Nord Americancele slabesc 10
Raspunsuri - Pagina 17
carmençita spune:
Simi eu sunt ok, scarile sunt ok si ele, ne toleram, eu cand trec pe langa ele ma fac ca nu le vad, ele nu ma trag de manuta, ma lasa sa trec. M-am cam plictisit si nu prea mai am chef de urcat si coborat.
In plus am fost in vacanta si la plaja nu era nici o scara.
Eu sunt tot pe acolo cu kilogramele, n-am pus deloc in conced' dar parca tot as mai da jos vreo doua. Daca ai chef la urcat scari la mine in turn, da de stire, eu m-am mutat nu mai sunt asa aproape de unde lucrezi tu, acuma sunt pe langa metro Square Victoria. Daca ai vreo pauza mai lunga( cred ca iti ia cam 20 minute sa ajungi plus inca 20 intors) eu sunt disponnibla intre 11,30 si 12,30.
Carmencita
simi spune:
delphin multumesc mult! Pot inlocui cafeaua aia zilnica cu ceai vrede sau e musai cafea? Ca eu nu prea beau cafea, dar daca trebe' ma sacrific
Cu ebay-ul, ma duc sa explorez...
Carmencita eu nu ma pot baza pe pauza, depind mult de pacienti, daca unul intirzie mi-a "rezolvat" toata ziua, sa ma exprim civilizat, asa Si nici sa plec in uniforma pina la Square Victoria nu pot. Uneori ma mai duc in pauza (in uniforma) pe la framacie sa-mi iau una alta, ma abordeaza lumea sa ma intrebe unde-s sampoanele, unde-s supozitoarele, isi inchipuie ca lucrez acolo din moment ce-s intr-o uniforma de nurse Mi-ar trebui un ecuson mare pe care sa scrie " I am not working here, ok?"
Daca ai drum pe la clinica intra sa mai vorbim...
Anda Panda spune:
delphin, tu ai tinut regimul ala? totul pina la cina din sapt 1 cu 1 cracker si ceai :-). probabil ca in seara aia tb sa ma culc la 8:30 dupa ce culc copiii, ca sa nu imi fie foame. iar saptamina 2 la fel, dimineata un cracker si ceai. si asta ar durea la mine. suna bine pt cine ar putea sa tina dieta asta.
in alta ordine de idei am reusit sa ajung si sa ma stabilizez (ha ha) la 57 de kilorame. am atins si 56.5 insa fluctueaza greutatea; cu toate astea nu depasesc 57.
zilele astea nu am fost la sala pt ca fi-mea si io am facut conjunctivita asa ca am stat in casa si nu am dat drumul la usa la nimeni
va pup de aici din "minunatul" oras unde sint numa' 12 gradishoare....
delphin spune:
Anda, eu l-am tinut cand am avut nevoie acuta. Daca citesti pana la capat ai sa vezi ca exista solutii pt. serile crunte.
Anda Panda spune:
nu, adevarul e ca nu am citit pina la capat regimul, am spus |stop joc| cind am dat cu ochii de cracker si ceai. sorry.
nu am nevoie crunta, sau mai bine zis, sper sa nu am nevoie crunta.
am cam calcat pe bec zilele astea + nu am fost la sala pen ca am avut conjunctivita, io si fi-mea. am bagat niste ceai de slabit, sper sa fiu ok la cintar in citeva zile.
succes in ramura
carmençita spune:
Si eu am cam dat-o in bara weekendul asta dar n-am avut ce face, o data face baiatul 15 ani si l-am sarbatorit iar tortul din mouse cu trei feluri de cioco era bun, dar nu asa, era bun tare de l-am mancat pe tot. Copiii, invitati, plus ai mei au mancat cate o bucata mare, si tot a mai ramas cam o treime pe care am mancat-o eu ca la momentul impartirii nu m-am indurat sa-mi pun decat o bucatica mica. Cand sa-l bag in frigider am zis ca ce sa mai ramana. Dar a fost tare bun. Am decretat.
O duminica placuta cat a mai ramas
Carmencita
Cristian 4 ani si Alex 14 ani
carmençita spune:
Iar de mancat am mancat si la gratar, afara la iarba verde si acasa, insa acasa dupa ce am mancat pulpita de pui si o bucata de ceafa de porc asa cam cat o juma' de farfurie mai mica, am bagat si un ou fiert. Delphina, se pune sau nu ca si o parte de dieta oul ala sau sa il consider ca un inceput de dieta? Nu stiu cum sa zic dar il aveam fiert de dimineatza si mi-a venit sa-l mananc. Nu-mi era nici foame (ohoo) nici pofta dar in mintea mea am facut conexiunea cu dieta, chiar daca n-am retinut restul de dieta, mi-a venit sa-l mananc si l-am mancat. Si am bait si vin. Rosu.
