Nord Americancele slabesc 10

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Bravo Rox ! Continua asa, sunt sigura ca este doar inceputul ! Ai grija totusi de spate.

Eu nu am nimic de raportat, sunt pe linie moarta cu sportul, vad ca-mi mentin greutatea desi mananc multe prostii si total aiurea. Mi-am suspendat abonamentul la gym pana ma intorc din vacanta, singura miscare pe care o mai fac este cu bicicleta, azi am fost sa-i iau pe copii de la gradi asa, am tras ceva dar feels good ! Acum imi dau seama ca am mare nevoie de miscare fizica sa-mi eliberez energia negativa acumulata in orele lungi petrecute pe scaun.
A, am uitat, si mai ma descarc urcand scarile la metrou :)

Am planuri mari pentru Ro, inca nu stiu daca o sa ma duc la gym dar sigur o sa alerg. Stiu ca au deschis si un bazin olimpic in orasul nostru poate o sa merg si acolo sa inot. Of, am atatea planuri pentru vacanta asta, parca vad ca nu o sa realizez nici 10% (m-am prostit rau, vorbesc numai in procentaje si in valeur ajoutée :))

Pe curand,

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Bravo Rox !

Nici eu nu am nimic nou, ma mentin la 67 kg dar plec in vacanta in curind si nu vreau sa ma gindesc cit o sa pun acolo. De aia as mai vrea macar un kg juma sa dau jos. Insa la sala nu am mai mers asa regulat, tot am rv la chiro dimineata, si cind ma duc nici nu mai fac acelasi efort ca inainte dar ma bucur ca macar ma mentin.

Delphin tu chiar ai 1.70? 59 kg imi pare tare putin , parca in poze nu esti asa schiloada
Da am citit acum pe prima pagina ca ai 1.70.
De abia astept sa te vad in carne si oase. (sau mai mult in oase)

Pup la fetele slabe de pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

philip,simi, mersi de urari!!!!!

am "cochetat" o perioada (2005-2006) cu fetele montignace pe forum si mamici de aug 2005 si nov 2009

ma gindesc din ce in ce mai serios la dieta aia daneza, sint la capitolul de cules info si facut curat in frigider momentan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Eh Dana, asa e! Si eu tare grasa ma vad in poze, dar si in realitate.

Asa am, 170 si 59 kg, dar...nu sunt doar oase, te asigur! Cred ca am oase subtiri si usoare.

Ah! Si eu abia astept. Te interesezi sa vezi cat plateste un "visiteur" la sala la tine. adica cineva care merge o data de doua ori, as face parca o "sala" cu tine Practic e departe de tine de acolo de unde voi sta?

Profita tu de vacanta si apoi treci pe dieta cu "oua" si gata. eu dau sfaturi.

Roxana, bravos pt. kg pierdute dar si mai bravos pt. oaza voastra de arta! abia astept sa dau o raita. Ajung pe 31 iulie la 11h20 si plec pe 22 august

Am pus" la trampoline" in gradina. are 3,8m de diametru...pot sari si eu si papa. Va dati seama ca am incercat-o deja. Nu vreti sa stiti cum se uitau unii vecini. Iar toti copii din lotis la noi ii gasesti.

Mergi la inceput

Dana, e la fete pe FB o poza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Anda Panda, La multi ani!

roxana, FELICITARI! fiecare gram conteaza!

Diana, drum bun catre Ro

Dana, vacanta placuta!

delphin, multam de oferta... azi am dat pe de laturi, m-au scos niste colegi la sushi, si apoi m-au incantat la un mocha frapuccino de la Starbucks, sa ma dau cu capul de pereti cand am vazut cate calorii are un frapuccion (400, doar)

Mergi la inceput

Ma doare posteriorul de la sarit pe "saritoare"! Deci stiti unde ma gasiti de acum inainte! Pe saritoareee! Ieri a plouat si acum sta sa ploua...da-mi place de nu mai pot ploaia!

Diana, am vrut sa spun din mesajul precedent deja, Bafta si curaj cu examenele. Mult a fost putin mai este...iar vacanta din RO...atata timp cat stai in "coconul" familial e super fain. Cand incepi sa interactionezi cu restul lumii devine apasator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Diana, am vrut sa spun din mesajul precedent deja, Bafta si curaj cu examenele. Mult a fost putin mai este...iar vacanta din RO...atata timp cat stai in "coconul" familial e super fain. Cand incepi sa interactionezi cu restul lumii devine apasator!

Merci Delphin, coconul familial e la tara, izolat de toti si de toate, poate de-asta imi si place sa ma duc asa de des acasa, intru in contact foarte putin cu exteriorul, la mare am mers la bulgari, la munte cu ursul :) prieteni am putini ramasi acolo, dar imi reincarc mereu bateriile cand ii intalnesc. Anul asta planuiesc o revedere cu colegii de generala (cu cei de liceu nu am mai pastrat legatura) abia astept !

Vacanta placuta si tie in Ca, sper sa fie coup de foudre :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

marsi maru, imi doresc la multi ani si la putine kilograme

ceea ce doresc tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Multumesc mult de incurajari!!! Sper s-o tin tot asa! O sa vin sa va dau de veste cand se mai duc inca 10 lbs!

Pana atunci succes tuturor in tot ce v-ati propus!!!

Mergi la inceput