Nord Americancele slabesc 10
Raspunsuri - Pagina 15
simi spune:
Va pup si eu! Happy Canada day!
Marcella, nu te lasa dezamagita! Corpul are o inertie, se vor vedea rezultatele, dar nu te lasa ca-i pacat de atita efort! La mine dupa 4 luni am inceput sa vad ceva rezultate, la cum s-a modelat corpul, nu neaparat la kilograme, ca nu aveam prea multe de pierdut.
Eu, cu gym-ul meu, imi place mult training-ul cu TRX, sint capabila sa fac o ora jumatate fara probleme. Alerg seara cam o jumatate de ora, nu stiu viteza , dar distanta, cam 4-5km, dar nu sint chiar sigura. Pentru mine ce-i mai important e ca alerg fara oprire o jumatate de ora(am ajuns un fel de Forrest Gump)
Cu mincatul , la fel, nu carbs, carne slaba (peste sau pui) de doua ori pe saptamina , dar ma mai scap la prostii seara (inghetata e favorita).
Saptamina asta am renovat o baie, am vopsit prin bucatarie, asa ca am muncit mult, n-am prea avut timp de mincat.
Cam astea-s stirile. Fetita mi-e plecata in Rom., mi-e dor tare de ea, dar ei ii e bine acolo, asta-i important! De cind a plecat ea am fost la gym zilnic, sotul mi-a zis ca mai bina ma mut acolo, sa nu mai dau banii pe benzina pina acasa
Va pup si va urez vacante frumoase (Khristin you are killing me cu vacanta ta)
Mai ne auzim pe-aici!
Simona
Anda Panda spune:
delphin FELICITARI !!!!
marcella, nu te da batuta, la un moment dat corpul depune o rezistenta, totul e sa continui cu dieta si sala. eu am fost la personal trainer, dar mi-a desenat aia un program dupa capul ei patrat. dupa 2 luni de dat in gol (si.... trisat ici-colo), mi-am schimbat trainerul, care a schimbat programul si acum se vad ceva rezultate, deci poa sa fie si de la asta.....
nu am slabit cine stie ce nici acum (ca inca mai trisez) insa pot sa port pantaloni scurti :-)))
trimiteti PM cu adr voastra de email daca vreti cartea/cartile lu montignac. eu asta am, asta tin si asta merge. garantez pt asta daca tii cu strictete dieta, ceea ce nu e usor in nordamerica, unde totul e plin de maltodextrina si guar gum...de se rasuceste mendeleev in mormint...
...ca am mai dat si eu o tura pe la magazinul romanesc...eclere, jofre, amandine, dobos.....
draga, un lucru e cert, daca nu am pierdut din greutate, este pt ca am mincat ce am zis mai sus, nicidecum cinnamon buns, donuts, muffins, danish si alte..."chestii" nordamericane....
TRAIASCA JOFRELE !!!
Anda Panda spune:
mai delphino, imi pare rau. ca stiu cum e sa iesi pe strada "in blugii aia vechi si in tricoul ala mai lung si mai larg" si sa iti dai cu pumnii in cap cind vezi pe strada "cite una buna" si te intrebi "ce maninca asta de arata asa?" si dupa aia incepi sa cauti motive, ca ea e mai tinara, ca o avea alt metabolism....
NU E ADEVARAT !!!!!
Io nu stiu citi ani aveti voi, dar eu stiu ca sint la virsta in care daca calc pe bec platesc scump si sa imi intre bine asta in cap!!!!
oricit de mult ma duc la sala si orict avocado si asparagus as minca in timpul zilei, daca seara maninc prajitura napoleon de la rusi (cea mai marfa prajitura din lume!!!!) dimineata dau prost la cintar SIGUR.
delphino, tine dieta STRICTA o saptamina si in weekend premiaza-te, chiar daca nu ai rezultate la cintar. dar nu te premiezi cu o pizza. cumpara-ti un gablontz ceva... eu ma duc la the bay si nu stiu unde sa ma mai opresc. eu nu am citit toate capitolele de la inceput, tu tii vreo dieta? daca da, care?
ma gindesc ca daca intram zilnic pe forum si scriem ce mincam (fara minciunele = ah... si minciunelele sint bune poate om deveni mai responsabile zic....
azi am fost iresponsabila, pen ca totul ok pina seara cind fi-miu nu a terminat senvisul cald cu whole wheat naan si mozzarela. normal ca m-am oferit sa il ajut, desi carbohidrati nu am voie deloc (!!!)
uite
IO FAC TOT POSIBILUL SA NU CALC PE BEC, PINA CIND NU TRECE O LUNA DIN MOMENTUL IN CARE MI-AM ATINS GREUTATEA TARGET. TE TII???
delphin spune:
Anda, acu chiar nu pot Poate am sa mai incerc sa slabesc nitel pt. vacanta, dar in vacanta nu am chef sa ma privez. sa fac atentie da, dar sa ma privez, pas. Dar dupa vacanta, trebuie sa-i dau bataie la sport caci am ganduri enorme pt. septembrie.
DANA da' tu nu ai terminat vacanta la "cubanezia"? Yo te astept cu povestiri si poze ca pe o paine calda
iselin spune:
Fetele, eu nu mai vreu sa slabesc, s-a intamplat o chestie si vreau doar sa fiu sanatoasa.
Si apropo, o sa va zic greutatea diseara (o fi 57-58 kg), dar pulpite tot are fata!!!
Va doresc un pranz bun, plin de vitamine!
Anda Panda spune:
am inteles delphino, nu vrei. ca eu asa traduc . cind ai nevoie de sustinere, io te astept. flo flo flo (ca nu gasesc emoticonu)
iselin, SANATATE MULTA !!!!
iselin spune:
Multumesc de urari!
Eu cred ca de multe ori avem nevoie de un curs de auto-apreciere, self-esteem...pentru ca dupa mine fetele pe care le cunosc arata f bine. Inclusiv eu, ca sa nu ziceti ca sunt modesta ( mai putin in aceasta perioada caci sunt cam botita...). Tonifiere DA, dar fara exagerari. Maru este superba, sincer, apoi din imagini pare ca Delphin asemenea, iar eu recunosc ca 80% din problema mea e la bibilica.
Doresc sanatate tuturor, tonifiere cu succes si de ce nu reducerea masei de grasime ( acolo unde o fi ea)!
maru spune:
Oh Iselin, ce te iubesc eu pe tine!
Da, eu nu vreau sa mai slabesc, doar sa ma tonifiez. Delphin nu are nevoie sa slabeasca, ea arata supermodel.
Iselin e trestie, frumoasa de pica si ideal de atins!
draga mea draga, fuse dor de tine...
delphin spune:
valeu ce parere buna aveti voi despre mine. trebuie sa ma motivez sa slabesc in urmatoarele...20 de zile! Yuhuuuuuu!