Aspirante optimiste >20 ani (675)
Raspunsuri - Pagina 11
magddalena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lilimara Cred ca tocmai ai ovulat magdalena. Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008) Cu ajutorul lui DD in curand din nou |
a da?????????
se vede ca sunt paralela cu astea mersi mult sunt mai linistitta..
daca ma doare si maine merg la doctor
lilimara spune:
Pai asta nu stiu nici eu...Eu de exemplu stiu ca am ovulat luna asta deoarece mi-am facut teste de ovulatie dar nu am avut nici un fel de scurgeri.Poate fetele cu mai multa experienta la testari au raspunsuri
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
bellasamoyed spune:
nici eu nu am avut nici o scurgere cand am ovulat in luna cand am ramas gravi...nici nu stiu cand am ramas gravi
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8
samburelul meu
dianalaura spune:
Alina, e foarte bun tortul Rosalba, merita sa il incerci!
Moni, interesante sfaturile puse de tine!
Fetelor, eu sunt happy, acum am venit de la medic sii puiutul e in uter. De fapt am vazut doar sacul, ca na..am 5 saptamani si o zi dupa UM, dar sunt sigura ca am ovulat mai tarziu.
diana 5+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate
gabyv spune:
Hop si eu
Bebelu, bine ai venit pe la noi
Magda, s-ar putea sa fi ovulat, dar parca prea violent , nu este regula sa ai mucus specific la ovulatie. (adica il ai, dar s-ar putea sa trebuiasca ca il cauti daca intelegi ce vreau sa-ti zic)
Eu va anunt Ziua 1 yeeeyee pot sa fac si eu hormonalele
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Mihaelafalt spune:
Buna fetele.
Acum ma apuc sa citesc din urma ca azi nu am deschis calculatorul, am facut cumparaturile si restul de curatenie, ma pregatesc ca e ziua sotului si am musafiri plus ca e pastele, maine ma duc la mama la tara sa coc pasca si celelalte si iar nu pot intra.
Doctorita mi-a zis sa ii dau sotului ca mai face spasme la inima sa faca o cura in luna aprilie cu spirulina, coenzima Q10 si magneziu dar am pierdut hartia pe care am scris cum sa le ia si nu stiu, magneziul e de 200mg si scrie 1 pe zi pe cutie, coenzima e cu ulei de catina de 15mg si scrie 1-2 pe zi, iar spirulina de 500 de mg si scrie 2 de 3 ori pe zi. Voi ce ziceti e bine sa le ia asa? Hai ca ma apuc sa citesc din urma si revin, daca stiti ceva de cum se administreaza va rog sa imi spuneti.
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabyv
eh, eu astept uratii Z54 www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Gaby imi pare rau ca ai atata de asteptat, ai terminat duphastonul? Parca ziceai ca bei ceai de patrunjel inca nu isi face efectul?
alina_loca spune:
citat din mesajul lui gabyv Hop si eu Bebelu, bine ai venit pe la noi Magda, s-ar putea sa fi ovulat, dar parca prea violent , nu este regula sa ai mucus specific la ovulatie. (adica il ai, dar s-ar putea sa trebuiasca ca il cauti daca intelegi ce vreau sa-ti zic) Eu va anunt Ziua 1 yeeeyee pot sa fac si eu hormonalele www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Ma bucur pt z1 draga Gaby, spune-mi si mie care e treaba cu ceaiul de patrunjel? La ce e bun? .Si ce schema de tratament urmezi?
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui dianalaura Alina, e foarte bun tortul Rosalba, merita sa il incerci! Moni, interesante sfaturile puse de tine! Fetelor, eu sunt happy, acum am venit de la medic sii puiutul e in uter. De fapt am vazut doar sacul, ca na..am 5 saptamani si o zi dupa UM, dar sunt sigura ca am ovulat mai tarziu. diana 5+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007 www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com Buburuza www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate |
Felicitari cred ca te simti deja implinita. Eu aseara nu am mai prestat ca nu a mai putut sotul dar avem 10 zile la rand, astazi nu cred ca scapa.