Strugurasi de Sept-Oct 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 6
racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar fetelor ma puteti ajuta si pe mine sa ma lamuresc cum e cu prenatalul? a cam venit momentul sa imi anunt sefa cand voi intra in prenatal si nu stiu ce sa ii zic. eu data probabila a nasterii o am pe 26 august cam asa. foaia de prenatal o iau de la medicul de familie sau obstetrician? Lori 21+ fericita cu Mara |
Lore, la 31-32 de saptamani se intra in prenatal.Medicul ginecolog iti da ceva scris cu data nasterii sia apoi te duci cu ea la medicul de familie si iti da prenatalul.Mie asa mi s-a explicat.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
JadeJador spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui MARINAENACHE
Imi pare rau sper k nu te ai suparat k te-am intrebat nu stiam 13+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011 Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari |
nu m am suparat , de ce sa ma supar ?
JadeJador spune:
citat din mesajul lui racheel jade, Doamne prin ce ai trecut3 sarcini?Eu am inteles ca una Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Dzeu iti da putere si te intareste sa treci peste tot
athosik spune:
citat din mesajul lui JadeJador ce bunataturi faceti eu m am gandit deocamdata la : salata beouf , ciorbita de vacuta , sarmale , peste scrumbie , oua , cozonac si vreau si ceva dulce da nu stiu ce deci bagati si voi niste idei miel noi nu mancam daca vrea cineva sa faca saratele , am o reteta care ies dementiale |
Eu vreau reteta de saratele!!!!!
20+ cu -ROBERT MIHAI
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
racheel spune:
Noi o sa mergem la socrii de Pste si in vizita pe la parintii mei.Eu o s apregatesc salata boef si o prajitura iar soacra-mea o sa faca sarmale cu carnita de pui si ceva gratar>eu nu mananc miel.
Nu stiu cat o sa mancam acasa de Paste, pentru ca de obicei mergem la Dunare cu prietenii la gratar.
Tot in ziua de Paste este ziua baietelului unor prieteneni care sigu fac si ei ceva seara sau a doua.
O sa mananc numai gratar
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
JadeJador spune:
Reteta saratele
Ingrediente:
600 g faina,
500 g unt,
500 g branza telemea de vaca ,
2 lgt praf de copt;
plus chimen, galbenusuri pentru uns
Mod de preparare: Din toate ingredientele de mai sus se framanta un aluat care se pune la rece pentru 4o minute. Se imparte aluatul, se intinde cu sucitorul in foi de jumatate de centimetru. Se ung cu galbenus si se taie. Se presara cu chimen. Se iau cu grija de pe planseta, caci se farama usor. Se coc la foc potrivit (pe hartie de copt).
Nu se pune chimen in coca!
Pofta-buna!
!Obs: -ies destul de multe din toata cantitatea , puteti folosi doar jumatate din cantitate
-se poate inlocui chimenul cu cascaval ras
am pus si poze pe picasa cu produsul finit
MARINAENACHE spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui athosik
Eu vreau reteta de saratele!!!!! 20+ cu -ROBERT MIHAI Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!! |
Eu stiu sa fac saratele de casa
Ce iti trebuie:
faina, branzik mai sarata nu foarte sarata, 2 ousoare, praf de copt si chimen
Se framanta sub forma unui aluat mai tare se presara cu chimen se lasa la crescut o jum de ora 45 min .
Dupa care se intind foi potrivit de groase se taie in forma dorita dupa care se ung cu ou si se presara chimen
pup sper sa iti fie de folos
13+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
Dbunny spune:
Neatza burtici!
Eu raportez stare proasta, n-am greturi dar nici bine nu-s...nu prea-mi vine a gati...am pus totusi o oala mare de verdeturi si juma' de pui la fiert. Supica si eventual salata de beouf din verdeturi pe ziua de azi. Am si 2 vinete in cuptor, insa cred ca or fi pt maine.
meniu de paste: ceea ce va gati soacra, ca in fiecare Duminica, mancam la ei. Eu pt a avea in casa as face o pasca cu stafide, niste oua rosii cu sunca fiarta...si cam atat. Mi se acreste cand aud cuvantul bucatarie...
Ieri am facut strudel cu branza si stafide ca am avut musafiri 2 fete romance. Restul strudelului a ramas abandonat...nu-i cin sa puna gura...
Se simte starea mea deplorabila? ma duc sa ma arunc in fantana
Va pup
13+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
racheel spune:
Dbunny sa treaca
Fetelor vreau si Email-ul de pe picasa ca nu-l mai stiu
May3 spune:
fetelor, eu am racit :((
n-am racit cand fuse sotul bolnav rau si am racit ieri la servici ca era sefu bolnav si cred ca de la el, in pisicii ma-sii ca trebuia sa stea acasa
tot mi-a cerut cardul de la intrare si cred ca de la ala am luat virusii.
acum ce fac?
la 4 ma duc la moasa s-o intreb si pe ea,d ar voi ce ziceti?
deocamdata stranut sitranspir.
oare febra daca fac mai face rau la bebe la 16 sapt sau e numai la inceput periculoasa?
sa iau paracetamol?
16+ cu
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii