Nord Americancele slabesc 10
Raspunsuri - Pagina 4
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmençita Unde sunteti fetele, nu mai zice nimeni nimica? Eu am papat friptura de miel pusa la macerat in vin cu usturoi si cu condimente si facuta asa la cuptor la foc mic, buna dar nu asa, buna-buna. Si cozonacul a iesit bun, nu prea dulce, numai bun am facut si cu nuca si cu rahat, cel cu rahat e vanilat iar cel cu nuca are gust bun de rom, am pus in el esenta de rom. Raportez nimic in plus cu toate ca am mancat bine, nu am exagerat dar de exemplu ieri am mancat si parjolute cu maioneza. Carmençita, Cristian 4 ani si Alex 14 ani |
Carmencita, 12 ore la low (peste noapte) in mijoteuse mielul ala si pe urma un pic la cuptor cit sa se rumeneasca... da' clasa la orice foc mic de cuptor...
Pupam.
S.
carmençita spune:
Merci Simona de idee, dar eu n-am mijoteusa din aia. Sunt convinsa ca si asa iese bun, insa acuma am terminat cu mielul, am facut de vreo 3 ori la tava, ce sa mai spun ca dupa pasti era in special si am mai luat niste costite si le-am adaugat la ultima tava.
Acu' is cu pestele, mai dati si voi ceva retete, in afara de prajit cu mamaliga sau la cuptor, marinat cu ceapa si lamaie. Eu azi manc peste, salata si mult ceai.
Eu am intrat sa va spun ca a venit vara, azi sunt 18, maine 20 de grade, eu am scos sandalele, mi-am facut pedichiura si ies in fusta azi. Ma simt bine, merci Maru de slabit, tu unde mai esti in afara de blog, nu mai scrii, sau esti ocupata?
Editez ca sa spun ca azi imi iau si dorsalul la purtator, cine nu stie, e o piesa de imbracat pe dedesupt care inlocuieste dorsalul. Dar na' ce sa-i fac, ca s-a dus cu restul kilogramelor. Voi ce faceti in weekendul lung?
O zi buna si spor la soare,
Carmençita
Cristian 4 ani si Alex 14 ani
simi spune:
Salut les filles!
Va spuneam de un curs pe care-l fac duminica si anume "suspension training". Daca vreti sa vedeti cum arata benzile alea:
http://www.trxtraining.com/
Enjoy!
Ieri am alergat 5 km in cadrul Défi Pierre Lavoie organizat la scoala fetitei mele, azi am avut TRX training, sper sa ajung miine la lucru...
Am ajuns la 57kg, dar ce-i mai important e faptul ca nu mai am pic de burta, talia e mai subtire, bratele conturate, cum va spuneam, nu-mi mai "flutura" sub bratz cind fac cu mina cuiva. Asta-i cel mai important pentru mine. Mergem mai departe! Joia trecuta mi-am facut abonament pe un an la gym
Va pup si va doresc o saptamina buna!
Podeanu spune:
Simi ce misto e cursul de trx. la noi au bagat ceva cu fit-to-flex, tot cu corzi dar mai mult antrenament gen cirque du soleil.
Eu m-as bucura doar sa-mi dea ok chiro sa merg la sala
maru spune:
buna fetelor, eu sunt mai slaba cu 2 pounds, 131 pounds, inot in continuare, mancatul cand imi tuna, un pic atenta, astept sa se faca vremea frumoasa sa incep tenisul...
jessie spune:
Maru, imi esti datoare cu un lunch, nu te-am uitat!
Buna fetelor, imi iau si eu curaj sa va citesc mai des aici. Am inceput de doua saptamani boot camp, 2 ore pe saptamana. A fost vreuna din voi la boot camp? Credeti ca e destul 2 ore pe sapt ca sa vad rezultate? Deocamdata m-am inscris pana la sfarsitul lui iunie, si ma mai gandesc daca sa merg si in iulie. Ce imi place cel mai mult e ca e outdoors, de la 8 la 9 seara. Si in general e minunat afara, canta pasarile, adie briza serii ... mai putin diseara cand o sa ne ploua cu siguranta
Altfel, incerc sa am grija ce mananc, sa mananc mai putin si mai des, si nu dupa 7 seara, dar nu vreau sa imi impun limite drastice pt ca m-am saturat. Vreau un regim care sa fie de fapt stil de viata. Maru, poate sheruiesti niste tips si pe aici
delphin spune:
Salutare dragelor!
Am revenit de la romanica fara kg in plus, doamne ce frica-mi era sa ma urc pe cantar...dar se vede lipsa de tonicitate...trebuie sa ma apuc din nou ceva mai hotarata.
De mancat...la fel ca Maru.(tare slaba si frumu esti)
Simi bravo pt. cele 57 kg si pt. tot sportul pe care-l faci.
DANA imi pare rau sa aud ca ai probleme cu spatele, sanatate
de la Romanica m-am intors cu un gust amar...toate bune si frumoase pana cand trebuie sa intrii in contact cu "oamenii". La aeroport "tutele" de la Tarom si-au dat arama pe fata....
Bref, in mare mi-a placut la Ro. In unele locuri sunt imbunatatiri faine, la Galati insa...e jale ce vezi acolo. Masini pe strada pe care in Fr. le vad doar la reclame...Banii europeni se dau pt. tot si toate...pile si relatii sa ai, daca nu, esti muritor de foame.
philip spune:
Maru, tu ziceai de dvdurile cu biggest loser? am luat cardio max de la library si imi place de mor, e tare misto. am luat si the workout 2 dar nu am avut inca timp de el...
maru spune:
da, eu am aproape toate dvd-urile lor. Cu cardio max m-am distrat luni de zile, 20 de min seara. Mie mi s-au parut f bine!
delphinule, dor de tine! sarut mana de "complemente"