Mamici din Grecia (7)
Raspunsuri - Pagina 10
lukasnicolas spune:
Buna seara fetelor!!!sunt asa fericita ca am reusit sa imi fac cont picasa,cu ajutor bineinteles ,ca altfel imi prindeam urechileAm pus o multime de poze cu puiul meu de cand era micut micut.Sper sa va placa si sa vizionati cu placere...nu va speriati de mine gravida,desi aratam ca un hipopotam eram tare mandra de mine
Va pup mult pe toate si ma duc la nani... ca stau de vreo ora si jumate la calc ca sa pun pozePoze Lukas
Ioannoula spune:
Buna fetelor!! Noi ne pregatim de plecare. Sotul meu nu stie de botez nu i-am spus si nici nu-i spun. Bine ca ieri i-am zis sa-mi dea bani de banane,ca fata mea a facut diaree, si a inceput sa arunce sa tipe, si mi-a zis sa plec ca nu ma mai suporta.
A venit tata sa ma ia si la noapte plec. Cand a venit acasa tarziu, pe la 1 noaptea, si a vazut bagajele la usa, a inceput sa planga. Azi se ruga de mine sa stau ca a zis la nervi...ca are probleme...si sa plec maine. Am sa-i dau o lectie...o sa il las sa se roage de mine in genunchi sa ma intorc.
anouk3 spune:
Buna, fetele (care ati mai ramas pe aici..),
Iaca au trecut 2 zile de munca si am fost atat de stresata si de trista ca l-am lasat pe Nicolas acasa de zici ca-l dadeam la orfelinat, nu alta. Stiu ca sunt exagerata, dar chiar eram trista. El dimpotriva! S-a simtit foarte bine cu sora-mea, a fost linistit si nu mi-a simtit lipsa. Deci sunt paranoica de-a dreptul. Cu somnul (eterna noastra problema..) mai avem de lucrat, ca tot numai la san vrea sa adoarma, iar biberonul il scuipa de zici ca-i dau pelin.
Andreea, eu nu am vazut pozele ca link-ul nu ma duce la pozele tale, ci la pagina de inceput a Picasa si nu stiu cum sa te gasesc.
Oana, drum bun inca o data si imi pare rau ca a facut pitica diaree. Da-i cu banane, orez si zeama de orez si trece. Smecta iarasi e foarte buna si se da si la bebei.
Esthera, aceeasi vreme de kk e si pe la noi, deci nu pierzi nimic. Distreaza-te cat poti, bucura-te mult de toti nepoteii ca dup-aia ai nunta de pus la cale Pe cand revii prin zona?
Va pup dulce!
Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010)
Nicolas the Great
mamitza_alex spune:
Hristos a inviat!!!multumesc pt urari fetelor,sunteti niste scumpe toate,va pupacesc si va imbratisez pe toate si pe bebei.noi azi-noapte am ajuns in halkida pe la1 noaptea.a fost superb acasa,off nu as mai fi plecat,nu am avut pana acum sentimentul asta ca nu vreau sa plec,(imbatranesc si o iau pe aratura)byanca a fost super incantata,in tara,alerga,se juca cu toti copii,parca de dragul ei si cum o vedeam asa fericita nu-mi venea sa ma intorc.noi de paste am fost la obarsa lotrului,cu toae ca nu prea ai ce vizita pe acolo,a fost relaxant,plus ca era zapada pe acolo.
nu am citit din urma mare lucru.revin maine cu impresii si pareri.
Ioannoula spune:
Am ajuns si in Romanica. Nepotii mei au sarit pe mine. Doamne ce-au crescut!!!!
Fanoula s-a adaptat imediat. Rade si se joaca...nu-mi vine sa cred.
Acum,a mancat si a adormit. Era puiutza obosita....
Va pup si va iubesc!!!
lukasnicolas spune:
Buna seara fetelor
Ioanula bine ai ajuns in Romania! ce super ca esti cu familia ta ...imi doresc si eu tare mult sa ii revad pe toti dar mai am de asteptat...te pup si pe tine si pe FanulaEstherasi tu esti alaturi de familia ta ..distractie placuta si spor la toate treburile pe care le ai de rezolvatMamitza_Alex bine ai revenit in Grecia!Anoukspor la munca si te inteleg un nelinistea cu privire la Nik ti-am spus ca si eu simt la fel si acum ...cand il vad pe Lukas la gratile de la balcon cum plange mi se rupe sufletul...si e prea mic sa inteleaga unde plec si de ce el intelege doar ca il parasesc in fiecare searaVa pup pe toate si ma duc la nani..noapte bunaPS sper ca acum puteti vedea pozele[url= "https://picasaweb.google.com/home" ]Poze Lukas[/url]
Theodora spune:
Kalispera koritsakia mou :)
Veche pe forum dar inactiva de ani multi :)
v-am descoperit si am zis sa va las cateva vorbe :)
Eu sunt din 1994 in grecia...de un an si putin....mama singura :p cu doi baieti gemeni de 9 ani....merg in clasa a treia :)
Alexandros si Yannis...
sunt in atena,elliniko....
in timp sper sa va cunosc mai bine....o sa incerc sa fiu cat mai des cu voi xxx
filakia
Add me on Facebook
http://www.facebook.com/profile.php?id=1521319257
Aldebaran spune:
buna fetelor
salut Theo si pupici la flacai!
am vazut ca ai postat si am zis sa mai scriu si eu....
azi am profitat din plin de vremea frumoasa, se pare ca sapt. viitoare iar vin ploi.
Theodora spune:
vine vara....TELOS :)
oricate ploi mai sunt de venit :)
te pupic Corina....eu am stat in casa toata ziua :)
fara copii e liniste si lenevesc :p