Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***320***
Raspunsuri - Pagina 6

adrisimo28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Spiralam, spiralam! ![]() |

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

inapreda spune:
Multu' tufete pentru raspunsuri; i-am dat ser, vibrocil si oscilo deci, n-am gresit :-) O sa-i dau si vitamina C. Inca o data, va multumesc pentru promptitudinea consacrata (Bianca, Anaan, Geanina)
De Vladimir, nici nu mai stiu ce sa zic ca sa reiasa CLAR ce mult imi place mie baietelul asta!
Spiralez, cum nu? Sa iasa toate bine. Anaan
Ilinca, desi nu stiu care-i baiul, imi pare rau ca esti intr-o pasa atit de nashpa; sper sa o "tranzitezi" rapid si sa vezi repede ca viata nu e chiar asa de nahpa. Te imbratisez cu drag.
Pisigri, noi nu vopsim oua anul asta; am rugat-o pe soacra-mea sa-mi faca si mie La anul, sigur nu ratam operatiunea.
Nu puteti, oare sa "tapetati" un perete liber cu hirtie de sus pina jos? Zic asta pentru ca eu am inteles ca ti-ar placea ca si Ilinca sa se exprime "artistic". Sau poti sa-i cumperi cariorci speciale pentru scris pe faianta sau oglinzi. In ceea ce priveste zugravitul, eu am decis ca nu zugravesc in urmatorii 4 ani si, de cind "am inteles" asta nu mai sint stresata.
Dodo, sa ai parte de "cozi" cit mai mici si sa rezolvi totul repede. Succes!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani

inapreda spune:
Va rog sa mai puneti o data link-ul cu pozele de la mega-petrecerea lui David
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani

Gianina34 spune:
anaan - deci si mamuthul are vacanta
spiralam pentru domnul sot, cum sa nu
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Gianina34 spune:
pupacim si noi gemenutii iucai : Bianca Ioana si Bogdan Andrei
si multe pentru mamica
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Va rog sa mai puneti o data link-ul cu pozele de la mega-petrecerea lui David ![]() |
https://picasaweb.google.com/adelamarisastroie/ZiuaLuiDavid?authkey=Gv1sRgCM_E2ZvCsvSyzAE#5596924695278749762
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Ilinca, inca o data, imi pare rau. Dar nu dispera, poate se mai poate face ceva.... Vreau sa va pun un link, e o postare de pe un blog (superb) care mie tare mi-a mai placut. http://navelgazingmidwife.squarespace.com/navelgazing-midwife-blog/2011/4/6/that-frustrating-part-of-mommyhood.html http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |

superb...

inapreda spune:
Adrissimo, multu' pentru link, Denisa, saru' mina pentru poze.
Fain party, faini protagonisti, totul la superlativ!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani

Ilinca_M. spune:
Hai c-am revenit. Da, tot pleoshtita si cu nervii la pamant, da' nu ma las io cu una cu doua, protagonistii situatiei, respectiv Universitatea Titulescu din Bucuresti (de care bine zicea monvass ca-ide kkt) vor trebui sa dea niste explicatii, poate chiar sa remedieze problema. Stiti cum se spune, "it's not over till the fat lady sings". Nu raman io cu buzele umflate asa usor. Da' incerc sa nu ma mai framant cu asta pana dupa ziua lui Sophiphi si dupa aia intru io in priza!
Inapreda, cu intarziere: la ultima mucioshala nici protargol n-a mai acceptat Phiphila, dupa ce i-am pus o data a racnit 15 minute, asa ca doar i-am scos mucii cu betisoare de urechi (cu mare atentie, stiu ca nu se recomanda dar Sophia e obisnuita, nu face miscari bruste la operatiune) si ser fiziologic.

olishka spune:
Salutare!!!!LA MULTI ANI dragilor gemenuti Bianca Ioana si Bogdan Andrei!!!! Sa fit ferociti mereu
Fetelor va multumesc inca o data tare mult pentru ajutorul cu pachetelele. Fara voi nu as fi reusit In noaptea asta am sort at si impachetat pachete pana la 5 dimineata si sunt tare fericita caci cadourile sunt mult mai mari si mai frumoase decat cele de Craciun, caci pentru Unik copii am reusit sa strang si cate 2 pachete. Le-am sort at eu aseara in asa fel in cat fiecare copil sa aide cate un pachet voluminos. Abia astept sa le vad fetsoarele maine cand desfac pachetelele.
Anaan am tinut si eu pumnii pentru domnul sot
Ilinca imi pare tare rau ca esti necajita sper sa se resolve cat mai repede .
Trebuie sa termini mesajul caci sunt in trafic si mi se termini bateria.
Va pup
Olga, mamica lui David iepurasul