Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***320***
Raspunsuri - Pagina 7

simonapro spune:
La multi ani BIANCA IOANA si BOGDAN ANDREI
Iuca: multe si
Am vazut poze superbe de la petrecerea lui David, din pacate m-am uitat pe fuga.
Acasa nu apuc sa mai intru cand ajung, profit sa stau cateva ore cu copiii, la munca am avut aglomerat zilele astea, dar tot va citesc printre picaturi
Mami de Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

olishka spune:
Pozele oficiale de la ziua lui David
https://picasaweb.google.com/olgagireada/LMADAVID2Ani?authkey=Gv1sRgCOnvpJi9juaT1wE#5597691405546012610
Olga, mamica lui David iepurasul

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Pozele oficiale de la ziua lui David ![]() https://picasaweb.google.com/olgagireada/LMADAVID2Ani?authkey=Gv1sRgCOnvpJi9juaT1wE#5597691405546012610 Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

novus spune:
Hello si good night !!!
Am intrat la fix ca sa ma delectez cu pozle oficiale, maine seara sper sa pun si eu cateva din cele neoficiale
Astazi am fost tare harnici, am lustruit casuta noastra care sunt convinsa ca pana duminica va fi la loc, Ada deja a inceput, dupa ce terminasem tot, si-a luat un castron de fulgi si pt entertaiment l-a varsat in mijlocul camerei
Tot din ciclul Ada raspunde : o intreaba soacra-mea de ce tuseste la care ea : am baiut prea multa apa !!
Ilinca, noroc ca mi-ai spus la tel despre ce e vorba ca altfel ma panicam rau, nasoala faza, sper totusi sa se remedieze favorabil !!
Anaan, n-am stiut sa ma spiralez dar m-am gandit la tine, am vrut sa te sun dar m-am luat cu altele, a iesit totul bine ?
Olga, tu meriti o tona de pt bucuria pe care o vei aduce maine copiilor si mai ales pt toate activitatile caritabile in care te implici cu trup si suflet !!nu degeaba iti zice lumea Alba ca zapada
Bianca, ce de artisti in familie !!
InaPreda, astea au fost si la noi simptomele virozei, in nas eu ii pun doar ser pt ca si la acela racneste, i-am dat si eu oscilo, pediatra mi-a zis si mie de Betabioptal in caz ca se inverzesc mucii, asta contine si antibiotic pt nas cum ar fi
Daca nu face temperatura sau nu apar alte simptome e f bine
Cam atat am retinut
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

denisamada spune:
Buna dimineata! Dau eu cafeaua... ca noi am avut de pontat la 5 jumate...
Denisa-Madalina fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

pisigri spune:
Neatza si merci de cafea.
Ilinca a fost in tura de noapte, intre 1.30 si 3.45. Acu ea doarme lafaita in tot patul, tas-su a intirziat la serviciu, iar eu sint cu ochii ca la melc.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Gianina34 spune:
buna dimineata,
iar soare si frumos afara, iarasi poze minunate... asa da viata
ca sa nu mai zic de cafeaua matinala
noi avem 2 seri de cand ne prinde ora 9 dormind dusi iar trezirea se da in jur de 7
denisamada daca tot esti treaza cu noaptea-n cap si prezenta pe aici, vrei te rog sa ma sfatuiesti un pic, te rog?
tuseste cam de 1 saptamana - tusea inseamna de cateva ori dimineata, uneori si seara, peste zi cica nimic la gradi; ii fac seara aerosoli cu fluimucil dar nu se cunoaste nimic, adica nici mai bine, nici mai rau; tusea este cand seaca, cand productiva dar nu din gatuc ci de mai jos, estimez eu, acum o saptamana a vazut-o/ascultat-o dr si nu are nimic la plamani sau in gat; nasul nu ne curge, nu face febra, e vioaie si mancacioasa
ii dau cate o lingurita de grintuss - iarasi nu se cunoaste nimic (poate ca-i prea putin 1-2 lingurite/zi)
ce as putea sa-i mai fac?
si astea fiind spuse, sunt intr-o mare dilema daca sa plecam sau nu la bunici
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Anaan spune:
Buna dimineata!
Merci de spiralare, a fost de folos! Saptamana trecuta H. a fost la medic, fiindca il durea stomacul, iar doctorita s-a aratat cam ingrijorata si l-a trimis la niste investigatii mai aprofundate la Cluj. Ieri a fost la Cluj si e totul in regula!
La noi e o vreme superba,si ieri a fost la fel, iti vine sa stai tot pe afara. Aseara am fost cu Andrei la plimbare in parcul de langa noi. Acolo numai ce facuse municipalitatea curatenie si trei zane de vreo 14 ani mancau seminte, in jurul lor fiind un covor de coji. M-au apucat nervii si m-am luat de ele: sa vedeti voi acolo atitudine intepata( de tipul: cine-i nebuna asta si ce tot vrea?!) si argumente "forte": "Ce, ca erau si alte coji pe jos?!", "Si unde sa punem cojile?!"...de-astea...

Anaan spune:
Frumoase tare pozele oficialede la ziua lui David, dar nici cu paparazzi nu ne e rusine!
Ilinca, cum mai stai cu moralul?
Ina, cum e Ian?

pisigri spune:
anaan, ma bucur ca sinteti bine. Cit despre cojile de seminte... nu mai spun, eu locuiesc "la periferie" si toata lumea - da' nu exagerez, toata lumea !!- sparge seminte afara si scuipa cojile. Am mai zis eu ca as interzice semintele si as liberaliza drogurile; sa vezi atunci si venituri la buget, si scaderea ratei criminalitatii, si disparitia clanurilor mafiote, si curatenie pe strazi !
am "beut" si eu cisterna de cafea, acum ma duc sa ma uit la poze oficiale
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)