Nord Americancele slabesc 10
Raspunsuri - Pagina 3
Podeanu spune:
Carmencita sa-mi dai numarul te rog.La mine durerea a aparut de vreo citeva saptamini dar a trecut de la sine.Insa sapt trecuta mi-a fost tare rau, am lucrat mult de acasa si efectiv cum ma puneam la birou parca imi infigea cineva un cutit in noada.Asa am luat rv asta sperind ca e vreun nerv ceva prins.Am foat si la sala de citeva ori, m-am fortat , ma durea dar am indurat. Ieri mi-a facut rx si mi-a aratat exact.A zis ca articulatia paradita la L5 dateaza de cel putin 10 ani pribabil 15. M-a intrebat si el daca am avut vreun accident ceva,daca am nascutsi cind i-am spus sa am gemeni, care au 15 ani jumatate si ca am avut 110 kg la nastere a zis ca probabil asta e. Nu s-a descoperit pina acum ptr ca nu am avut dureri asa mari incit sa ajung la doctor. Ma mai durea dar luam Advil, Aleve, mai puneam caldura acolo si in 2-3 zile trecea.
Il voi vedea pe el ptr inceput de 2 ori pe sapt apoi probabil la o luna si apoi checkup la 4 luni. El zica ca acum trebuie sa facem sa treaca durerea si apoi cu tratamentele lui va mentine aceasi dimensiune a articulatiei, cu alte cuvinte o va impiedica sa avanseze sa se deterioreze.Acasa mi-a mai dat niste exercitii de facut si sa-mi pun mereu caldura dupe ele.
Bine ca am asigurare buna ca sa pot fi acoperita.
Sapt asta ma incalt la birou numai in Asicsi
Vestea buna e ca am scazut iar sub 68, dar imi lipseste sala
Dar osteopatul ce-ti face?
philip spune:
saru mana, fetelor, sunt mai bine azi, ca doar n-o tine supararea o vesnicie. va pup si spor in toate, eu inca nu pot alerga, nu numai ca mi-s muschii inca sore dar mi-am busit o unghie si nu cred ca as suporta adidasii :(
simi spune:
N-am mai trecut demult pe-aici din lipsa de timp, dar imi revin eu!
Dana Sanatate multa! Si pe mine m-a durut spatele, dar nu chiar asa de tare din moment ce puteam face sport in continuare. Mi-a trecut cu Diclofenac supozitoare. Dar urmeaza sfatul Carmencitei, nu-i de gluma cu spatele. Si ce durere!
Philip bravo tie! Ai toata admiratia noastra, noi sintem mindre de tine! Continua!
Eu continui cu sportul, ma simt bine, imi place mult! Asa rezultate spectaculoase nu am (adica pe cintar), dar imi place cum arat, v-am mai zis de altfel. De-ajuns cu lauda de sine! Va pup si spor la tot ce v-ati propus!
Delphin vacanta placuta in Rom!
Podeanu spune:
Merci fetelor de suport. Sunt mai bine cu spatele, dar am pozitii in care ma tine inca. De ex stau rau pe orice scaun de birou, si cum munca mea e numai de biroucam greu.
Imi lipseste sala, ma gindesc cu groaza ca s-ar putea sa-mi interzica yoga dar altfel am mai dat jos inca aproape un kil, cred ca de suparare.
mikiion spune:
Dana imi pare rau, sper sa se rezolve in timp!!!
Iselin nu mai scrii nici aici nici pe FB, esti bine?
Roxana ai manacat dulce de leche? Eu am fost moarta dupa el cand s-a intors sotul din Argentina acum cativa ani, in Romania, cu cateva cutii... Din pacate l-am gasit si in Canada.....
Nici eu nu mai am curajul sa trec pe aici. La sala ma duc rar, pt ca sunt prea epuizata. Nici macar pozele ratate de la mare nu ma mobilizeaza, nici faptul ca am fost intrebata acolo daca sunt insarcinata( aveam doar burta umflata si mare) nu ma mobilizeaza. Poate sa pun o poza cu mine in costum de baie pe toate dulapurile? Dar ce folos ca eu manac mult la job, nu pot pune o poza cu mine in costum de baie si cu suncile debordand afisata in birou
Cum la mine e pe fond nervos si oboseala solutia e sa imi dau demisia si sa stau acasa linistita....
By
pitilache spune:
Mihaela am mancat cum sa nu Dar uite ca chiar si asa, cu toata mancarea din cele aproape 10 zile (mult mai mult decat cat mananc acasa!!!), am slabit doua kg!!!!!!! Si asta din cauza miscarii facute. Cel putin 5-6 ore de mers pe jos in fiecare zi, daca nu si mai mult. Practic plecam dimineata pe la 10 de acasa si ne intoarceam dupa-amiaza si apoi mai ieseam la o plimbare seara. Asa ca m-am convins inca o data ca sportul face minuni si sunt hotarata ca dupa ce termin cu renovarile la boutique sa ma apuc sustinut de sport.
