Pufi de ian-feb 2010 (16) - LMA Simply!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ziua buna tuturor!

Mire,sarumana frumos!Astazi nu mai mergem nicaieri,am sa dau copilul lui tati sa-l plimbe nitel cand vine in pauza si eu sa fac un pic de curatenie ca e jale pe aici pe la mineUrasc sa fac curatenie,sincer....Dar,na,e necesara....cam atat ar fi pe azi...

Tot astept rezultatele de la teste,dar nimic inca,desi a trecut mai mult de o saptamana...

O zi superba va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am aterizat si noi acasa..de diminetaza ne-am trezit, am papat repede un iaurtel si cu noi afara...e asa de frumos, superb...l-am alergat pe Dragos peste tot prin parc, drept urmare acum baga somn, sa vedem cat...oricum am planuita o noua iesire dupa masa, mai ales ca avem si masina azi acasa...mergem pe centru sa hranim porumbeii

ma duc sa pap si eu ceva pe ziua de azi...am o foame, mama mama

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Gata cu iesirile pe ziua de azi. Mi-am cam luat plasa. Bate un vant.. din toate directiile. Nu mai stiam unde sa ma adapostesc.

Ce titlu frumos avem Multumim.(Mire ?)

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ce inteleg io din ce-am citit...

bubu...e cam jucausa

nyny..cam bate trotuerul

mire...vrea statut de gospodina

iar eu....am pomenit-o pe lorex..cand zicea ca arata a..om cand i se lipea stomacul de foame....am av si io o mik senzatie...dar am stins-o cu 2 covrigi

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Si eu voiam sa ies azi, chiar eram super-incantata ce soare si senin e...bine ca n-am apucat..ca bate un vant de te da jos!

Bubu... ce frumos ai povestit de Raulica!..Bv. ca nu te lasi cu sala!
Ale1212xa...sa va fie de bine iesirea!
Ana_g... despre ce bunatati ai povestit tu....of-of, mai-mai!
Loredana, Mire...spor la treaba sa aveti!
Nyny...sorry ca ai luat plasa cu iesirea...ma enerveaza tare vanturile astea, si pe mine! Bine ca ati iesit, totusi!
Dece...buni si covrigii! Eu am ucis niste saratzele cu Fagarash, ca vedeam stelutze, de foame!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia
[
Ruxita cred ca-ti creste inima cand ii vezi jucandu-se impreuna.

_
Mirela si Mara Ioana[/b] (ianuarie 2010)

iti dai seama! diferenta dintre ei e de 14 ani si mi-a fost teama ca ei doi nu vor avea o relatie frateasca veci... Ela mai are inca 3 ani de liceu, apoi va merge la facultate, o va durea in cot de frate-su, va avea cu totul si cu totul alte preocupari... dar se pare ca se leaga ceva ... inca nu se stie exact ce, dar o legatura profunda exista... Ela zice ca ea este mama nr 2 a lui Kay...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Ce titlu frumos avem Multumim.(Mire ?)

Subscriu!
Multumim pentru titlu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

apropo de titlu, chiar vorbeam saptamana trecuta cu sotul din dotare ca noi mereu de Pasti ne-am luat de imbracat ceva nou si ca ar fi frumos macar lui Dragos sa ii luam anul asta, dar din lipsa de materiale financiare am zis nu...si mi-a facut mosica lui Dragos o super surpiza, a venit ieri pe la noi cu blugi, tricou si adidasi noi ca sa aiba mandru haine noi de Pasti...sincer nu stiu cum de a stiut, cert este ca ea mereu e pe aceiasi lungime de unda cu mine..intotdeauna face cele mai potrivite cadouri

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

A bagat copilu' meu un mare castron de ciorba de stevie cu loboda si o jumatate de copanel. Prima oara am zis ca i-am pus prea mult, da la lins pe tot dintr-o suflare... Acum l-am pus in patut si nu se aude nimic de acolo. Cred ca evacueaza...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

A bagat copilu' meu un mare castron de ciorba de stevie cu loboda si o jumatate de copanel. Prima oara am zis ca i-am pus prea mult, da la lins pe tot dintr-o suflare... Acum l-am pus in patut si nu se aude nimic de acolo. Cred ca evacueaza...

Whoaaaaa...da' papa, nu se incurca! Cred ca iti creste inima, sa-l vezi papand asa!
Ce haioasa, auzi..."Cred ca evacueaza"!

Mergi la inceput