INSEMINARE 77

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Gata fetelor!am facut inseminarea!la 7 30 eram la clinica Promed system,am completat niste formulare si mi-a pus sotul la treaba.cand a iesit el cu gigeii cu ochii scosi din orbite de stresat ce era, am mai asteptat pana la 9 30 cand ma bagat la IA.acolo mi-a zis dna dr ca sa alarmat putin datorita estradiolului care in loc sa creasca a scazut,dar asta e! sa speram ca va fi bine de data asta.ma tinut vreo 20 min pe masa dupa care am mai stat o ora in pat .sper ca de data asta sa fie cu ochi ca nu mai suport un alt esec!puuup.

Mergi la inceput

QiaoBing tu unde ai facut IA?ce probleme ai?ce simptome ai dupa IA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

elenaraluca sa fie intr-un ceas cu noroc !
eu am facut la medlife
in prima seara am fost balonata de imi pocnea pielea pe o burta ca de luna a 6-a si ma intepau ovarele, mergeam cocosata prin casa. cred ca se spargeau foliculii sau de la stimulare, pt ca niciodata nu am fost chiar asa. dupa IA de a 2-a zi (noi am facut dubla) din cauza ca m-a durut la introducerea cateterului si cred ca m-a si ranit putin, nu am avut o stare prea buna, mai mult psihic, iar burta m-a durut ca la cm.
acum asteptam

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele.

Sunt foarte bucuroasa ca tocmai am aflat ca sora mea este insarcinata. Se chinuaia si ea de cativa ani , a pierdut 2 sarcini dupa care a aflat ca are trombofilie. A facut 2 inseminari nereusite si dupa 4-5 luni a ramas natural si asta pt ca a facut refloxoterapie si ajutat-o f mult. La 1 luna dupa ce a terminat reflexoterapia a ramas insarcinata si asta in conditiile in care medicii nu-i dadeau prea multe sanse, dar se pare ca minuni se intampla tot timpul dar noi poate refuzam sa credem.
Si cred ca refloxeterapia a ajutat-o f mult pt ca ea dupa ce a terminat refloxo a facut analizele care i-au iesit perfect(cele pt tiroida , estradiolul si progesteronul )inainte de asta fiind foarte proaste.
Si cred ca nu a fost doar o intamplare pt ca si o verisoara a mea a ramas tot dupa reflexo si atunci nu am fost asa increzatoare in beneficiile sale.
O sa incep si eu de maine
A vrut sa va spun ca se poate, ca aunci cand te astepti mai putin atunci Dumnezeu face o minune

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Elenaraluca, sper sa vezi II cat mai curand.
Aruam, ma bucur pentru sora ta. I-a recomandat vreun medic reflexoterapia, sau a facut-o ea? Se duce la dr. Uscatescu pentu trombofilie?
Sa ne spui si noua cum a fost la reflexoterapie, cum se desfasoara sedintele respective.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele

Alexa nu i-a recomandat nimeni refloxoterapia . Ea este la dr Avram
de la Spitalul Coltea (acum s-a mutat la Cluj)a fost la Uscatescu si i-a gresit tratamentul si a renuntat la ea.

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Saluti fetele si multumesc de urari.
Eu am terminat cele 4 zile de concediu si m-am intors la servici, asa ca o sa scriu mai rar.
aruam felicitari sorei tale !

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Qiao Bing tu simti ceva dupa IA?trebuie sa simtim ceva la cateva zile de la inseminare?mi-e frica de momentul in care va trebuii sa fac testul!

Mergi la inceput

elena relax. eu nu simt nimic deosebit, atata doar ca incerc sa ma agit cat mai putin, sa ma menajez. ma bucur ca am incept serviciul pt ca imi ocup neuronul si cu altceva. pt ca la noi a fost cu peripetii, sunt intr-un anumit grad resemnata daca nu iese nimic de data asta. dr ne-a explicat ca sansele sunt destul de mici, iar din prima IA putine sa pot lauda ca au reusit.
anul trecut in oct cand am ramas natural am avut, doar asa, un feeling si am facut un test chiar inainte sa constat ca imi intarzie, iar simptome - zero. dupa spusele doctorilor nu prea aveam cum sa raman insarcinata asa usor, deci nu eram cu gandul deloc la asa ceva

Mergi la inceput

ma ilumineaza si pe mine cineva cum se numara zilele de dupa IA ? mie pe bilet mi-au scris ca testul sa il fac pe 18 mai. adica au considerat z1 prima zi de dupa a 2-a procedura de IA.
elena, tie cand ti-a zis sa faci testul ?

Mergi la inceput