Strugurasi de Sept-Oct 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
MARINAENACHE spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 fetelor, eu am racit :(( n-am racit cand fuse sotul bolnav rau si am racit ieri la servici ca era sefu bolnav si cred ca de la el, in pisicii ma-sii ca trebuia sa stea acasa tot mi-a cerut cardul de la intrare si cred ca de la ala am luat virusii. acum ce fac? la 4 ma duc la moasa s-o intreb si pe ea,d ar voi ce ziceti? deocamdata stranut sitranspir. oare febra daca fac mai face rau la bebe la 16 sapt sau e numai la inceput periculoasa? sa iau paracetamol? 16+ cu http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii |
Eu cd am racit si am fost destul de rau racita cu febra 39 mi-am cumparat 2 kg de lamai si miere si ceai hapciu de la plafar.
Dim cd ma trezeam storcem o lamaie intr-o cescuta si puneam 2 lingurite de miere si o beam asa la fel la parnz si seara si cate o cana de ceiutz fierbine. Comprese de spirt pe frunte si cam atat in 4 zile eram ca noua pup sper sa iti fie de fol
13+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
racheel spune:
bujo pe mine m-a amuzat expresia Nu ma put oprii din ras
Mai dar la voi nici cu cafea nu trece constipatia?Ca eu daca beau una merg de 3 ori la baie.
Lore, este corecta.Multumesc.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
Jade, ce bine arataaaaaaaaaaaaa
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
bujo spune:
Racheel nu-mi lipseste cafeaua cu lapte in fiecare zi. Degeaba. Cand ma trezesc beau o ceasca de apa calduta cu o lingurita de miere. Apoi cereale integrale cu lapte, prune uscate, pere, iaurt, ceai de musetel, ciorbe, salate. Deocamdata nimic, sper ca e cu efect intarziat ca altfel ma vad la operatie :((((((
Am mai auzit de seminte de in, leurda, magneziu sau lactoza pt copii. Am sa le incerc pe toate.
bujo mami de Filip si 20+ cu
loredanar spune:
multumesc fetelor pt raspunsuri.
helenutza ba cred ca pot aparea chiar asa din senin... adica in urma unei perioada de constipatie...
mie mi-a prescris doctorita supliment de fier si din ziua 1 m-am constipat groznic si au aparut durerile.
la mine pb e mult mai veche insa cam de vreo 4 ani nu am mai avut nici o jena si de aceea doctorita mi-a zis... pregates-te s-ar putea sa revina durerile. sangerari nu am slava Domnului. doar dureri.
Lori 21+ fericita cu Mara
May3 spune:
Merci fetele. Am bagat vitamina c. Deocamdata nu-i de speriat. Imi curge nitel nasu, mai transpir dar nu continuu si mai stranut.
Eu nici nu pot bea orice. De ex la miere ... vai de mine. De fapt la dulce mi-e rau de mor.
Acum mi-e rau bineinteles. E a treia zi consecutiva in care mi-e rau de cand ma trezesc... o sa incerc niste lamaie
16+ cu
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
racheel spune:
Bujo, cand o sa vina bebelina, la toamna il duci pe Filip la gradi?Sau ai grija de amandoi?
camady spune:
Jade saratelele arata super.
Eu nu ma pricep sa fac coca s-o intind, am doua maini stangi
19+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady Jade saratelele arata super. Eu nu ma pricep sa fac coca s-o intind, am doua maini stangi 19+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori camady's baby |
Mai stiu eu pe cineva