Succes in continuare tuturor!
carmençita spune:
Hai Roxana, ca poti.
Eu am intrat si vad titlul capitolului si zic eu, iar a schimbat maru titlul, americancele slabesc10.... Citind prima idee a fost ca trebuie musai sa slabim 10 kile... sau 10 livre. Dar na' ca nu era asa, era numarul de la capitol, acuma cine are de slabit 10, haideti ca acuma-i musai.
Eu am gasit, tot citind pe net un site cu ceva info utile, il gasiti daca cautati irina reisler point ro. E vorba de o dieta disociata, 3 zile proteine, carne si, 3 zile legume. Insa ce am gasit acolo sunt niste procedee, diverse tratamente, o capsula spa cu infrarosii, tratament de detoxificare, ceaiuri, liposuctie virtuala, diverse trucuri. Le gasesc utile. Or fi si aici banuiesc, insa cine stie unde si ce pret or fi avand.
Carmencita,
Cristian 4 ani si Alex 14 ani
mi_ro spune:
Pot sa ma bag si eu la slabire? Eu o sa va spun ce am facut pana acum.
Niciodata nu am avut probleme cu greutatea. Cel putin pana la 39 de ani aveam pe tatal unei prietene care ma intreba la ce cantina mananc. Alta data ma intreba daca am si oasele la mine. Ei chestii de astea! Dupa ce am nascut deja mi-am schimbat numerele. Eu tot ma uitam dupa numarul meu prin magazin, ajungeam la cabina de proba si . Ce era in capul meu de luam pantaloni sau fusta cu 3 numere mai mici?
Aveam dulapul plin de imbracaminte buna si de calitate si eu ma uitam la ea ca altceva nu mai putem sa fac. Si sa-mi cumpar alta ca asa ca un ardei umflat cu sila (cel putin asa ma simteam) nu puteam umbla.
Din decembrie m-am apucat de sport. Din doua motive. Unul greutatea, doi faptul ca serviciul este de stat in fata computerului mai mult si aveam dese dureri de cap. Merg la fitness si la pool.
Am slabit cam 6 kile in 3 luni. E mult e putin nu stiu. Nu am schimbat din macare mai nimic. Poate fapul ca am dat-o pe vegetale si la paste nu mai pun carne de loc ci numai legume. Paine mai slabut si mai mult dimineata.
Dar de la alea 6 kile n-am mai slabit. O fi pragul ala de se tot spune unde incepi sa slabesti dar intr-un ritm mai incet.
Asa mi-as dori sa mai merg cu cineva la sala...dar nu am cu cine.
Dupa fitness dau 3-4 ture de bazin si plec acasa ca molusca dar psihic ma simt mai bine. De abia ma tin de volan dupa o zi de asta dar ma apuca bucuria cand vad ca costumul de baie imi devine mare.
Si mersul asta e o data pe saptamana acum dar ma apuc de doua ori cel putin asta ca tot e copilul in Romania si am mai mult timp liber. Si ca sa nu ma apuce plansul cand vin acasa si vad casa goala ca nu e copilul, plec la alergat ca sa nu ma mai gandesc.
Diana2007 spune:
Doua vesti:
Vestea proasta: I'm back to zero (adica la 77 cat aveam cand am terminat cu alaptatul)
Vestea buna: nu sunt gravida am avut CM la 51 de zile, mai aveam un pic si ma urcam pe pereti, am facut n teste de sarcina, burta intarita, sanii mariti, pofta de mancare nebuna. Bine ca a trecut ... Asta numesc eu glanda sau mai bne zis dereglare hormnala de care care credeam ca o sa scap dupa ce nasc ...
Sportul macar l-am mentinut cam de 2-3 oi pe saptamana, asa ca sper sa scad din nou, dar a reinceput scoala intensiv
Podeanu spune:
Mi ro bine ai venit la noi.Eu zic sa ai rabdare, vei da mai mult jos odata ce se obisnuieste organismul cu noul stil de viata/alimentatie. Pe mine ma ajuta f mult sa nu maninc nimic dupa 7 seara. Beau multa apa si daca simt ca mor de foame imi fac un ceai cu un pic de miere.
Diana, wow ma bucur de vestea buna.In comparatie cu asta aia rea nu mai pare asa rea.lasa ca dai tu jos kg.
Eu sunt in continuare debusolata, imi lipseste mult miscarea.Chiropractorul mi-a dat voie max sa alerg de 2 ori pe sapt si in nici un caz la viteza cum alergam inainte, si de 2 ori bicicleta. Bicicleta e cea mai indicata, dar chiar si asa in sala am voie doar un alergat pe banda si o bic stationara si al doilea rind afara in parc.Din ex de musculatura a taiat la greu,mi-a lasat majoritatea ptr partea superioara . Si oricum asta de viitor, acum inca nu-mi da voie, merg de 2 ori pe saptamina sa-l vad.