Strugurasi de Sept-Oct 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 3
Helenutza23 spune:
da Jade asa simt si eu cand zic ca mi se incordeaza burta. e ca la ciclu dar un pic mai puternic... sunt mici contractii ale uterului...
Lali, acum am citit ca si pe tine te dor mameloanele.
ancaroro spune:
Cred ca toate avem aceleasi dureri/intepaturi/crampe, doar ca le percepem diferit.
Cu tzatzele, si eu cand imi dau jos sutienul imi vine sa ma scarpin de numa numa. Si am si ce scarpina, imediat trebuie sa-mi schimb sutienul cu ceva mai mare, ca ma gandesc ca daca tot asa cresc, o sa-mi trebuiasca stivuitor sa le pot tine sus. Mi-i sa nu ajung sa ma impiedic de tzatze, sau sa le dau peste spate ca ma incurca la spalat vase
15+
Bijuteriile mele
oanaiasi spune:
Salutare fetele,
am intrat scurt sa va salut.noi suntem intr-un mic concediu medical din cauza unei raceli. acum suntem mai bine.mai tusim un pic insa nu am facut febra ceea ce ma bucura.de recu[erat nu am cand sa recuperez ce ati scris insa sper ca sunteti toate bine si ca aveti bebei miscareti. fiica-mea misca asa frumos, in fiecare zi ...mi-e asa de draga!
va pup pe toate si va imbratisez.
o sa mai intru dupa paste!
Oana 16+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador elly chiar ma gandeam pe unde ai disparut .Felicitari pt baiet . Ce nume ii pui ? seidana te ai hotarat ce dr alegi pana la urma ? |
Nu... is zapacita din calea afara, ma bate gandul sa merg la 2 in paralele.. doar sunt 2 spitale diferite..
20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
citat din mesajul lui JadeJador intepaturi vad ca aveti mai multe , dar dureri asemanatoare celor menstruale mai are cineva ?? |
da si sunt f ingrijorata.. tre de la no spa.. insa au uitat sa intreb medicii daca e normal sau nu...
seidana spune:
citat din mesajul lui camady Eu am si din alea Jade. Seidana n-ai mai spus nimic de placenta.Ce ti-a zis dr? A mai urcat? 19+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori camady's baby |
Camady... nu atinge colul, ceea ce stiam deja.. insa tot joasa e .. dr asta a zis ca el zice ca pana la sf sarcinii va fi ok... insa de la 17 s imi e tot asa.... deci de 1 luna nu a urcat...
JadeJador spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
Nu... is zapacita din calea afara, ma bate gandul sa merg la 2 in paralele.. doar sunt 2 spitale diferite.. 20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
nici eu nu pot sa ma hotarasc
pana una alta merg in paralel , la fel sunt la spitale diferite , chestia e ca ei se cunosc pt ca au lucrat la acelasi spital in trecut
cred ca o sa ajung sa dau cu banu , pt ca amandoi imi plac
JadeJador spune:
deci vad ca mai multe fete aveti dureri de burta
si eu am , in fiecare zi , cu tot tratamentul pe care il fac
loredanar spune:
Helenutza si pe mine ma manca tatzurile de belea. vorba ta am sedinta de scarpinatura la fiecare dezbracat. ma bucur sa stiu ca nu sunt singura. :)))))
bucuria mea cea mai mare e in continuare ca s-a dovedit ca nu am infectie urinara....... si in plus e pe trecute si herpesul.
astazi am un burtoi maaaaare si sta tugui in fata de nu imi mai vad pantofii de el. :)))
cand caut cate ceva in lista de emoticonuri mereu ma amuz de acesta: . abia astept sa il folosesc de drept.
Lori 21+ fericita cu Mara
racheel spune:
Andreea te asteptam cu cele mai bune vesti de la eco.
Stefi....4 saptamani de concediu?O sa fie o luna de miere?Vacanta placuta si Pste fericit tie si familiei tale.
elly, felicitari pentru putza o sa ai pereche
oanauasi, insanatosire grabnica
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!