Da' am mancat si broccoli si salata la carne, maine manc numai salata cu piept de pui fiert. Voiam sa va spun ca mi-am adus aminte de Teo Trandafir, avea si ea o dieta cu oua, ea a fost bolnava si internata prin ianuarie, Februarie. S-a inbolnavit dupa sau inainte de a slabi asa mult?
Carmençita
Cristian 4 ani si Alex 15 ani
Anda Panda spune:
CARMENCITA sa-ti traiasca baiatu' !!!!
daca numele lui este Alex, atunci schimba-ti semnatura.
te pup
azi am tinut-o pe meniu glucidic, si am mincat toata ziua piine integrala (fara zahar) cu salata de vinete. vad eu miine la cintar daca am facut vreo prostie.
am dat jos ceva, mai am pina la target, greutatea nu mi se pare o problema, ci procentul de grasime, este extrem de mare: 30-31%. la sutien port DD, destul de mult pt 1.59 si 56 de kg.
cred ca o sa schimb bateriile la cintar, in cazul in care prietenia mea cu el nu e sincera...si in plus cred ca o sa ma axez pe un regim montigniac si low fat/fat free in acelasi timp. mai putina carne, eliminat orice afumatura/bacon/mayo/. mai multe salate/supe de legume..etc...
sa vedem... ca de scris scriu fooooarte frumos
bafta tuturor !!!
Diana2007 spune:
Dau si eu un semn de viata pentru ca am ajuns la termenul pe care mi-l fixasem ca sa revin la greutatea pe care mi-o doream.
Nu am atins-o, e adevarat , imi doream un 70 sau ceva cu 6 in fata, dar am reusit totusi sa revin la greutatea dinaintea sarcinii cu Sonia, un 73, dar si mai important mi-am reintrat in forma cu sportul. Toata vacanta in Romania, in afara de doua saptamani cat am fost plecata, am fost de cinci ori pe saptamana la gym, am mai alergat si in weekend, ce sa mai, m-am tinut cu dintii de programul pe care mi l-am impus.
Cu regimul, nu am tinut unul anume, am incercat sa mananc cat mai putin, sa stau mai mult pe afara, sa beau multa apa, si am inlocuit masa de seara cu un iaurt si un fruct, mancate pe la ora 5 inainte sa plec la gym, si atat pana a doua zi de dimineata.
De vreo saptamana am inceput sa iau si un amestec de plante pentru detoxificare, se amesteca in iaurt cate o lingurita dimineata si una dimineata, dupa care se bea 400 de ml de apa. Cica ajuta si la slabit pentru ca iti taie senzatia de foame. Se numeste Colon Help si e destul de cunoscut in Romania, eu am inceput sa iau pentru ca lua mama. L-am asociat si cu un cei de slabit, care culmea, nu e rau la gust, beau si din ala 1.5 l pe zi, n-am vazut nici un rezultat inca, dar face bine la psihic :)
In mai putin de o saptamana revin in Canada, mi-e groaza sa nu revin la obiceiurile alimentare caracteristice perioadelor mele de stres cu scoala, o sa ma tin tare atat cat pot, bine macar ca am ajuns la o linie de plutire, adica la o greutate pe care sa pot sa o mentin fara sa ma gandesc la slabit, cel putin deocamdata
Pe curand,
Diana
carmençita spune:
Merci Anda, am schimbat semnatura, ma obisnuiesc mai greu cu varsta de 15 ani.
Tot e bine Diana ca te- ai tinut de program. Eu nu pot sa imi fac un program, nici nu prea am timp dupa- amiaza, incerc sa mananc mai putin dar nu imi merge mereu. Eu sunt pofticioasa si imi vine cateodata sa mananc toata punga cu cipsuri sau toata oala cu sarmale, depinde pe ce pun ochii, ce imi iese in cale.
Bineinteles ca nu am dat jos nimic, dar macar nu am pus, nu mai sper sa dau jos alea 2kg, sunt multumita ca m- am mentinut. La cat am mancat in ultimul timp.
Carmençita
Cristian 4ani si Alex 15 ani