Nord Americancele slabesc 10

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Marule, as zbura spre tine, dar nu se poate! Te-am vazut in ultimile poze si arati ca o fatra de liceu. Andrei ce zice? Dar lui V. ii place? CE mai strange si el in brate, caci ai ramas doar cu oasele? Adevarul e ca barbatii devin banuitori cand ne punem pe aratat bine/slabit.

Delphin, stiu ca nu se ingrasa purcelu'n ajun. Daca se poate slabi n-am idee...!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

...poate dieta daneza de 13 zile????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

In plasa d'asta nu cad eu!!!!
Lasa' vin sa ma vedeti grasa si frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Care e dieta daneza^
13 zile de ce...?
DE masaj?

Mergi la inceput

boabe de orez!
Glumesc, ceva care cica face nu stiu ce la metabolism...foamea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

iselin, draga mea draga... dor de tine!

Victor nu e prea interesat de mult timp de strans in brate. Andrei e mandru de mine!

Delphin, tare as vrea sa te vad, nici o sansa de Niagara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

http://www.slabute.ro/diete-slabire-rapida/711-dieta-daneza.html

unii spun ca e ok, altii sint contra acestei diete pe motiv ca nu e sanatoasa.

eu nu am inceput-o pentru ca mai am nevoie de info, pot sa sar peste vreo masa daca nu imi place, sau pot sa inlocuiesc o chestie care nu imi place cu o alta...etc...

cert e ca nici nu am stat sa sap dupa dieta asta, momentan sint tot fan montignac, care da rezultate...daca o tin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Sa dau si pe aici sa va salut ca doar ce am prins curaj cu tastatura asta minuscule de pe iphone. Ptr cine n-a aflat inca sunt la pat de 2 sapt cu vreo 2 hernii discale. Jur ca n-am facut nimic doar m-am trezit in penultima zi de vacanta cu durere pe piciorul drept in jos. Iesisem de vreo 4 ori dimineata la alergat pe plaja asa bine imi facea la moral. Am pus vreo 2,5 kg in vacanta cred ca de la atitea mojito ca la mincare am fost cuminte, dar de cind am revenit nu numai ca le-am dat jos dar de lipsa poftei de mincare,suparare,ingrijorare s-au mai topit vreo 2. Am ajuns la 64 dar ce folos....vorba lui Iselin sanatos sa fii. SPer sa va dau si vesti mai bune in curind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Multa santate Danutza! Te asteptam sa revii in forta, intre timp ai grija de tine!

Delphin imi trimiti si mie pe pm dieta ta cu oua, please! Stiu c-am citit-o odata pe adresa comuna dar nu o mai gasesc. Si-mi pare tare de bun simtz! Multam!

M-i s-au tasat asics-ii, ce ma fac, imi trebuie altii noi! Deci ebay voi ziceti ca-i solutia? Ca nu ma mai tine punga sa-mi iau altii de la magazin.

Va pup pe toate si spor la toate cele!
Carmencita cum mai stai cu scarile alea?

Mergi la inceput

Simi :

Prima Saptamana:

Micul dejun in fiecare zi acelasi

1 grefa , 1-2 oua fierte si cafea fara zahar

Ziua 1:
Pranz- 2 oua fierte, rosii si cafea fara zahar
Cina- 1krakers, 1 ceai

Ziua 2:
Pranz- 2 oua fierte si gref
Cina- friptura la gratar, salata, telina, castravete

Ziua 3:
Pranz- 2 oua fierte, spanac, rosii, cafea fara zahar
Cina- 2 oua fierte, varza, branza nu prea grasa, gen branza proaspata, 1-2 krakers, ceai fara zahar :)

Ziua 4:
Pranz- 2 oua fierte, spanac, cafea fara zahar
Cina: 2 coaste de miel( eu am inlocuit cu altceva, carne slaba sa fie, asta e ideea, cam 100g), telina, castravete, rosii, cafea fara zahar.

Ziua 5:
Pranz- 2 oua fierte, spanac, cafea fara zahar( cum nu mai puteam sa mananc spanac am inlocuit cu salata verde, asezonata cu lamaie)
Cina- peste, salata, 1 krakers, cafea fara zahar

Ziua 6:
Pranz- salata de fructe cata pot, cata vrei
Cina-friptura la gratar, telina, rosii, castravete, cafea fara zahar.

Ziua 7:
Pranz- pui rece, rosii, grefe
Cina- friptura la gratar, rosii, castravete, cafea fara zahar.

SAPTAMANA 2

Micul dejun acelasi in fiecare zi: 1 crakers, cafea fara zahar

Ziua 1:
Pranz- 2 of, spanac, rosii
Cina- Friptura la gratar cata vrei cu salata

Ziua 2:
Pranz- friptura la gratar cata vrei, salata, 1 fruct
Cina- peste slab

ZIUA 3:
Pranz- telina, rosii, 1 mandarina
Cina- 2 of, jambon, salata (sunca presata daca mananci, daca nu ceva carne)

Ziua 4:
Pranz-1 of, morcovi, cascaval
Cina- salata de fructe, iaurt slab

Ziua 5:
Pranz- 1 ardei gras mare crud si rosii
Cina- friptura la gratar cat cuprinde cu telina

Ziua 6:
Pranz- pui cu salata
Cina- 1 of, morcov ras

Ziua 7:
Pranz- friptura la gratar si un fruct
Cina- gata, mananci ce vrei :)

Se vorbeste mult despre regimul de slabire al spitalului FLAYO. a fost pus la punct de catre medici pt. staff-ul navigant de US Air Force.A fost studiat ca sa se piartda in jur de 10 kg in 2 saptamani, fara oboseala fizica, adica fara sa te simti obosit, fara putere.
Se cere un mic efort pt. ca principiul acestui regim este de a asocia unele alimente care prin unele actiuni chimice fac sa topeasca grasimile(se pierde si ceva masa musculara, evident, dar nu mult).
In plus, este studiat in asa fel in cat echilibrul in vitamine, proteine si lipide sa fie mentinut.

ATENTIE!

In toata perioada regimului, painea, vinul si celelalte acooluri, bauturile gazoase, uleiul si untul sunt interzise. La fel si zaharul in orice compozitie. :) Prajituri etc.
Salatele pot fi asezonate cu lamaie si eventual putina smantana slaba. Dava va este foame intre mese, puteti manca un mar sau putin din masa precedenta. Daca, pt. un motiv oarecare acest regim va oboseste prea mult, senzatie de oboseala e mai bine sa intrerupeti, desi in principiu e bine suportat. Daca cantitatile nu sunt specificate se poate manca cat vreti, rezonabil :). Beti apa multa, cafea sau ceaiuri. Intre mese puteti bea cafea sau ceaiuri fara zahar.

Voila, voilu,!

daca vrei idei sau orice altceva nu ezita sa ma intrebi. Pupu.

Traducerea si adaptarea la lb. romana: Yo, deci nu va mirati

Despre asicsi...ebay roules!

Mergi la inceput