INSEMINARE 77

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

elenaraluca nu simt nici o miscare, doar ca am o stare permanenta de balonare usoara, cred ca de la progesteron.
te intrebasem de tratament de sustinere pt ca ai zis ca nu vrei sa faci test, astepti sa vezi daca iti vine cm sau nu. pai daca iei utogestan (progesteron) nu are cum sa iti vina cm, chiar daca nu esti insarcinata. trebuie sa faci un test si daca esti continui cu progesteronul, daca nu il intrerupi si abia dupa aia iti vine cm.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Buna dimineata!

Felicitari, Altesa!!!

Qiao, sa stii ca eu anul trecut am luat arefam(tot progesteron)in luna cu inseminarea si inainte cu o luna, si a trebuit sa-l intrerup ca imi venea cm normal,sau chiar mai devreme, la 25-26 zile...cred ca depinde de organism.
Acum sa vedem ce va fi...iau duphaston si e z 10 de la inseminare.

Am cumparat un test de sarcina unei colege careia i-a intarziat(si care nu mai vrea copii, ca are 45 ani) si parca ma "mananca" sa-l fac eu...dar e prea devreme, asa ca merg si o pun sa-l faca.

MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, doua IA nereusite, sotul- OATS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Qiao nu am stiut ca de la progesteron se umfla sanii si te si baloneaza
chiar eram mai optimista cand am vazut ca s-au intamplat astea.ca am sperat sa fie un semn de sarcina dar vad ca nu e asa!
mie imi vine ciclu si in timpul utrogestanului,de aia am zis ca nu mai fac testul.Sunt numai cu gandul acolo nu mai stiu ce sa mai fac!cred ca o iau razna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

zuzet uite cum ne cautam una pe alta tocmai intrebam de tine pe la oligoasteno .

am ramas natural dar cu ceva stimulare .

daca vrei iti dau detaliile schemei pe pm dar daca mai doreste si altcineva le pot scrie si aici.

FELICITARI ALTESA !!!
SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS

Si ai putea sa ne spui si noua reteta succesului?

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

elenaraluca, vreau sa te intreb si eu ceva legat de tratamentul cu medrol. Ce gramaj iei si din a cata zi de CM? Pe timpul tratamentului reduci sarea din alimentatie? Conteaza in ce moment al zilei este luat(dimineata, seara)?

Aletesa, felicitari! Voi ce probleme aveati, ca nu mai tin minte?

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Buna Altesa :).
Eu la eco de 7 saptamani, pe langa faptul ca am plans de emotie cand mi-a spus Albu ca se vad 2 bebei, am vazut 2 pete mici negre. Era unul langa altul, deci in saculete diferite. Albu mi le-am marit si se vedeau perfect :). Mi-a mai dat apoi duphaston pe langa cele trei de care ti-am spus pe forumul de fiv. Cam atat la prima eco.
La cea de la 11 sapt mi-a dat filmulet si bebeii se vad in toata splendoarea lor ....ai sa vezi :).
Nu mai stiu, tu tot la Albu esti sau nu?

rammy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

carmen la mine sub duphaston nu s-a intamplat nimic, a trebuit sa fac chiuretaj cand s-a oprit sarcina.

elena eu ti-am zis ca ma simt balonata si cred ca de la progesteron, pt ca asa am fost si anul trecut. acum nu e obligatoriu si la tine sa fie la fel relax !!! oricum, e cam devreme pt simptome, la tine e ziua 5, nici nu s-a produs nidarea. incearca sa te linistesti.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Alexa mie mi-a dat medrol dupa inseminare.din ziua inseminarii 5 zile seara l-am luat eu.sincer nici nu stiu pt ce mi-a dat medicamentul asta.si sarea sa stii ca nu am redus-o si nu mi sa intamplat nimic.
Tu ce probleme ai?faci iui?sau ai facut?

Qiao ai dreptate trebuie sa ma relaxez si asta am sa incerc sa fac si la prima inseminare tot asa disperata eram si nu am rezolvat nimicce-o fi o fi. puuup pe toate fetele si astept 2 liniuteeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

ramyy nu stiu daca sunt paranoia sau nu dar nu am spus decat cumnatei pana acum eu am facut eco acum la 5 sapt .si si la mine se vad 2 puncte negre atat ca unul este mai deschis la culoare si in jurul ambelor se vad ca o masa mucioasa asa.

repet se poate sa fiu eu paranoia insa sotului cand i-am aratat eco a spus cand a vazut celalat punct mai deschis un pi "uite-l si pe al 2-lea, deci si lui i sa parut.

in fine eu ii multumesc lui dumnezeu si pentru unul.

fetelor retea succesului la mine (pe langa voia lui dumnezeu),zilele 1-5 un polidin seara ,unul dimineata,si 3 gentamicine in acest decurs de 3 zile.

zilele 5-9 ovamit 1 capsula pe zi,estrogen 2 aplicatii pe zi ,zilele 10-17 am tras pe sot cat am putut zilnic.
zilele 17-25 utrogestan,
din ziua 25 se intrerupe utrogestanul iar daca pana in ziua 28 nu apare sarcina mai asteptati pana in ziua 31 si faceti test.

plus nelipsita maca,ceai de cretisoara 2,3 cani pe zi,omea 3,acid folic,elevit ,vitamina A,vitamina E.

iar pt. sot spermotrend si maca.

acum trebuie sa stiti ca doctorul din tot ce am scris eu aici mi-a recomandat doar ovamit si utrogestan.(restul sunt adunate peste tot,am facut si eu tot ce am auzit)

daca nu ramaneti din prima luna in a -2-a si a 3-a se creste doza de ovamit la 2 capsule in zilele 5-9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Altesa - e un pic cam devreme la 5 saptamani....cu toate astea iti inteleg perfect nerabdare. Eu as fi facut la 4 sapt daca era dupa mine :).
Oricum mai ai un pic si faci 7 sapt si sigur ai sa vezi bebelusul sau bebelusii. Oricum un lucru este cert...vei avea cel putin un bebet:).
Pupici si sa-mi spui cand mergi la urmatoarea eco.

rammy 17+

Mergi la inceput