Test de sarcina pozitiv, ce urmeaza?

Test de sarcina pozitiv, ce urmeaza? | Autor: ZIZOU

Link direct la acest mesaj

Pentru ca mi-a intarziat vreo 5 zile am facut un test de sarcina. Acesta a iesit pozitiv. Cum sunt la prima sarcina, as dori cateva safaturi cu privire la primul pas pe care trebuie sa il fac? Sa ma duc la medicul de familie pentru analize sau la ginecolog?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Nu stiu cum functioneaza in Ro, dar eu m-am dus apoi la ginecolog, dupa aflarea vestii. Ca sa iti faca control ginecologic, eventual ecografie, sa constate ca sarcina e ok, prinsa acolo unde trebuie (asta cam dupa 7 sapt., asa m-a chemat pe mine). Si apoi analizele de sange, urina etc. de la medicul de familie.

Repet, nu stiu care sunt pasii de urmat in Ro, aici asa e.

Sarcina usoara si numai bine in continuare!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

La ginecolog dar peste 2 saptamani.Daca te duci acum nu prea are ce sa vada.Apoi el iti da analize de facut.Si trebuie sa te duci si la medicul de familie sa te ia in evidenta.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Multumesc pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Si felicitari ca am uitat sa-ti urez.Sarcina usoara sa ai.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Cred ca si medicul de familie si ginecologul trebuie sa afle vestea. Apoi fiecare iti va spune ce ai de facut. Felicitari!!!

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

felicitari

aici incepi sa iei vitamine cum ai aflat ca esti insarcinata.
neaparat acid folic!

mai bine mergi la medicul de familie.
sigur trebuie acid folic.
nu fa efort exagerat pana nu ajungi la ginecolog, abtine-te de la sex. in primele saptamani se sedimenteaza sarcina, asa ca e de preferat sa ii creezi conditii propice.

citeste pe siteul asta ce ai voie sa mananci si ce nu. vezi ca e gasesti aici articole:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=5

nu schimba tu nisipul la pisica daca ai una.

si mananca ce-ti pofteste inima, ca poate ai surprize mai apoi si iti apar greturile :D

enjoy! sarcina usoara si bebel sanatos si la termen!

16+ cu

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput