Pufi de ian-feb 2010 (16) - LMA Simply!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

cam liniste pe aici...

je am bagat shmotru la greu...jiji a fost ff docil si m-a lasat sa fac cam tot ec mi-am propus...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

am apasat aiurea si s-a trimis mesajul...

a adormit insa greu..cred ca pe la 3...si cam putin...

la 5 am iesit afara...mai nou nu mai ajungem asa usor in parcci o luam la sanatoasa printre blocuri...facem ITP-ul la toata masina parcata...si..trece timpul...
mai jale e spatele meu si nu cred ca din cauza lui....ca daca-l tin mai mult de 3 min in bratze....simt ca mor...

ma gandesc ca e un stres cu...bona...pt ca de fiecare tre sa-i las mancare pt el...doar sa-i incalzeasca....si ma ener sa-mi storc creierii cu o zi inainte....de fiecare data...dar asta e...

ea .nu reuseste sa faca mai nik....nu-mi explic de ce...pt ca eu fac tone de treaba cu jiji in casa...il culca sa scape pe la 11 juma..max 12...asta e...

ruxita..ma bucur cai-au iesit ok analizele...nu te mai stresa sa de tare...

\bf...cred ca tre sa-i treaca bubitele ca sa iasa in colectivitate..cel putin cand a fost al meu cu asa zisa rujeola a cam stat 4-5 zile de la eruptie...

nyny..nu stii cum e romanul...? mancare sa aiba ( eu vorbesc )
eu mai tre sa dauo tura prin real...joi, cred...si deja ma ia cu capul cand ma gandesc ca te calci in picioare..

alexa imi pare rau de dureri...fa o cura de propolis...si produse apicole...cik fac minuni

mire...zici ca a inceput mall-ista sa manance? cum stai cu treburile?

bea...ce calma esti....se vede ca esti gravida...ma cam roade la ranza, tre sa recunosc...

lore..si eu am patit cu jiji ca si tine..tot asa sus la dinte s-a lovit...trece...vin altele...

gata e obo neuronul...nu mai tin nik minte....

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Fetele, va multumesc ca ati intrebat de Ariana,ea e mai bine,facem tratamentul cu antibiotic si apoi mergem la cauterizare.

Mi-e si jena sa va mai scriu,pt ca nu prea am timp sa raspund nominal....sunt mereu un "dute-vino" , am aflat ca am slabit vreo 2 kg intr-o luna,ceea ce pt mine nu e bine ; ideea e ca chiar nu mai am timp sa va raspund,abia apuc sa citesc,sper sa nu ma dati afara,ca imi sunteti dragi,si imi place sa va citesc si sa va scriu,dar cred ca pana nu scap si de examene nu ma linistesc...;incerc sa va scriu macar la 2 zile

Am pus si niste poze cu ce mi-am mai ocupat eu zilele,adica i-am crosetat niste caciulite la fetita mea scumpa,nu sunt ele cine stie ce,sunt primele mele incercari deci nu sunt cine stie ce

Miremia ma bucur sa aud ca Mara a inceput sa pape mai bine,sper sa o tina tot asa,de fapt din ce in ce mai bine....Ariana a revenit la mancatul mai putin(dar acum e si bolnavioara)

BF ma bucur ca Dani e mai bine

Va pup

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Salutare..

Ruxita bine ca sunt OK analizele. Sa iasa si rezultatele ultimului pitic la fel de bune si sa te linistesti.
Ale1212xa sanatate multa. Pacatos rau 'romantismul' asta... si pe mine ma mai supara cateodata. Da' las ca vine ea vremea frumosa si mai scapam si noi de dureri (am vorbit ca o baba)
BF ce bine ca si-a revenit repede Dani.
Dece bine ca ai reusit sa faci ce ti-ai propus. Eu am o mare problema... imi propun sa fac multe, dar cand trebuie sa ma apuc de ele, ma cuprinde o lenee... oare m-am facut puturoasa? Mda, vedem maine...
Simpli sunt super frumoase caciulitele. De ce zici ca nu sunt cine stie ce? Eu ii tot cautam Marei astfel de caciulite, si cand am gasit ( vindea o batranica la colt de strada ) i-am luat toate culorile.
Sorina ce bine de tine ca ai dovedit toate treburile. Acum te poti odihni in voie, nu? Sau de maine o iei de la capat? Am vazut-o pe Iris bronzolita ce frumos ii sta cu parul zbarlit... si eu ma uitam ieri la ai mei copiii ca aveau obrajii putin colorati.

Eu printre picaturi, mai aranjez cate un raft, ceva. Ma apuc de una, ma iau de alta... ce sa mai.. n-am nici un chef. Sa speram ca imi revin cu starea asta cat de curand. Prefer sa ies cu copiii la plimbare, mai ales ca de maine cica se incalzeste bine.

Am iesit si in dupa-amiaza asta in parc, la cofetarie... d-astea am chef

Ma duc la culcare.
si sa aveti o noapte linistita.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, va las o cafea calda!

Am avut o noapte tare buna, as zice ca...fara precedent...de la 22 de aseara s-a mai trezit princesita la 5, pentru lapte...A sarit trezirea de la ora 1-2 noaptea. Cand am vazut cat e ceasul...nu-mi venea sa cred...

Simply, Nyny...multumesc de comment-uri si aprecieri!
Dece..bine ca ai terminat tot ce ti-ai propus! Cam aiurea ce pove de bona...Si eu caut una, dar se pare ca la buzau specia e pe cale de disparitie...
Simply...ai mai slabit 2 kg, zici? Offf, nici nu imi dau seama de unde...Cate examene mai ai?...Vazut caciulitzele crosetate...superbe, si ele, si modelutza zambitoare si cu muuulti dintzisori! . Zic si eu ca Nyny()...pai eu am cautat de-am zapacit o caciulitza crosetata pentru iris....am gasit una in toamna, cu chiu cu vai, care acum i-a ramas mica...
Nyny... frumosii bronzatzei! Cofetarie zici.... Eu treaba n-am terminat-o...m-a terminat ea pe mine.... Ai dreptate cu vremea frumoasa...m-am uitat si eu pe prognoze...se face cald, deci...adio shmotru! La plimbare cu noi!

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

neatza fetili...sarumana de coffe....ca de obicei, super buna...

wow...incepe mall-ista sa intre in rand cu .....lumea? NU, IRIS, NU TE LASA ASA USOR ...

simpli si restul fetelor....nu va mai faceti atatea griji...cu exclusul din...comunitate....e normal...sa avem timp mai putin....ia sa vedeti cand vine cu adevart vremea buna...o sa fie si mai putin ca de...primeaza puii nostri...apoi mai sunt fete la serviciu..scoala..etc...cred ca important e sa intram cand putem...sa mai scriem 3 vorbe...

nyny...relax , mami, pai ce...vine pastele cu parul? numai la mine vine asa ca-s nebuna si ink mai sper ca voi ingasa porcul acum....adik in 2 zile sa termin si cumparaturile...ssmotrul si sa ma fac bella si rapitoare

azi e zi de munca asa ca...asta e...

sa aveti o zi superba

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna!!! si eu pe aici, va mai citesc, cu scrisu mai greu....

alicredo, m-a tinut cu sufletu la gura povestea ta.....cred si eu ca plangeai cot la cot cu el....bine ca n=a fost nimic grav..am bagat la cap, copilu nu se trage de manuta...si ce boala sa faci de la raceli netratate?!

bunatati de pasti....mama facea/face cozonac si pasca, pasca fiind ca un fel de tarta cu multa crema de branza/smantana sau ciocolata si cu aluat ca de cozonac pe margini...moamaa, numai aia mancam...miel mai putin, nu ne placea...o singura data am mancat un miel f f bun/bine gatit, la tara, dupa ce asistasem la toata slujba(singura data de altfel...), ne-am adunat cu totii in casa bunicii, dimineata pe la 7 si am mancat cea mai buna friptura de miel ever!!! am sarit peste spalatul in apa cu un banut si un ou rosu....

trimit si revin mai incolo...

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata doamnele!!!!

am citit ca sunteti gospodine desavarsite......si eu la fel.....ma talentez cu curatenia de primavara........dar este gata.......doamne ajuta....ca am zis ca nu mai termin.........m-am apucat de tot si cand sa le termin mi-a trecut entuziasmul

imi este dor de stat la povesti cu voidar nu m-am lasat de sala.....merg constant.......raul vrea multa atentie......joaca cot la cot cu el......sot vrea atentie...joaca si cu elnu imi ramane prea mult timp......la 22 ma bag deja in pat la seriale...am luat toate seriile si ma uit pana adorm adica vreo 2 3 maxim.....si asa se duc zilele...desi dimineata la cafea as mai avea timp.....dar pana citesc ce s-a scris.......incep treaba si nu mai raspund

acum ne pregatim sa mergem la sat la bunica mea ca vine si tata de dincolo si ne adunam iar tot familionul si sunt tare incatata mai ales pentru raul ca nu l-am dus inca acolo si e tare frumos

copilul meu e tare cuminte.....interactioneaza foarte mult de acum......ne iubim ne pupacim,cere voie in stilul lui,afara iubeste copii si cand se vede in parc trece pe sistemul turbo si nu il mai pot opri din alergat chiut imbratisat altii copii...e mare vedeta....si ne cunoste lumea in parc mama nebuna ce se urca la tobogane si copilul energic...e de vis perioada asta cum zicea xela

sper sa fie puiutii sanatosi si sa asetepte cuminti iepurasul!

o zi frumoasa frumosa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Pe fuga..Sorina sarumana de cafea. Bravo Iris pt noaptea dormita.

La noi e frumos tare... hranesc copiii si fug in parc.

Sa aveti o zi usoara

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza fete!

Bubu pt perseverenta cu sala!

Iris felicitari, sa mai repeti experienta!

Dece iar ai fost mai rapida. Eu mai am baia si de frecat gresia, dar o dovedesc azi. Si o tona de haine de calcat. De maine ma ocup si de mine.

Simply cum sa zici ca ti-e jena? Fiecare scrie cand poate, nu avem norma la mesaje. Imi pare rau de slabit, sper sa treci cu brio toate examenele si sa reusesti sa re relaxezi de sarbatorle astea. Poate mai pui ceva kg inapoi.

Nyny plimbare placuta! E un soare si la noi, dam si noi o raita in parc.

Loredana
done. Azi pe unde va mai plimbati? De cand ai povestit cu florile din parc, ma tot uit si eu dupa aranjamente florale prin Bucuresti si ma bucur cand vad un strat de lalele ratacit.

Ruxita
cred ca-ti creste inima cand ii vezi jucandu-se impreuna.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput