveti nedumeriri cu mucusul si cu ovulatia, am descoperit un site foarte interesant, in care se explica cu detalii, imagini si grafice tot ce tine de ovulatie, daca e in alta limba vedeti ca sus in dreapta este si lb romana. Spor la citit.. O seara placuta......http://www.woomb.org/bom/lit/teach/index_ro.html
Mihaelafalt spune:
Stie cineva cum se administreaza pastielele sotului va rog frumos, oare astea il ajuta cu ceva si pentru sau este ceva contraindicat?
gabyv spune:
Miha, eu nu am nici o idee cu pastilele sotului.
Alina, duphastonul l-am luat ca sa mai scurtez asteptarea, am luat 5 zile cate 2 pe zi. Ceaiul il luam din acelasi motiv, minim 3 pahare pe zi. Aparent a mers ca in fiecare luna.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Mihaelafalt spune:
Gaby lasa poate intra fetele care stiu si o sa vad maine seara ca acum ma bag la ca nu mai pot.
Va pup pe toate si spor la munca pe maine.
magddalena spune:
noapte buna sa aveti fetelor..
eu maine intru in priza fac cozonac si pasca binenteles cate una din fiecare si curatenie apoi pe deasupra pupe multe
si maine seara imi vine si sotul acs!!yupyyyyyyyy
bye noapte buna
apropo nu mai am nici o durere cred ca era de la ovulatie cum ati zis voi mersi de raspunsuri
draguta spune:
neata fetele
eu am pregatit deja cafeluta
cixinica ne dai o veste buna???
gaby ma bucur ca au venit uratii dupa atata asteptare si poti sa faci hormonalele,de luna viitoare iti doresc sa numai vina pentru 9 luni
toate fetele
lorena_86 spune:
neatza fetelor
draguta
ce matinala esti
eu cand am ajuns acasa am prestat iar apoi am plecat la cumparaturi si m-am intalnit cu dr ginecolog si ma calmat putin
eu sper ca am reusit luna asta
sunt asa de somnoroasa ca m-am culcat la 2 noaptea, am facut eclere
azi dupa serviciu plecam la bunici la tara
nu am mai fost de Pasti acolo de ani de zile
si vreau sa le duc la bunicii de acolo ceva bunatati
dar am net si acolo asa ca o sa mai intru sa vad ce faceti, mai rarut dar tot intru
pupici
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
draguta spune:
lorena da, sunt matinala, ieri am muncit toata ziua si aseara m-am culcat f. devreme
fetele eu saptamana asta tin post de jap, jap, sa nu dati cu rosii, chiar daca ratez ovulatia
PaulaFrida spune:
Neata fetele
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)