Strugurasi de Sept-Oct 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

multumesc racheel !

cam asa am calculat si eu. pe 24 iulie o sa am 31 saptamani de sarcina. asta va insemna 64 zile calendaristice inainte de nastere. o sa imi mai ramana 62 de zile dupa nastere teoretic.

fetelor... eu si problemele mele jenante..... prognozele doctoritei mele s-au adeverit. au inceput sa ma necajeasca hemoroizii. ea a zis ca din pacate nu are cu ce sa ma "ajute" si singurul lucru pe care ea mi-l recomanda sunt baile cu ceai de musetel. tare mi-era frica de momentul asta, mai ales ca eu stau 8 ore pe scaun cu cateva pauze de 5 min de mers la baie.... are careva vreo solutie salvatoare?

Lori 21+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Reteta saratele

Ingrediente:
600 g faina,
500 g unt,
500 g branza telemea de vaca ,
2 lgt praf de copt;

plus chimen, galbenusuri pentru uns

Mod de preparare: Din toate ingredientele de mai sus se framanta un aluat care se pune la rece pentru 4o minute. Se imparte aluatul, se intinde cu sucitorul in foi de jumatate de centimetru. Se ung cu galbenus si se taie. Se presara cu chimen. Se iau cu grija de pe planseta, caci se farama usor. Se coc la foc potrivit (pe hartie de copt).
Nu se pune chimen in coca!
Pofta-buna!

!Obs: -ies destul de multe din toata cantitatea , puteti folosi doar jumatate din cantitate
-se poate inlocui chimenul cu cascaval ras

am pus si poze pe picasa cu produsul finit

20+ cu -ROBERT MIHAI
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

May daca a inceput cu traspiratii si frisoane dar inca nu a aparut febra si expectoratiile poate reusesti sa scapi de raceala numai cu tratamente babesti. sa nu uiti sa iti iei mereu temperatura - si eu stiu ca e nu e bun in sarcina indiferent de numarul de saptamani. poate o baie calduta, o frectie cu otet si spirt si niste cartofi pusi la cap, bagata in pilota si un somn bun rezolva problema. mai departe la pastile nu ma pricep...

Mergi la inceput

eu nu cred ca virusul de gripa isi face simtita prezenta de pe o zi pe alta. sa nu fie un curent ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

May, poti sa iei paracetamol simplu sau oscillo. Eu am fentat doua raceli cu oscillo. ;)

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

lore, imi pare rau dar nu trec.Daca au aparut nu o sa scapide ei.Imi povestea o mamica(fetita ei are 3 ani)ca i-au aparut in sarcina si nu i-au trecut nici acum.

Nu stiu ce sa zic.

Eu mi-am cumparat un unguent dar nu avem voie sa ne dam acum cu el ci dupa nastere.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nane

May, poti sa iei paracetamol simplu sau oscillo. Eu am fentat doua raceli cu oscillo. ;)

13+

Nane parca ai aflat culoarea caruciorului de ce nu o pui si la semnatura?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Fetelor eu cum intru pe picasa?Vreau sa vad poza cu saratelele lui Jade Nu mai stiu mail-ul Spuneti-mi-l si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

oau ce pofta mi-ati facut de saratele!!!

May si eu zic ca niste tratamente din astea de genul celor spuse de loredana s-ar putea sa te ajute.

loredana si eu m-am plans zilele trecute de probleme asemanatoare. eu nu cred ca am hemoroizi, adica astia nu apar asa, dintr-o data, nu? eu suspectam niste fisuri din cauza unui episod razlet de constipatie... dupa cateva creme incercate fara rezultate(galbenele, hemorzom, inca ceva naturist) mi-am amintit ca la copil am folosit baneocin pt iritatii mai urate pe la funduletz. pe prospect scrie ca sa nu se foloseasca in sarcina. dar nu mai puteam sta asa, sangeram de fiecare data cand mergeam la toaleta. si am folosit de 3 ori, o cantitate mica. efectul a fost super. am scapat de problema.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

May ia paracetamol. Si ceaiuri multe cu miere si lamaie. O sa fie bine, nu te stresa.

Lore din pacate ma lupt cu aceeasi problema si caut tot ce e posibil. Aseara era sa lesin in baie de efort, ziceai ca nasc. Am un hemoroid si aseara am avut si o ruptura interioara cu dureri si o hemoragie de toata frumusetea. Pe mine hemoroidu nu ma deranjeaza asa tare inca, eu cu constipatia ma chinui care duce la fisuri anale groaznice. Pt hemoroizi am auzit pe cineva ca a facut minuni foaia de varza zdrobita si pusa intre buci (scuze de descriere).

bujo mami de Filip si 20+ cu

Mergi la inceput