Nord Americancele slabesc 10
Raspunsuri - Pagina 8
maru spune:
Andreea, ce s-a intamplat? cum de esti bolnava?
felicitari pentru job!
ma bucur enorm pentru voi, Azore va prieste!
miss_ra spune:
mi_ro
-cred ca nu exista oferta mai buna!
-dar una din problemele mele e timpul: dimineata trebuie sa stau dupa copii cam pana la 8.30 , dupa care plec la scoala sa invat engleza(am avut ghinion in Ro sa fac franceza si rusa), acasa sunt in jur de 2.30 ca sa le pregatesc masa pt 3.30-4 cand se intorc
-acum as vrea sa-mi gasesc macar un part time
fetelor
-care aveti copii de high school? cine stie sa-mi spuna care sunt cele mai bune din Toronto?
philip spune:
Maru , cred ca doar un virus, ma dor amigdalele de mor dar nu cred ca e strep ca azi am reusit si m-am dat jos din pat, am mai facut si una alta..
jobul meu e neplatit dar e ce-mi place asa ca nici nu-mi pasa de bani
saru mana ca-ti pasa, e asa reconfortant sa citesti cate o vorba buna. am citit pe blog ca si tu ai schimbat jobul, nu am detalii insa
maru spune:
miere si lamaie... si rabdare!
e tare important sa faci ce iti place... in ultimii 5 ani am experimentat asta pe pielea mea...
daca mergi pe sickkids.ca ai sa vezi ca sunt 3 tab-uri: hospital, research and learning. Eu am trecut din learning in hospital, si din admin pentru director in coordinator de programe. Imi place, dar nu reusesc sa mananc nimic la munci din cauze de copii plangand, din cand in cand tre sa ajung prin OR, si mie mi se face rau...Era sa lesin in niste interviuri cand doctorii mi povesteau management de conflicte in OR, cu precizari de interventii chirurgicale/anestetice.
Dar imi place...
Anda Panda spune:
mai fetelor, toata bunavointa mea de a tine mortis dieta montignac fara abateri s-a dus naibii de ziua mea in secunda in care sotul a intrat pe usa cu un tort de ciocolata cu crema grand marnier. ce sa-i fac? sa ii zic ca a gresit adresa? asa ca am bagat o felie ieri si una azi; ieri din curiozitate, si azi din ... ce mai conteaza de ce, la cit de bun era?
de curind am auzit de dieta daneza. mai este cineva care tine dieta asta?
am auzit ca inainte de dieta tb sa iti faci plinul in casa si sa cumperi toate alimentele deodata ca sa fii sigur ca nu dai gres.
pina ma lamuresc cu dieta asta daneza, o sa il venerez tot pe montignac.
stiu ca sint neserioasa....
simi spune:
Anda la multi ani fericiti!
Nu esti neserioasa, doar odata pe an e ziua ta, nu? La multi ani inca odata!
philip spune:
La multi ani Anda! eu nu reusesc sa-mi amintesc pe la ce subiect ne-am intalnit. Ai copilas de mai-iunie 2009?
iselin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru eu am 1.60 si 131 de pounds. Daca ma slabesc 5 pounds cat ar mai trebui, as fi schelete. Nu mai am boobs, nu mai am behind... Asa ca ramanem la marimea 4-6, depinde de magazin, incercam sa nu mai slabim pe motive de stres... Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Pentru stressul de indurat, te compatimesc, dar sa stii ca nici eu nu rezist la imagini dure cu chirurgii cum povesteai tu. E principalul motiv pentru care nu am facut medicina.
Si totusi in caz de necesitate pentru prea mult slabit:
1. mai mananci cate ceva ca supliment
2. investesti si tu si V. in niste silicoane, rotunde, marimea B spre C poate, depinde de V.
Mie personal imi plac B...
delphin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iselin
Pentru stressul de indurat, te compatimesc, dar sa stii ca nici eu nu rezist la imagini dure cu chirurgii cum povesteai tu. E principalul motiv pentru care nu am facut medicina. Si totusi in caz de necesitate pentru prea mult slabit: 1. mai mananci cate ceva ca supliment 2. investesti si tu si V. in niste silicoane, rotunde, marimea B spre C poate, depinde de V. Mie personal imi plac B... |
Si ca sa le imbraci pe silicoane, ma ocup eu
pitilache spune:
Salutare fete dragi!
Va urmaresc si eu pe aici si mai ies din penumbra din cand in cand, sa va dau un mic raport: am reusit sa scad 10 lbs cam intr-o luna si jumatate, intensificand activitatea fizica. Acum ca m-am mai linistit cu treaba, vreau sa incep sa umblu si la alimentatie si miscarea sa devina si mai sistematica. Sper sa si reusesc!
Multumesc pentru sustinere! Conteaza mult!
Succes tuturor!!!