Mamici din Grecia (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

La multi ani pt sarbatorita zilei de azi.
Sanatate si noroc permanent iti urez.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Si un gind pios pt sufletul mamei mele din ceruri....astazi ar fi fost ziua ei de nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

La multi ani si de la noi!!!! Sanatate, fericire, noroc, si tot ce-ti doresti!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

La multi ani pt sarbatorita zilei de azi.
Sanatate si noroc permanent iti urez.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Si un gind pios pt sufletul mamei mele din ceruri....astazi ar fi fost ziua ei de nastere

Of Carmaw....te pupam pentru consolare, desii stim ca nu ajunge sa iti vindece durerea din suflet. Suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Salut voios din romanica !!!

...unde ploua de 2 zile...si totul este gri!!!

La multi ani pt. Mamitza Alex!!...sa-ti dea Bunul Dumnezeu sanatate si numai bucuri!

Ce mi fac fetele??...ce mai este nou??...gradinita de copii...ce nazdravanii mai fac???
Dupa cum bine spunea Oana...eu nu ma mai satur de nepoti!!...n-am apucat sa-mi vad prietenii, sa stau la povesti cu mama....sau sa colind prin oras!!!
Sunt minunati nepotii mei ca de altfel toti copiii!!
Am fost curioasa sa vad ca nu m-au uitat ba chiar sa-mi sara in brate si sa ma pupe!...am impartit cadourile iar bucuria lor mi-a umplut sufletul de fericire! Luca a tinut sa ma intrebe ce caut eu in Grecia si de ce nu stau acasa...!!!!
David este un smecheras,botogas...cum n-am vazut pana acum! E plin de vantai...sare,se loveste...dar nu scoate un sunet!!
Fetele....niste adevarate domnisoare!!!!

Grecul...offff...ma suna in fiecare zi si-mi spune ca e goala casa fara mine!...dragul de el....

Ce sa mai...e frumos pentru ca aici am familia mea frumoasa si numeroasa....dar tot dor imi este de casa mea din Grecia!

Drum bun Oana...si distractie frumoasa la botez!
Andreea...haios rau Lukas !...mi-l imaginez in pampers la luptele sumo alaturi de tatal sau!!
Morok, Theo, Anouk...nici o veste de la voi???

Va imbratisez pe toate cu dor si va pupicesc cu mare, mare drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

La multi ani, Alex, te pupam cu drag si iti dorim tot binele din lume!!
Eu n-am mai intrat ca sunt tot pe drumuri. Daca tot a venit sora mea, profit sa-mi rezolv din treburile pe care le aman de o vesnicie. Maine incep munca
Oana, drum bun sa ai, sa te distrezi, sa te incarci cu multa energie pozitiva si sa ne povestesti numai de bine!
Esthera, se vede ca esti printre ai tai, esti tot o bucurie! Este tare bine ca faci exact ce asteptai de atata vreme si ca nu te doboara vremea urata. Lasa ca grecul poate sa-ti simta lipsa nitelus, sa vezi ce cu foc o sa te iubeasca cand revii
Andreea, este genial Lukas al tau! Asa as vrea sa-l cunosc.. Dar foarte tare e ca sotul tau isi pune mintea cu el si iese asa o buna dispozitie. Sunteti o familie tare frumoasa, iar tu esti o persoana pe care o admir foarte mult. Lucrezi, esti mamica, gospodina, sotie si nu te-ai plans niciodata, ba numai trasnai povestesti. Se vede ca sumo-istul si toata familia ta iti umplu sufletul.
Carmaw, ai o mare imbratisare de la mine in incercarea de a alina o tristete care nu se alina niciodata. E bine ca ai planuri si te concentrezi pe ele, mai ales ca vad ca esti tare umblareata. Ciupi a trecut cu bine peste socul calatoriei sau inca se ascunde prin vreun dulap?

Pe aici e cald tare, ne plimbam toata ziua pe plaja, abia astept sa putem face si baie. Nicolas o adora pe sora mea ceea ce ma bucura imens. E bine totusi ca la inceput nu prea sunt copii la hotel si o sa ma tina pe vreo 4-5 ore pe zi pana vine si fata cealalta.
Cam atat de pe aici. Aa.. si ar mai fi si faptul ca a murit ratusca mascota, un pui de curcan si.. un pui de lebada . Nu stim ce s-a intamplat cu el, l-am gasit asa. Pe cel ramas l-am pus impreuna cu o pereche de gaste (ca ne-am luat si d-astea ) si se pare ca sunt bine. Asta ca sa nu ziceti ca nu va fac si un update al fermei nebune.
Pup si voua, Theo, Moro!

Mi-e dor de voi toate si de zilele cand puteam povesti mai mult. Da' las' ca recuperam noi. Va pup cu mare drag pe TOATE!!

Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010)
Nicolas the Great

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Fetelor va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.Da, Ciupi este in elementul sau dar prietenii sai au fost omoriti....si el saracutu e singurel....oufff Doamne pedepseste i.
Da pisoiasul e mare vinator si se tot uita la pasarelele care s au instalat in casuta pe care am cumparat o din BUC
Sper sa nu faca o boacana....ieri era fericit sa mi arate ca a prins o lacusta cu care se juca prin casa....si mie care imi e frica de insecte.
Acum ma concentrez sa gasesc un charter ceva ca trebuie sa plec in ro in august(am de facut renovare la apartamentul lui mama....trebuie sa l inchiriez si apoi am parastasul de 6 luni.Ma batea gindul sa ma duc sa dau niste bani(in memoria mamei) la un centru de batrini din Chania dar m am razgindit....dau in ro ca acolo e nevoia mai mare
Trebuia sa venim mai devreme in Creta aveam intilnire cu un jurnalist Herault sa ne ia un interviu....dar a cazut::::(((( si acum ascult pe France Culture cele doua episoade ale interviului sau despre Creta
Frumos a prins bine ce trebuia....meserie bratara de aur
==================================================================
Va citesc de multe ori pe zi si de nenumarate ori ma gindesc ca am gresit ca nu am copii:(
Va pup si va marturisesc ca scrierile voastre imi imbalsameaza sufletul

Mergi la inceput

Buna fetelor!!!! Esthera ma bucur sa aud de bine. Il inteleg perfect pe grec, pentru ca si noi aici ti-am simtit lipsa. Cred ca e o nebunie la tine acolo.Multumesc pentru urari. Mai am 4 zile...si mi se par o vestnicie...D-abia astept sa imi vad fata botezata. A! era sa uit! Casa de piatra!!!! si iti doresc din tot sufletul sa ai un bebe, pentru ca esti o fata super!!!!

Anuk, multumim si mult curaj cu munca....
Carmaw mult succes si ne pare rau de prietenii lui Ciupi.
Pupici la restul fetelor de pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Am uitat sa zic.. Theo, Stelios e ca de obicei delicios!! Superb modelul, dar si fotograful a facut treaba buna.
Oana, sotul tau e ok ca faci botezul in Romania sau nu stie? Oricum sa aveti un botez frumos pentru stiu ca ti-l doreai tare mult.
Carmaw, pacat de prietenii lui Ciupi.. Probabil stii deja ca pisicile sunt vanatori innascuti si vaneaza (ca sa nu zic 'omoara' ca suna rau) doar de dragul vanatorii. Deci sa te astepti la tot felul de prazi (vrabii, porumbei..) chiar daca il indopi cu mancare.
Pup si mai revin cand pot

Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010)
Nicolas the Great

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

La multi ani Mamitza-Alex!Sa-ti dea Domnul tot ce-ti doresti:)
Anouk munca usoara! sa ai un sezon usor far de nervi stress oboseala:)
Esthera cred ca eu am uitat sa te felicit Casa de piatra!!!! sa fii fericita! sa fie-ntr-un ceas bun!
Carmaw dc vrei trimite-mi pe mess datele pt zbor sa dau si eu un search
Ioannoula sper sa iasa totul cum iti doresti si sa ai o vacanta superba:)
puuup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Cine vrea o cafea..cu aroma..amara de...romanica????

Aici ploua de ieri si parca s-a facut si frig!..deh..lamunte se anunta lapovita si ninsoare!...si ca sa fie si mai bine am ascultat prognoza meteo pe toata vara: mai ploios si friguros, iunie..ploua pana la jumataetea lunii...asa ca din vara mai raman doar 2 luni!!!
Eu imi impart timpul cu familia...caci nu ma satur de vorbit cu ei!
David este o minune! Sare,alearga...ba incearca sa urce si pe pereti! La nici 2 ani numara pana la 10, spune poezii si chiar canta! Aseara l-am inregistrat pe telefon, repeta dupa mine cuvinte in limba greaca...si chiar a vb cu grecul meu: "Kaspera Spilos"!
Surorile mele...offf...ce le mai iubesc!..
Totul este asa cum era inainte...numai ca au mai crescut nepotii, surorile au mai slabit (iar eu care eram cea mai slaba...acum sunt cea mai grasa )...mama mea arata neschimbat (parca, parca s-ar sui in avion sa vada si ea coltisorul de Rai numit Grecia)...tatal meu tot agitat (ca doar lui ai semen)....vad ca nu intreaba prea mult de grec!
Aseara au vb la telefon si grecul meu l-a dat se spate cand i-a spus " Buna! Ce faci!"...

.....dar cu toate lucrurile minunate pe care le am de la familie...tot imi lipseste cuibusorul meu...si grecul meu!!!!!

Va pup pe toate...in ordine alfabetica

PS: Multumesc pentru urari...dar nu ma mai ridicati in slavi ca mi se urca la cap!...nu sunt un om asa de bun!
Servici usor Anouk, distractie placuta in romanica Oana,numai bine Andreea, imbratisari calde Morok, Theo si Carmaw!!!!!

Cam atat din romanica!...blocuri gri,ploaie,oameni apatici si prost crescuti (am uitat sa va spun ca intr-o seara un oltean mi-a urat "bine-ai venit" intr-un stil neaos romanesc: a ragait).....

Pupilici la gagici si la gradinita de pitici.

Mergi la inceput