INSEMINARE 77

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

da ramyy abia astept.

nu intentionam sa fac la 5 saptamani dar m-am dus la ML sa fac si analizele pt. mutatii si daca tot l-am prins pe albu intr-o pauza l-am rugat sa facem si eco ca na tot batusem drumul de la ploiesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Fetele inseminate eu sunt in ziua 8 de la IA si nu am nici o simptoma!voi aveti ceva?
Qiao tu ce mai faci?cum iti e?te doare burta?ai ceva?eu nu mai sunt asa balonata si astept in fiecare zi simptomele astea care nu apar deloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

elenaraluca puiule, relax ! nu e obligatoriu sa ai simptome daca esti insarcinata. stiu destule cazuri care au nascut fara sa aiba o zi de greata sau dureri. am o fosta colega care abia pe la inceputul lunii a 4-a si-a dat seama ca e insarcinata, facuse vreo 3-4 teste de sarcina si ii iesisera negative si cum simptome ioc, statea fata linistita (avea cm neregulat).
stresul nu face bine la , asa ca relax. pana la sfarsitul saptamanii viitoare incearca sa nu te mai "pandesti" atata, lasa organismul sa faca ce stie.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

ALTESA ai PM de la mine.

Mergi la inceput

Fetele au trecut 10 zile de la IA.de vreo 2 zile ma doare burta ca si cum ar trebuii sa imi vina cm,aseara am gasit pe hartia igienica ceva gelatinos care arata ca o chestie gelatinoasa care se intindea si pe care o faceai ca o biluta!asta ce-o mai fi?mi-o venii ciclu oare?dar ar trebuii sa vina peste vreo 5 zile nu acum !

Mergi la inceput

carmen ce vesti ai ?
elena la mine in afara de utogestan nu stiu daca se mai scurge si altceva
eu i-am promis sotului ca nu iau test de la farmacie si astept cuminte pana marti/miercuri sa fac beta. de cand am promis, parca ma manaca in varful degetelor sa ma duc sa cumpar unul. mai am o zi si un pic, sper sa ma tin tare pe pozitii.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Qiao pe tine te doare burta?eu am dureri ca la cm.si vad ca e si o scurgere galbuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Qiao, din pacate am facut dimineata test si e negativ.E z25 si a15-a de la inseminare.
Eu m-am rugat ca, daca e sa fie totul bine si cu mine si cu bebe, sa raman insarcinata, daca nu-mai bine sa nu raman(decat sa pierd sarcina).
Problema la mine e daca sa mai fac in continuare heparina pana in ziua cand vine cm sau o opresc.
Se pare ca la mine nu a fost sa fie...
Nu mai sunt asa suparata ca in celelalte luni, sunt resemnata...

Bafta maine la test!!!

Elenaraluca,mai stai cateva zile si apoi sa faci test.

MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, doua IA nereusite, sotul- OATS

Mergi la inceput

carmen imi pare rau ! si eu am avut o discutie cu sotul aseara, ca daca nu e sa fie de data asta, mai incercam si peste 2 luni. mi-e mai groaza sa raman si sa o pierd iar decat sa nu raman deoc. Heparina, daca esti sigura 100% ca nu e sarcina, ar trebui oprita. Eu as face totusi si un beta, asa pt linistea mea sufleteasca. V-am zis de colega care a avut 3-4 teste negative si ea era insarcinata.
elena doar sambata cand am facut smotru prin casa am simtit abdomenul tensionat si ma intepa, am luat preventiv un no-spa si am stat linistita. in rest, liniste si pace. eu nu am avut simptome de sarcina nici la sarcinile anterioare (exceptand extrauterina)

edit: dureri ca de cm in perioada cand ar trebui sa vina sunt si ele semne de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Aspteptam cu maaare nerabdare sa fac luna asta o noua IA si iar trebuie sa mai aman o luna pentru ca este dr. plecata din tara chiar in perioada ovulatiei. Ma omara asteptarea asta. Dar cum nu am de ales, astept.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput