Mamici din Grecia (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

M-am uitat si eu la prognoza meteo pt Constanta. Cred ca sunt norocoasa, pentru ca de sambata(7 mai) iese soarele Adica o sa il duc eu din Grecia, la Romanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioannoula
Vrea sa o tin doar in picioare, si a invatat sa sara.

Vaaaai, uite asa vroia si Nicolas in picioare si eu, ca o inconstienta, l-am ajutat ca m-am gandit eu ca nu prea are de ce sa se agate ca sa se ridice in picioare. MARE greseala! Nu mi-a spus nimeni ca se va ridica el cand va fi pregatit, chiar daca o sa-i ia ceva vreme. Si cum Nicolas a fost mereu mai lent in progrese la capitolul miscare, am zis ca il ajut.. Si acum, pe langa mijlocul meu nenorocit, se asteapta sa-l plimb eu peste tot in loc sa se forteze el. Abia de curand a inceput sa descopere ca se poate deplasa si de unul singur daca se tine de una-alta. Dupa ce ca-i puturos, i-am incurajat si eu puturosenia.
Ideea e ca daca prin cine stie ce miracol mai vine si bebe2, nu mai fac aceeasi greseala. Se va ridica cand va putea, se va deplasa cand va putea.
Asa ca.. Oana, ia aminte la prostiile mele!

Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010)
Nicolas the Great

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

Buna ziua fetelor..cafea?eu asa o beau mai spre amiaza

Voi ce mai faceti?..nici un semn?
Helen bine ai revenit pe la noi ,nu fii sfioasa si scrie-ne.La multi ani pt nepotel sa creasca mare si frumos si tie drum bun in Ro
Pup fetele chiar daca sunt mai puturoase(la scris) poate le dau putina energie....

Andreeade pui micLukas-Nikolas08 03 2009

Mergi la inceput

Anouk, eu nu o tin asa ca ma doare rau spatele. Ta-su o tine, ca ii place cum sare.
Helen bine ai venit printre noi, se pare ca noi calatorim cam in aceeas perioada spre Romanica.Spor la invatat limba greaca!!
Esthera, mai ai putsin, cred ca esti bagata toate in bagaje...
Eu am intrat putin in hainele fetei sa vad ce iau, ce las... La ale mele, mai incolo.
Va pup duuulce!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Buna fetelor...revenit!
Esthera si Ioannoula din cta parca suntem toate 3 nu?!ce frumos ca mergeti in aceeeasi perioada acasa si va puteti cunoaste...bine asta dc n-aveti programul pe care il am eu de obicei...adica ziua si vizitele
Mie mi-au trimis ai mei de paste asa pachetel romanesc:D...cu toate bunatatile si pana la urma am gasit si eu ce sa le trimit tuturor ...pachetul alor mei l-am completat si cu un carucior d-ala cu material pt laiki:)...ca e acolo nu gasesc si le-ar fi folositor cand nu merg cu masina.
Noi am fript de paste...nu ne-am fript:) ...dar a fost vreme f buna si am mancat afara pe terasa...si ca mai toata lumea am avut mancare si dp alte 2 zile:DD...si relaxare ...de maine am de munca,dar ca de obicei eu si pc-ul meu:)
Carmawule pe unde esti ...ai ajuns la cretani?sau ati petrecut in RO ...pe langa Sibiu parca voiati...In vara vrem sa mergem in Ardennes in Belgica...poate te prind pe mess pt ceva sfaturi:D
Apropo de calatorii ...asa de curiozitate am dat un search pt croaziere...deci...mai bine faci o croaziera decat sa faci un drum dus-intors+masina pana la vreo insula greceasca...
Helen bun revenit:D!
Esthera cum faci salata de ciuperci cu maioneza?ca cred ca am mai mancat dc nu...eii suna bine:D
Lukasnicolas ce draguts cum ati facut voi toti muschi:)) azi auzeam la tv de o familie care frigea asa la protap si le-au furat protapul evident cu tot cu carne pe el...l-au lasat un pic nesupravegheat:))
Theo vazut poze cu mandrete de baiat
puuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Seara buna

...si va poftesc la o inghetata!!!...sau...acum ca au trecut sarbatorile...ati trecut la regim!!???.

Cum spunea si Oana...sunt bagata in bagaje...si bagajele...prin toata casa!
In romanica...e sarbatoare ca vine acasa mijloaca (adica eu)...mama deja trebaluieste si gateste bunatati (nu-mi spune ce)...tata..cica are un cadou pt mine...iar surorile...sa-mi aduca baieteii...sa am grija de ei o 1 luna!!!.

Drum bun si tie Oana si Elenei distractie placuta la aniversarea unui anisor a baietelului!
Anok...nimic despre ratuste???...Theo, MoRoK...nu mai spuneti ceva???

Pupici de noapte buna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Esthera2011

Seara buna

...si va poftesc la o inghetata!!!...sau...acum ca au trecut sarbatorile...ati trecut la regim!!???.

Cum spunea si Oana...sunt bagata in bagaje...si bagajele...prin toata casa!
In romanica...e sarbatoare ca vine acasa mijloaca (adica eu)...mama deja trebaluieste si gateste bunatati (nu-mi spune ce)...tata..cica are un cadou pt mine...iar surorile...sa-mi aduca baieteii...sa am grija de ei o 1 luna!!!.

Drum bun si tie Oana si Elenei distractie placuta la aniversarea unui anisor a baietelului!
Anok...nimic despre ratuste???...Theo, MoRoK...nu mai spuneti ceva???

Pupici de noapte buna

Esti din Constanta si tu? Cat stai? Poate ne intalnim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Buna, dragelor!

Si scuze ca n-am mai intrat, insa, Stelios e calare pe laptop, si-asa ca-l ascund. Ma bucur ca ati petrecut frumos, si noi la fel, na, ca la greci, cu mancare si veselie multa. Stelios a primit o gramada de cadouri, insa la el o jucarie noua e interesanta 10-15 min, el e mai interesat acum de explorari, decat de jucarii. Drum bun fetelor care pleaca, sa va reincarcati bateriile si sa nu ne uitati. Voi lipsi si eu o saptamana, nu stiu daca mai apuc sa intru, asa ca urez de pe acum, pt data de 4 mai.

Mamitza_alex

Ioannoula, ca ma intrebai, da, preturile de la bazar sunt in lei noi.

Cam atat despre noi, va lasa sa va delectati cu niste poze noi pe contul de gmail.

Va pupam si va dorim toate cele bune.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Seara buna fete mele.....

Offf...mi-e din e n ce mai greu sa plec....mai sunt cateva ore...

MoRok salata de ciuperci cu maioneza: maioneza o prepar in casa (nu-mi place cea din magazin)amestec cu smantana, usturoi pisat(ca pt mujdei) si pun ciupercile pe care le-am fiert in apa (si apoi scurse bine de apa). Scuze ca raspund asa tarziu

Oana...din pacate eu nu sunt din C-ta...sunt olteanca get-beget...din Craiova!

Offff....

Hai ca ma apuca nostalgia...si nu inteleg de ce!

Pupici

PS: Super...super frumos Stelios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Bunaaa
Esthera eu v-am incurcat am crezut ca si tu esti din Cta...nu stiu de ce:))Merci mult pt reteta...cumperi deci ciuperci proaspete si le fierbi?maioneza siguuur ca e mai buna de casa...numa cu usturoiu nu ma impac neam deci fara:D
Theo vacanta placuta!:)Expozitia de flori a inceput azi si se termina pe 15 mai,numa' ca au mutat-o acum e in pavilionul expozitional..ala mare de langa Hanth(wmca)...deci dc se nimeresc programele poate dam o fuga si impreuna:)
puuup

Mergi la inceput